Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش گفت: برای اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان امسال نیز در حال برنامه ریزی با ملاحظات پرورشی و تربیتی هستیم. ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۸:۴۳ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، محسن حاجی میرزایی عصر امروز در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان همدان اظهار داشت: پس از تعطیلی مدارس در اسفند ماه در کمتر از یک هفته با همراهی صدا وسیما برنامه‌های تلویزیونی برای بحث آموزش فعال شد و یک شبکه را به طور کامل در اختیار گرفتیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تمامی محتواهای آموزشی باقی مانده از سال تحصیلی از طریق برنامه‌های تلویزیونی برای دانش آموزان سراسر کشور عرضه شد.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه قابلیت دانلود برنامه‌های صدا و سیما نیز برای دسترسی راحت‌تر دانش آموزان فراهم شد، ابراز کرد: در گزارشی که یک ماه پیش به بنده ارائه شد بیش از 27 میلیون بار مطالب مختلف دانلود شده بود و این نشان دهند آن است که جامعه تا حدودی توانسته بود از این ظرفیت استفاده کند.

روحانی: آموزش‌های مجازی نمی‌تواند جای کلاس و محیط مدرسه را پر کند/ سامانه شاد تکمیل و نواقص آن رفع شودبررسی مشکلات سامانه شاد در کمیسیون آموزش مجلس/امتحانات نهایی 17 خرداد حضوری برگزار می شودسامانه شاد تقاضا برای گوشی هوشمند در کشور را افزایش داد/ انتظار کاهش قیمت طی 2 هفته آینده

وی مشکل این نوع آموزش را نبود ارتباط تعاملی بین دانش آموزان و معلمان عنوان کرد و گفت: متاسفانه اگر سئوالی و یا ارزیابی نیاز بود در این بستر امکان پذیر نبود و لذا به فکر افتادیم تا در فضایی جدید و امن، ارتباط تعاملی بین دانش آموز و معلم ایجاد کنیم.

حاجی میرزایی با اشاره به راه‌اندازی سامانه شاد، عنوان کرد: با وجود اینکه مشکلاتی در سامانه وجود داشت و در برخی از مناطق دسترسی به اینترنت امکان پذیر نبود و یا خانواده‌ای امکان استفاده از گوشی مناسب را نداشت اما باز هم بیش از 13 و نیم میلیون نفر در این سامانه عضو شدند.

وی تصریح کرد: با وجود این مشکلات برای این افراد نیز فکر دیگری کردیم و از طریق توزیع بسته‌های آموزشی در بین دانش آموزان مطالب مورد نیاز آنها را به دستشان رساندیم.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه از طریق این ظرفیت امکان برقراری ارتباط زنده با همه مدیران فراهم شد گفت: برای اوقات فراغت دانش آموزان در تابستان امسال نیز در حال برنامه ریزی با ملاحظات پرورشی و تربیتی هستیم.

وی با تاکید بر اینکه هیچ چیزی جایگزین کلاس درس نمی‌شود، گفت: در شرایط فعلی که مجبور به استفاده از این فضا هستیم باید حداکثر مراقبت‌ها را داشته باشیم و محتوای خوب در را در اختیار همه قرار دهیم.

حاجی‌میرزایی با اشاره به اینکه در بررسی تجربه کشورهای دیگر هیچ کدام کار متمایز از کار ما نداشتند، عنوان کرد: این سامانه که به صورت اختصاصی و بومی ایجاد شد ظرفیت بسیار خوبی برای جمهوری اسلامی است که باید از آن به بهترین نحو استفاده کرد در حالی که در کشورهای دیگر هر مدرسه‌ای از بسترهای دیگر همچون گوگل و ماکروسافت استفاده می‌کنند.

وی بیان کرد: برای سال تحصیلی آینده هم در حال تنظیم برنامه‌ای هستیم تا اگر شرایط به همین منوال بود چگونه سال تحصیلی را با حداقل مخاطرات پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام/741/ش

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش دانش آموزان سامانه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۸۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت

ایسنا/کردستان جهش تحصیلی فرآیندی است که باید همه جانبه به آن نگریسته شود و خانواده‌ها علاوه بر هوش و استعداد فرزندان خود، باید توانایی‌های فردی، اجتماعی و روحیات آنان را هم در نظر بگیرند و با آگاهی کامل تصمیم‌گیری کنند.

در همین راستا رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت در گفت و گو با خبرنگاران گفت: دانش‌آموزان دوره ابتدایی متقاضی شرکت در ارزیابی جهش تحصیلی از ۱۵ اردیبهشت تا پایان خرداد جاری برای ثبت نام اقدام کنند.

طالب محمدی اظهار کرد: ارزیابی دانش آموزان متقاضی جهش از پایه‌های دوم به چهارم، سوم به پنجم و چهارم به ششم و جهش برای بار دوم با رعایت شرایط و مشروط به رای کمیسیون (منطقه) و سایر مقررات مربوط است.

وی افزود: جهش از پایه اول به سوم و جهش برای بار دوم مشروط به اخذ رای کمیسیون (منطقه/استان) و ثبت شماره و تاریخ آن در سامانه سیدا است.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان ادامه داد: مدارس ابتدایی دارای داوطلب جهش تحصیلی پس از دریافت درخواست کتبی ولی دانش آموز(با سطح پیشرفت خیلی خوب)، بررسی در شورای مدرسه و در صورت نیاز، تایید کمیسیون خاص در سامانه سیدا نسبت به ثبت مجوز اقدام می‌کنند.

محمدی اضافه کرد: مدیران مدارس در مرحله بعد با ورود به پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش(my.medu.ir) نسبت به تایید صحت اطلاعات دانش آموزاقدام کرده، سپس اولیا با ورود به سامانه فوق نسبت به تکمیل مراحل ثبت نام، پرداخت و رزرو نوبت اقدام می‌کنند.

وی ادامه داد: دانش آموزانی که موفق به گذراندن ارزیابی هوش شدند در آزمون تحصیلی پایه مورد نظر شرکت می کنند واگر در همه دروس نمره قبولی را کسب کنند، یک پایه تحصیلی را گذرانده و به پایه بالاتر می روند.

رئیس آموزش و پرورش استثنایی کردستان گفت: ارزیابی هوشی و روانی متقاضیان جهش تحصیلی صرفا با مقیاس اعلام شده توسط سازمان آموزش و پرورش استثنایی انجام می شود و با توجه به هوشمند بودن سیستم، نتیجه ارزیابی از طریق سامانه اعلام می شود.

وی تاکید کرد: در این برنامه به دانش‌آموزان اجازه داده می شود با رعایت اصل مساوات در آموزش و با توجه به استعداد خود برنامه‌های درسی و آموزشی را با سرعت بیشتر از معمول در سنین پایین‌تر طی کنند.

محمدی در ادامه با اشاره به آمار شرکت کنندگان در آزمون جهش تحصیلی سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ گفت: ۱۸۹ دانش آموز متقاضی جهش، در آزمون تست هوش شرکت کردند که ۵۹ نفر صلاحیت شرکت در آزمون ارتقای پایه را کسب و ۱۳۰ دانش آموز نیز حد نصاب لازم را کسب نکردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • افزایش ۱۰ درصدی نرخ چاقی در دانش‌آموزان/ جلوگیری از کم تحرکی دانش‌آموزان با مسابقات مادر دختری، پدر پسری
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • یک درصد آسیب های اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • یک درصد آسیب‌های اجتماعی رفتار‌های «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • یک درصد آسیبهای اجتماعی رفتارهای «پرخطر» هستند/ غربالگری بیش از ۶.۵ میلیون دانش‌آموز
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • شرکت ۳۰ هزار دانش‌آموز البرزی در کنکور
  • آغاز فرآیند جهش تحصیلی دانش آموزان کردستانی از ۱۵ اردیبهشت