Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، زهرا مظف درباره تعیین تکلیف و بازگشت شهریه خدمات ارائه نشده به خانواده‌ها توسط مدارس دولتی و غیردولتی اظهار کرد: با توجه به اینکه از ابتدای اسفند ماه سال 98 بیماری کرونا موجب تعطیلی مدارس و ایجاد وقفه در ارائه خدمات و فعالیت‌های حضوری شد به منظور حفظ و رعایت حقوق عامه، صیانت از حقوق شهروندان و مصالح آموزش و پرورش بخشنامه‌ای صادر شد و براین اساس تمام وجوه دریافتی بابت هزینه فوق برنامه‌های آموزشی و پرورشی، کنکور، اعتکاف علمی و سایر خدمات ویژه "غذا و سرویس" تمام مدارس اعم از عادی دولتی، شاهد، استعدادهای درخشان، هیئت امنایی، نمونه دولتی، بزرگسالان، کاردانش و فنی و حرفه‌ای، تطبیقی و بین المللی، آموزش از راه دور و غیردولتی باید از تاریخ اول اسفند 98 به شرح زیر محاسبه و به اولیای دانش‌آموزان مسترد و رسید بانکی یا واریز وجه در اسناد مالی مدرسه درج و الصاق شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی درباره بازگشت شهریه خدمات فوق برنامه توسط مدارس غیر دولتی گفت: هزینه فوق برنامه‌ها تحت هر عنوان نظیر فوق برنامه آموزشی و پرورشی یا غیر آموزشی و خدمات ویژه از جمله غذا و سرویس در مدارس غیردولتی طبق بخشنامه مورخ 17 اردیبهشت 99 سازمان مدارس ومراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی موضوع مصوبه هفتاد و دومین جلسه شورای سیاستگذاری برنامه‌ریزی و نظارت مرکزی باید از تاریخ اول اسفند 98 محاسبه و مسترد شود.

مدیر کل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش درباره بازگشت شهریه توسط مدارس دولتی مطرح کرد : در مدارس دولتی عادی، شاهد، استعدادهای درخشان، هیئت امنایی، نمونه دولتی، بزرگسالان، کاردانش و فنی و حرفه‌ای، تطبیقی و بین الملل، آموزش از راه دور برای بازگشت هزینه برنامه‌ها تحت هر عنوان نظیر فوق برنامه آموزشی و پرورشی یا غیر آموزشی و خدمات ویژه غذا و سرویس مطابق با بند 18 ماده 10 آیین نامه اجرایی مدارس، باید مدیران مدارس در اسرع وقت نسبت به تشکیل شورای مدرسه با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خصوص خدمات ارائه شده به دانش آموزان و همچنین محاسبه مبلغ قابل استرداد از تاریخ اول اسفند 98 طبق دستورالعمل مالی مدارس اقدام کنند و هزینه‌های قابل پرداخت را به شماره حساب اعلامی از سوی اولیا مسترد کنند.

مظفر درباره وضعیت مدارس شاهد نیز عنوان کرد:در مدارس شاهد پس از کسر دو سوم از کل هزینه‌های خدمات آموزشی و پرورشی فوق برنامه و سایر دریافتی‌های مجاز از دانش آموزان در حال تحصیل، باقی محاسبه و با رعایت مقررات به اولیا برگردانده شود.

وی درباره بازگرداندن شهریه سرویس مدارس خاطرنشان کرد: هزینه ارائه خدمات حمل و نقل به دانش آموزان در تمام مدارس دولتی و غیردولتی با رعایت مفاد بخشنامه مورخ 24 فروردین و بخشنامه مورخ 28 اردیبهشت 99 دفتر انجمن اولیا و مربیان و با هماهنگی کارگروه ماده 18 مراکز استانها و شهرستانهای تابعه باید اقدام لازم شود همچنین تاکید داریم با توجه به شرایط خاص موجود، ملاک محاسبه و استرداد وجوه دریافتی بابت هزینه‌های فوق این بخشنامه است و تمام مصوبات و بخشنامه‌ها و دستورالعمل‌های مغایر لغو می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد: اولیای دانش‌آموزان در صورت عدم اجرای بخشنامه می‌توانند اعتراض خود را از طریق سامانه پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش به آدرس https://shekayat.medu.ir/ ثبت و پیگیری کنند همچنین مدیران کل آموزش و پرورش استانها مسئول حسن اجرای بخشنامه هستند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اکبر طبری علی دیواندری غلامرضا منصوری سید محمود موسوی آموزش و پرورش بازگشت شهریه سرویس مدارس شهریه مدارس اکبر طبری علی دیواندری غلامرضا منصوری سید محمود موسوی آموزشی و پرورشی آموزش و پرورش مدارس دولتی دانش آموزان فوق برنامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۸۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش گفت: در طراحی سوالات امتحانات نهایی ارزشیابی از یادگیری مورد توجه است به طوری که دانش‌آموزان از حفظیات دور باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو محسن زارعی، معاون وزیر آموزش و پرورش درباره افت تحصیلی دانش‌آموزان در امتحانات نهایی اظهار داشت: این موضوع را نباید به صورت مقطعی و برشی بررسی کرد، شاید برداشت جامعه و آنچه که اتفاق افتاد، پس از اعلام میانگین نمرات آزمون نهایی پایه دوازدهم به این بود که این میانگین نشانگر افت تحصیلی است.

وی افزود: آموزش و پرورش بر این موضوع اصرار دارد که مبتنی بر شفافیت، وضعیت کنونی و نمای واقعی آموزش و پرورش را به نمایش بگذارد تا برای جبران کاستی‌ها برنامه‌ریزی کند.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش وپرورش اضافه کرد: شرایط مبتنی بر کیفیت آموزشی این‌گونه است که وضعیت فعلی را به خوبی بشناسیم و با اعلام به جامعه برای رسیدن به وضعیت مطلوب برنامه‌ریزی لازم و جبران صورت گیرد.

زارعی ادامه داد: آموزش و پرورش در این موضوع نمرات را شفاف اعلام کرد تا برنامه‌ریزی مناسبی انجام شود و معلمان دست به دست هم دهند و شاهد ارتقای کیفیت آموزشی باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش افزود: در موضوع افت تحصیلی دانش‌آموزان باید عوامل سهیم را در نظر بگیریم که بخشی به انگیزه دانش‌آموزان و بخشی هم به دوره‌های آموزشی گذشته مربوط می‌شود، زیرا این موضوع در یک دوره اتفاق نیفتاده است.

وی یادآور شد: اشکالی هم که وجود دارد این است که در دوره‌های مختلف تحصیلی، بازخوردی از وضعیت آموزش نداریم و یکباره این بازخورد را در پایان دوران تحصیل انجام می‌دهیم. این موضوع باید در دوره‌های مختلف بررسی شود که در زمان خود مداخلات لازم صورت گیرد.

زارعی درباره تاثیر دشواری سوالات در امتحانات نهایی بر افت تحصیلی دانش‌آموزان اظهار داشت: سوالات سخت شاخص دارد و شاخص هم ضریب دشواری است که در تحلیل آزمون‌ها، شاهد دشواری سوالات نبودیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: آنچه در طراحی سوالات مبنا قرار دادیم این است که توجه و ارزشیابی از یادگیری صورت گیرد و توجه به مفاهیم باشد و دانش آموزان و کل فرایند آموزش جهت‌دهی به سمت یادگیری داشته و از حفظیات و محفوظات دور باشند.

زارعی یادآور شد: در نوبت‌های قبل هم درصدی از سوالات مربوط به همین ارزشیابی از یادگیری متناسب با سطوح شناختی مختلف در سوالات امتحانات نهایی بوده است؛ بنابراین جمع‌بندی این نیست که سوالات سخت بوده است.

دیگر خبرها

  • گلایه والدین از افزایش سرسام آور شهریه مدارس غیرانتفاعی در رشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • روایت خسروپناه از آمار وضعیت دانش‌آموزان مدارس دولتی در میان داوطلبان برتر کنکور
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • شهریه مدارس غیردولتی، شفاف می‌شود؟!
  • ۳۴۰ هزار دانش‌آموز در آزمون مدارس سمپادونمونه دولتی رقابت می‌کنند
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین