Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان گفت: در شهرستان رفسنجان بیش از 400 استخر، قابلیت پرورش ماهی را دارند و عمدتا در شرایط آب و هوایی ما پرورش دو نوع ماهی سردابی قزل‌آلا و گرمابی کپور امکان‌پذیر است.

حاج‌عبداللهی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در رفسنجان اظهار داشت: با توجه به اینکه در رفسنجان استخرهای ذخیره آب کشاورزی فراوانی  وجود دارد از سال‌ها قبل با کارهای ترویجی و ارائه برخی خدمات،  توجه کشاورزان به پرورش ماهی در این استخرها و استفاده بهینه از آب ذخیره شده و استفاده از کود حاصل از پرورش ماهی در باغات جلب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان بیان داشت: در شهرستان رفسنجان بیش از 400 استخر، قابلیت پرورش ماهی  را دارند و عمدتا در شرایط آب و هوایی ما پرورش دو نوع ماهی سردابی قزل‌آلا و گرمابی کپور امکان‌پذیر است.

وی تصریح کرد: با پیگیری جهاد کشاورزی و بخش خصوصی بستر امکان فروش و مصرف ماهی قزل‌آلا تولیدی،  با کارخانه‌ها و دانشگاه‌ها و برخی موسسات فراهم شده است و پرورش ماهی موجب استقبال کشاورزان قرار گرفته است.

حاج‌عبداللهی ادامه داد: در سال قبل بیش از 250 هزار  قطعه بچه ماهی در استخرها رهاسازی شد که سهم بسیار زیادی در تامین پروتئین مورد نیاز شهرستان داشته که حدود 100 واحد فعال را تشکیل داده است.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر استخرهای دومنظوره، رفسنجان دارای مزارع تخصصی پرورش نیز هست.

سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان رفسنجان با بیان اینکه دو مزرعه پرورش ماهی خاویاری در رفسنجان در حال ساخت و کسب مجوز است، تصریح کرد: همچنین رفسنجان در زمینه تولید آرتمیا که خوراک تخصصی میگوست، نیز قطب تولید آرتمیا در استان و طرح الگویی برای تمام نقاط کشور است.

 وی ابراز امیداوری کرد با ارائه کارهای آموزشی و ترویجی جهاد کشاورزی و بخش خصوصی و همدلی کشاورزان، استخر چاه تلمبه‌های خرده مالکی هم پرورش را پیگیری کنند و حداقل تولید گوشت ماهی مصرفی شرکای هر چاه تلمبه تامین شود.

انتهای پیام/80016/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: استخر پرورش ماهی جهاد کشاورزی رفسنجان شهرستان رفسنجان جهاد کشاورزی پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۰۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌مهرداد فولاد گفت: به دنبال صدور دستور قضایی، اکیپ اجرای احکام‌قضایی شامل واحد حقوقی و گشت ۱۳۱ مدیریت جهاد کشاورزی آمل با همراهی عوامل نیروی انتظامی اقدام به قلع و قمع تغییر کاربری غیرمجاز خارج از طرح هادی مصوب در روستای شهنه‌کلا این شهرستان کردند.

او افزود: یک بنای نیمه کاره و ۱۴ مورد تفکیک و دیوارکشی در قالب تبصره ۲ ماده ۱۰ قلع و قمع و ۹۰۰ متر‌مربع زمین کشاورزی آزادسازی شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل با بیان اینکه جهاد کشاورزی با تمام قدرت در راه حفظ بستر تولید محصولات کشاورزی ایستاده است، به مالکین اراضی کشاورزی توصیه کرد بدون اخذ مجوز از مراجع ذیصلاح اقدام به تغییر کاربری اراضی خود نکنند.

دیگر خبرها

  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • لرستان؛ فرصت تولید و تجارتِ صنعت شیلات
  • ۱۵ تغییر کاربری غیرمجاز در آمل قلع و قمع شد
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • برداشت محصول از مزرعه طــرح مــقـایـســه گندم در هندیجان
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • خاموشی چاه‌های کشاورزی در رفسنجان