Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد باقری بنایی» نماینده مردم بناب در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره ضرورت تشکیل کمیسیون بهداشت با حضور نمایندگانی غیر از پزشکان گفت: این موضوع در خصوص همه کمیسیون‌ها صدق می‌کند و به اعتقاد من  در کمیسیون‌ها باید افرادی از همه تخصص‌ها حضور داشته باشند، به طور مثال در کمیسیون اقتصادی نباید فقط از حضور اقتصاددانان استفاده کرد، بلکه باید مسائل اجتماعی نیز لحاظ شود، از همین رو باید از کارشناسان این امر نیز استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در کمیسیون بهداشت و درمان نیز با توجه به اینکه بحث‌های مختلفی مانند بحث‌های حقوقی مطرح می‌شود، باید از افراد دارای تخصص‌های دیگر نیز بهره برد.

این نماینده مجلس یازدهم تصریح کرد: معتقدم در کمیسیونی مانند کمیسیون بهداشت باید از رشته‌های مرتبط مانند حقوق یا اقتصاد پزشکی نیز استفاده کرد تا با همفکری و تعامل، قوانینی که به نفع همه اقشار جامعه باشد، تصویب شود.

باقری بنایی خاطرنشان کرد: در صورتی که همه اعضای کمیسیون‌ بهداشت از پزشکان باشند، ممکن است، دیگر منافع مردم را در نظر نگیرند، چراکه خودشان ذینفع هستند و ممکن است عملا حقوق مردم نادیده گرفته شود و بیشتر به دنبال تامین منافع قشر خاصی از جامعه باشند، از همین‌رو به نظر می‌رسد که باید در کمیسیونی مانند بهداشت افراد دیگر با تخصص‌های دیگر غیر از پزشکی حضور داشته باشند تا قوانینی که تصویب می‌شود در راستای تامین منافع مردم باشد نه تامین منافع قشر خاصی و پزشکان.

وی تصریح کرد: البته لازم است که در کمیسیون بهداشت یک یا دو نفر از اعضا پزشک باشند، اما با توجه به اینکه دیگر مسائل نیز در این کمیسیون مطرح می‌شود، بنابراین باید دیگر اعضای این کمیسیون دارای تخصص‌های دیگری غیر از پزشکی باشند تا مصوبات بهتری تصویب شود.

این نماینده مجلس یازدهم با اشاره به اجرای طرح پزشک خانواده خاطرنشان کرد: در همین موضوع پزشک خانواده که تا به امروز هم به نتیجه نرسیده است، به نظر من به این دلیل بوده است که در کمیسیون بهداشت یا وزارت بهداشت افرادی در تصمیم‌گیری‌ها شرکت می‌کنند که اکثرا منافع پزشکان را لحاظ می‌کنند، اما اگر در کمیسیون بهداشت و وزارت بهداشت اعضا یا معاونانی باشند که غیرپزشک باشند، قطعا خروجی و مصوبات آنها برخلاف این مسائلی است که امروز در جامعه شاهد هستیم، البته این موضوع در همه حوزه‌ها صدق می‌کند و اگر یک قشر خاص در یک جا جمع شوند، ممکن است، تصمیماتی که گرفته می‌شود به گونه‌ای باشد که به نفع خودشان لحاظ شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: نماینده مجلس یازدهم کمیسیون بهداشت تخصص ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۱۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل کمپین علیه آنتونیو؛ احتمال کودتا در استانبول!

تعلیق‌های سنگین رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کشتی علیه داوران باسابقه، برخی کشورهای مدعی را به سمت تشکیل کمپین و احتمال کودتا علیه آنتونیو پیش برده است. - اخبار ورزشی -

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در روزهای اخیر چند داور سرشناس کشتی جهان از جمله ابراهیم چی‌چی اوغلو، کمال بوعزیز، کیسی گوسل و محمد مصلایی‌پور با استناد به قضاوت‌شان در مسابقات گزینشی المپیک، از سوی کمیسیون داوران اتحادیه جهانی تعلیق شدند.

واکنش مصلایی‌پور به تعلیقش: آن فن پیچیدگی نداشت،اشتباه نکردم

رومن پاولوف، علی سایوان، الکسی بازولین هم دیگر داورانی بودند که به دلیل اشتباه در داوری مبارزه فرانک چامیزوی ایتالیایی و توران بایراموف آذربایجانی تعلیق شده و همه آنها به دلیل آنکه در لیست دعوتی‌ها به مسابقات گزینشی جهانی در استانبول نیستند، عملاً شانس قضاوت در المپیک را از دست خواهند داد.

جالب اینکه چی‌چی اوغلو، کمال بوعزیز و کیسی گوسل از جمله اعضای اصلی کمیسیون داوران اتحادیه جهانی هستند و محمد مصلایی‌پور نیز دیگر عضو این کمیسیون، در جمع مدرسان حضور دارد.

محروم کردن این تعداد داور برجسته در آستانه آخرین گزینشی المپیک، جای تعجب و تأمل دارد و خبرها حاکی از تشکیل کمپین ضد آنتونیو، رئیس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی از سوی کشورهایی چون روسیه، آمریکا، ترکیه و چند کشور دیگر است. گفته شده این نفرات قرار است در استانبول حضور پیدا کرده و مراتب اعتراض خود را به اتحادیه جهانی اعلام کنند.

مسابقات گزینشی استانبول 20 تا 23 اردیبهشت در ترکیه برگزار می‌شود که آخرین مسابقه گزینشی المپیک خواهد بود که در آن سه کشتی‌گیر صاحب سهمیه خواهند شد و در خصوص داوران نیز تصمیمات نهایی صورت می‌گیرد.

باید دید اتحاد کشورهای صاحب کشتی علیه آنتونیو و پیگیری حذف داوران که به باور آنها نوعی قلع و قمع داوران سرشناس اتحادیه جهانی از سوی آنتونیو با اهدافی خاص است، به چه نتیجه‌ای منجر خواهد شد و آیا بازگشت چی‌چی‌ اوغلو، بوعزیز، مصلایی‌پور و ... به لیست داوران قضاوت کننده در المپیک را در پی خواهد داشت؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس فدراسیون والیبال: موفقیت با ایران برای پائز مهم است/ منافع ملی بالاتر از منافع شخصی است
  • تعارض منافع مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی وجود دارد؟
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • جدیدترین پیام رئیس برای انصرافی‌های تیم ملی
  • غذا دادن غیراصولی منجر به افزایش سگ‌های پرسه‌زن می‌شود
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • هشدار بیمه مرکزی به خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث
  • تشکیل کمپین علیه آنتونیو؛ احتمال کودتا در استانبول!
  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا
  • وزیرخارجه مصر: «حماس» باید در تشکیل کشور فلسطین مشارکت داشته باشد