Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، مرکز آموزش مهارت‌های پیشرفته این سازمان، تاکنون بیش از ۱۰۰ دوره آموزش حرفه‌ای آبکاری را با تکیه بر فناوری‌های نوین و مسایل زیست محیطی و ایمنی برگزار کرده است که با استقبال شاغلین این صنعت روبرو بوده است.

برای نخستین بار در کشور، در سال ۱۳۹۴ برگزاری این دوره آموزشی به صورت رسمی و آکادمیک، با تجهیز و راه‌اندازی کارگاه تخصصی پیشرفته مجهز به وان‌های متعدد آبکاری و رکتیفایر ۶۰۰ آمپری و سایر تجهیزات و امکانات آموزشی در جهاد دانشگاهی صنعتی شریف آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آزمون آبکاری درجه ۳ (تکنسین آبکاری)، شامل ۸ سرفصل (مبحث) مجزا بوده و پیش‌نیاز سطوح بالاتر محسوب می‌شود. فراگیران پس از کسب امتیاز قبولی و دریافت آموزش‌های لازم در این سطح، امکان شرکت در آزمون درجه ۲ (کارشناس آبکاری) و درجه ۱ (طراح و تحلیل‌گر آبکاری) را خواهند داشت.

هر کدام از مباحث زیر مجموعه آزمون‌ها طی دوره‌های آموزش عالی آزاد در قالب دوره‌های آموزشی ارائه می‌شود و برای تمامی دوره‌ها و آزمون، گواهینامه اعطا می‌شود.

آبکاری در واقع یکی از روش‌های پوشش‌دهی سطوح است که در کلیه صنایع از جمله خودروسازی، نظامی، پتروشیمی، مخابرات، پزشکی و ... کاربرد فراوانی دارد.

در کشور، بیش از ۴ هزار کارگاه آبکاری وجود دارد که تعداد زیادی از آنها عموما به‌صورت سنتی و تجربی فعالیت می‌کنند که اکثر این کارگاه‌ها از جمله صنایع آلاینده محسوب می‌شوند. ارتقای دانش تخصصی و آگاهی شاغلین در این کارگاه‌ها از مسایل زیست محیطی، منجر به بهبود کیفی و اقتصادی فعالیت‌ها و کاهش مخاطرات زیست محیطی این صنعت می‌شود.

علاقه‌مندان و شاغلین در این صنف به منظور کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با دوره‌ها و آزمون‌های تایید صلاحیت حرفه‌ای و یا بهره‌مندی از خدمات تخصصی قابل ارائه آزمایشگاه آبکاری می‌توانند با مرکز آموزش مهارت‌های پیشرفته صنعتی شریف با شماره ۶۶۰۷۵۰۸۵ تماس بگریند و یا به آدرس www.jdsl.ir مراجعه کنند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش عالی پتروشیمی زیست محیطی صنعت مخابرات دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۲۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است

ایسنا/لرستان معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان گفت: مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است.

امین آزادبخت امروز، هشتم اردیبهشت در آیین اختتامیه مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که به همت جهاد دانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به استقبال دانشجویان لرستانی از مسابقه ملی سدید بیان کرد: این مسابقات بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی، بیانی و ایده‌پردازی در دانشجویان، کاربردی کردن پژوهش‌ها و تحقیقات دانشجویی، ترویج فرهنگ مطالعه و ترویج گفتمان علم است.

وی با اشاره به اینکه این رویداد پیش از این در قالب دو مسابقه ملی پایان‌نامه و کتاب سه‌ دقیقه‌ای اجرا می‌شد که در دور جدید، با تجمیع مسابقات قبلی و با عنوان مسابقات ملی سدید در پنج بخش پایان‌نامه، کتاب، مقاله، طرح پژوهشی و اختراع برگزار شده است، افزود: در لرستان این مسابقه ملی با حضور ۵۳ نفر در مرحله استانی به همت جهاد دانشگاهی و با همکاری دانشگاه‌ها و دستگاه‌های فرهنگی برگزار شد که با استقبال خوبی از سوی دانشجویان مواجه بودیم.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان به اجرای برنامه‌های مختلف از قبیل مناظرات دانشجویی، مناظرات اساتید و پویش‌های مختلف اشاره کرد و ادامه داد: جهاددانشگاهی یک نهاد دانشگاهی است که با برخورداری از ظرفیت‌هایی همچون خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، مرکز افکارسنجی(ایسپا)، سازمان انتشارات، کانون‌های دانشجویی و... می‌تواند ارتباط خوبی با دانشجویان داشته باشد و برنامه‌های متنوعی در عرصه‌های مختلف برگزار کند.

آزادبخت با اشاره به پایین بودن سرانه مطالعه کتاب در استان و کشور و اینکه دانشجو نقش‌آفرین و آینده‌ساز است، گفت: دانشجویان باید مروج، مبلغ و معرف کتاب و کتابخوانی باشند و با تشویق هم‌کلاسی‌ها، دوستان، خانواده نقش خود در مروج عرصه مطالعه کتاب را ایفا کنند.

وی در خاتمه از اهدای دو هزار جلد از سوی جهاددانشگاهی واحد لرستان به دانشگاه لرستان جهت تجهیز کتابخانه‌های سراهای دانشجویی دانشگاه لرستان خبر داد و گفت: طرح جمع‌آوری کتاب با عنوان رستا سال گذشته از سوی جهاددانشگاهی لرستان اجرا و بیش از ۲۰ هزار جلد کتاب جمع‌آوری شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزش حقوقی برای مشاوران املاک در کردستان برگزار شد
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • کلاس آموزش بازیگری کودک بارانا
  • نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • دیدار مدیران کل امور اتباع و فنی و حرفه‌ای استان قزوین
  • دوره آموزشی استانی طرح ملی طوبی برگزار می‌شود
  • افزایش تعداد داوطلبان پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی