Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان همزمان با شیوع کرونا در کشور، از تولید روزانه ۲۰ تن ضدعفونی‌کننده نانو برای تامین نیاز داخل کشور خبر داد.

به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری فناوری نانو ایران، با شیوع ویروس کرونا و افزایش ناگهانی نیاز بازار به مواد ضدعفونی‌کننده، در مدت کوتاهی تقاضا برای این محصول در کشور افزایش یافت و با توجه به محدودیت‌های تولید و همچنین کمیاب شدن الکل در بازار، ضدعفونی‌کننده‌های نانو توانستند به ایجاد تعادل در بازار کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وحید اروج پور، مدیر تحقیق و توسعه شرکت فردای سروش ایرانیان درباره این شرکت می‌گوید: «سابقه فعالیت در حوزه مواد پاک‌کننده به سال ۱۳۹۴ برمی‌‌گردد که ما نوعی ژل پاک کننده برای مصارف خانگی تولید می‌کردیم. با شیوع ویروس کرونا و با توجه به سابقه و تجربه شرکت فردای سروش ایرانیان در بخش پاک‌کننده‌ها تصمیم گرفتیم که از مواد نانو برای تولید ضدعفونی‌کننده استفاده کنیم. از این رو با انجام یک پروژه تحقیق و توسعه فرمولاسیون ضدعفونی‌کننده برپایه نانوذرات نقره ارائه شد و در ادامه با خرید نانوذرات نقره از یکی از شرکت‌های معتبر تولیدکننده داخلی، فرآیند تولید با ظرفیت ۲۰ تن ماده ضدعفونی‌کننده آغاز شد.»

اروج‌پور از فرآیند دریافت مجوز در کشور انتقاد کرد و افزود: « با علم به این که بازار به شدت به مواد ضدعفونی‌کننده نیاز دارد، انتظار می‌رود که فرآیند دریافت مجوز از سازمان‌ها تسریع شود، اما در عمل ما با مسیر طولانی برای اخذ مجوز روبرو بودیم و حتی مجبور به توقف تولید تا دریافت مجوز نیز شدیم. در حال حاضر گواهی‌نانومقیاس برای این ضدعفونی کننده دریافت شده و منتظر نشان سیب سلامت هستیم.»

مدیر تحقیق و توسعه شرکت فردای سروش ایرانیان می‌گوید: «هر چند که در حال حاضر نانوذرات نقره را از تولیدکنندگان داخلی تهیه می‌کنیم اما برای توسعه کسب و کار به دنبال تولید نانوذرات نقره نیز هستیم تا در ادامه بتوانیم ماده اولیه مورد نیاز برای این ضدعفونی‌کننده را در داخل شرکت فردای سروش ایرانیان تولید کنیم.»

اروج‌پور از پتانسیل‌های صادراتی این ضدعفونی‌کننده خبر داد و گفت: « این محصول موفق به برآورده‌سازی ملزومات استانداردهای جهانی شده است و قابلیت صادرات نیز دارد که می‌تواند موجب ورود ارز به کشور نیز شود. در شرایطی که بسیاری از شرکت‌های تولیدکننده ضدعفونی‌کننده به دلیل محدودیت دسترسی به الکل با مشکل مواجه بودند، ما موفق به تولید ۱۵ تا ۲۰ تن ضدعفونی‌کننده نانو شدیم.»

لازم به ذکر است، این شرکت با بهره‌گیری و استفاده از دانش و مهارت نیروهای متخصص، متعهد و مجرب در راستای توسعه و انتقال فناوری مواد پیشرفته و محصول‌های مبتنی بر فناوری‌های شیمیایی موردنیاز کشور تاسیس شد. با توجه به اقلیم خشک کشور و کمبود آب به ‌ویژه در زمان شروع طرح، این ایده مطرح شد که بتوان محصول‌های براق‌کننده بدنه، لاستیک و داشبورد و شوینده داخلی خودرو بدون استفاده از آب توسعه داده شود. پس از فاز مطالعاتی بر روی محصول‌ها کشورهایی نظیر آلمان، ایالات‌متحده و ایتالیا نمونه‌های تحقیقاتی تولید شد. در حال حاضر، ۵ محصول تولید انبوه و نوزده محصول دیگر وارد فاز نمونه‌سازی شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: نانوذرات صادرات نانوذرات نقره ضدعفونی کننده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۳۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، محصولاتی، چون دستگاه همو دیالیز و یا تجهیزات صنایع بالادستی ازجمله این محصولات فناورانه است که در کنار جلوگیری از خروج ارز، با توسعه بازار صادراتی ارز آوری برای کشور هم داشتند. 


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی بنابر اعلام معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری هم اکنون بیش از ۹ هزار شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت می کنند که از این تعداد هزار شرکت محصولاتشان را به عرصه صادرات رسانده اند.

دیگر خبرها

  • افزایش تولید روزانه ۸۰ هزار بشکه نفت در نفت و گاز گچساران
  • کاهش ۸۳۰ میلیون دلاری ارزبری برنج طی یکسال گذشته/ برنج ایرانی ۹ درصد ارزان شد
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • بازار‌های صادراتی خود را در کشور‌های اروپایی توسعه می‌دهیم
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی روغن موتور ایران
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • محصولات سبز نفت سپاهان امسال وارد بازار می‌شوند
  • آفریقا، هدف ویژه صادراتی نفت سپاهان