Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-02@03:18:20 GMT

شرط برقراری روابط اوکراین با روسیه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۵۴۱۷۶

شرط برقراری روابط اوکراین با روسیه چیست؟

رئیس جمهوری اوکراین، شرط برقراری روابط بین کی‌یف و مسکو را بازگرداندن شبه جزیره کریمه به این کشور نامید، البته نمی‌داند که این مسئله چه زمان تحقق خواهد یافت.

به گزارش مشرق به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، "ولادیمیر زلنسکی" رئیس جمهوری اوکراین در مصاحبه‌ای با یکی از روزنامه‌های این کشور اعلام کرد که برقراری روابط بین کی‌یف و مسکو، بدون بازگرداندن شبه جزیره کریمه به اوکراین، غیرممکن خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زلنسکی در پاسخ به سئوالی در باره زمان تحقق این خواسته، گفت: «من نمی دانم چند سال طول خواهد کشید تا این رابطه برقرار شود. من شخصاً جوابی برای این سئوال ندارم.»

بیشتر بخوانید: پیشنهاد آمریکا برای اعمال شدیدترین تحریم‌ها علیه روسیه

به عقیده رئیس جمهوری اوکراین، پس از مدت زمانی، قطعاً مردم روسیه از الحاق کریمه به کشورشان شرمنده خواهند شد و شبه جزیره بار دیگر بخشی از خاک اوکراین خواهد شد.

وی در عین حال یادآور شد که روسیه و اوکراین در یک منطقه قرار گرفته و همسایه یکدیگر و دارای مرز مشترک هستند و هیچ کس نمی تواند تغییری در این وضعیت داده و این دو کشور را از هم جدا سازد.

در واکنش به این سخنان، امروز پنج شنبه، "گئورگی مرادوف" معاون نخست وزیر و نماینده دائم جمهوری کریمه در دفتر ریاست جمهوری روسیه گفت: «دیر یا زود، این ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهوری اوکراین است که به خاطر  نگرش کی‌یف به شبه جزیره کریمه احساس شرمندگی خواهد کرد.»

وی تأکید کرد که مقامات اوکراینی باید از این واقعیت شرمنده باشند که با اقدامات خود، اوکراین را به سمت سقوط ملی سوق داده و باعث شدند که مردم کریمه برای سرنوشت خود تصمیمی عاقلانه بگیرند.

پیش از این، "دمیتری رازومکوف" رئیس پارلمان اعلای اوکراین گفته بود که اصلی‌ترین روش برای بازگرداندن شبه جزیره کریمه به این کشور، اعمال فشارهای بین المللی بر روسیه و ادامه تحریم‌های اقتصادی است.

شبه جزیره کریمه در سال 2014 و در نتیجه یک همه پرسی سراسری در این متطقه، به همراه بندر سواستوپل و با رای مثبت اکثریت ساکنین این مناطق به نفع الحاق به روسیه، به ترکیب فدراسیون روسیه پیوست.

مقامات مسکو بارها تأکید کرده‌اند که مسئله الحاق کریمه تمام شده است و روسیه درباره آن با هیچکس مذاکره نخواهد کرد.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا اعتراضات آمریکا سهام عدالت مجلس یازدهم اوکراین مسکو روسیه ولادیمیر زلنسکی جزیره کریمه رئیس جمهوری اوکراین شبه جزیره کریمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۴۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟

به گزارش خبرآنلاین در این گزارش ۳۲ صفحه‌ای که نسخه‌ای از آن دوشنبه به دست خبرگزاری رویترز رسید، آمده است ناظران تحریم‌های سازمان ملل «به این نتیجه رسیدند بقایای به دست آمده از موشکی که ۲ ژانویه ۲۰۲۴ در خارکیف اوکراین فرود آمد، از موشک سری «هوآسونگ-۱۱» (Hwasong-۱۱) کره‌شمالی ناشی می‌شود و این نقض تحریم تسلیحاتی کره‌شمالی است.»

هیئت‌های روسیه و کره‌شمالی در سازمان ملل در نیویورک به درخواست ناظران تحریم‌ها برای اظهارنظر درباره این گزارش پاسخ ندادند.

به نقل از ایسنا کره‌شمالی که به طور رسمی به‌عنوان جمهوری دموکراتیک خلق کره شناخته می‌شود، از سال ۲۰۰۶ تحت تحریم‌های سازمان ملل به دلیل موشک‌های بالستیک و برنامه‌های هسته‌ای خود قرار گرفته و این اقدامات در طول سال‌ها تقویت شده است. روابط نظامی پیونگ‌یانگ-مسکو هم بعد از جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ بیش از پیش تقویت شده اما طرفین جزئیات همکاری‌های خود را علنی نکرده‌اند.

این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که سه ناظر تحریم‌ها اوایل ماه جاری برای بازرسی بقایای یافت شده به اوکراین سفر کردند و هیچ مدرکی دال بر ساخت این موشک در روسیه پیدا نکردند. آنها نمی‌توانستند به‌طور مستقل تشخیص دهند که موشک از کجا پرتاب شده و همچنین نمی‌دانستند چه طرفی آن را پرتاب کرده است.

با این حال آنها بعدا در گزارش ۲۵ آوریل به کمیته تحریم‌های کره‌شمالی در شورای امنیت مدعی شدند: «اطلاعات در مورد مسیر ارائه شده توسط مقامات اوکراینی، نشان می‌دهد که این موشک از داخل خاک فدراسیون روسیه پرتاب شده است. و اگر این موشک در کنترل نیروهای روسیه بوده باشد، اصابت در چنین نقطه‌ای احتمالا نشان‌دهنده این است که از سوی طرف‌های مرتبط با فدراسیون روسیه تهیه شده است. این می‌تواند نقض تحریم تسلیحاتی علیه کره‌شمالی باشد که سال ۲۰۰۶ معرفی شد.»

ایالات متحده و متحدانش، کره‌شمالی را به انتقال سلاح به روسیه برای استفاده علیه اوکراین متهم کرده‌اند، با این حالی مدرکی در اثبات ادعای خود ارائه نمی‌کنند. مسکو و پیونگ‌یانگ با اینکه سال گذشته متعهد شدند روابط نظامی خود را تعمیق کنند، هر دو این اتهامات را رد کرده‌اند.

در نشست شورای امنیت سازمان ملل در فوریه، ایالات متحده روسیه را به پرتاب موشک‌های بالستیک ارائه شده توسط کره‌شمالی علیه اوکراین در حداقل ۹ مورد متهم کرد. ناظران سازمان ملل همچنین گفتند که موشک‌های بالستیک سری هوآسونگ-۱۱ اولین بار در سال ۲۰۱۹ توسط پیونگ‌یانگ آزمایش شد.

روسیه ماه گذشته تمدید سالانه فعالیت ناظران تحریم‌های سازمان ملل را وتو کرد. این گروه به عنوان هیاتی متشکل از کارشناسان شناخته می‌شود که به مدت ۱۵ سال بر اجرای تحریم‌های سازمان ملل علیه کره‌شمالی به دلیل برنامه‌های موشکی و هسته‌ای این کشور نظارت داشته‌اند. ماموریت هیات کارشناسان فعلی امروز (سه‌شنبه) به پایان می‌رسد.

چند روز پس از حمله ۲ ژانویه، دفتر دادستانی منطقه خارکیف قطعاتی از موشک را در اختیار رسانه ها قرار داد و مدعی شد که این موشک با مدل‌های روسی متفاوت است و «ممکن است این موشکی باشد که کره‌شمالی تهیه کرده باشد.»

۳۱۱۳۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901253

دیگر خبرها

  • شاید ما در حال حاضر در یک جنگ جهانی هستیم!
  • حمله هوایی و موشکی روسیه به مقر فرماندهی ارتش اوکراین/حمله پهپادی اوکراین به مناطق مختلف روسیه/اوکراین ۳۰۰ هزار پهپاد می‌خرد
  • مدودف: سلاح‌های روسیه دشمنان را می‌لرزاند
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • تصمیم فرانسه برای کمک گرفتن از چین
  • ترامپ برای کمک به کی‌یف شرط گذاشت
  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • دیشب بر فراز کریمه چه گذشت؟
  • اصابت موشک کره‌شمالی به اوکراین؟
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند