Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام بر لزوم تحول در ساختار مدیریت کشور و تحقق حکمرانی محلی تأکید کرد.

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام تأکید کرد: لزوم تحول در ساختار مدیریت کشور و توجه به حکمرانی محلیبه گزارش ایسنا، محسن رضایی در سی‌ودومین اجلاس عمومی شورای عالی استان‌ها که به عنوان مهمان ویژه حضور داشت، گفت: امروز توسط نمایندگان شورای عالی استان‌ها نکات و مسائل خوبی مطرح شد که نشان می‌دهد شوراهای شهر و شورای عالی استان‌ها ظرف سال‌های اخیر رشد بسیار خوبی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئله مهمی که باید با شما نمایندگان شوراها در میان بگذارم این است که نیازمند تحول در ساختار مدیریت کشور هستیم، زیرا این تحول ساختار منجر به تحول در کل دستاوردهای کشور خواهد شد.

وی افزود: امروز در حوزه امنیتی و دفاعی کشور تحول خوبی را شاهدیم و حکمرانی کشور این روزها مردمی شده است و همانند گذشته جناحی و منطقه‌ای نیست. ما و شما که میراث‌دار شهدا هستیم باید روز به روز کاری کنیم که جمهوری اسلامی پایبندتر به ارزش‌های شهدا باشد. ما امروز نیازمند حکمرانی مردمی در حوزه فرهنگ و اقتصاد هستیم.

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به اینکه فلسفه جمهوری اسلامی را عده ای به اشتباه با فلسفه غربی‌ها یکی می‌دانند، افزود: جمهوری اسلامی فلسفه خود را دارد، زیرا آماده است تا هم اراده خداوند و هم اراده مردم در جامعه را محقق کند. برخلاف آنچه که در غرب رخ داده و اراده خدا در جامعه قطع شده است. جمهوری اسلامی از طریق مردم‌سالاری دینی به دنبال آن است که ولایت از پایین‌ترین تا بالاترین نقطه جاری وساری باشد و معنویت و ارزش‌های الهی باید در متن جامعه باشد. اما در کنار آن باید به خواست مردم هم جامه عمل پوشانده شود.

وی افزود: متأسفانه هنوز عده‌ای هستند که این فلسفه را درک نکرده‌اند یا اگر هم درک کرده‌اند به آن اعتقادی ندارند. یکی از نمونه های تحقق حکمرانی مردم در بستر ارزش‌های اسلامی همین فعالیت شوراها در شهر و روستا است. باید نگاه کنیم ببینیم که موانع برای تحقق کامل این حکمرانی چیست تا حل و فصل شود. حکمرانی مردمی در باور و رفتار کسانی که می‌آیند در برخی مسئولیت‌ها قرار می‌گیرند رخنه نکرده است. این‌ها در شعار حرف‌های خوبی می‌زنند اما در عمل کاری نمی‌کنند. لذا شما باید بر تصمیمات استانی نظارت داشته باشید در حالی که من براساس گفته‌های خودتان به این رسیدم که گویا شما از حداقل حقوق خود هم بهره‌مند نیستید.

رضایی تأکید کرد: رهبر معظم انقلاب صحبت از تحول کردند و باید یادمان باشد در همین حوزه شهرها و روستاها هم تحول ایجاد شود. باید مسئولیت به شوراهای شهر و روستا واگذار شود تا شاهد تحولات گسترده باشیم. اگر قرار است در کشور یک تحول اختصاصی بزرگ رخ دهد باید هم مسئولیت‌ها واگذار شود و هم باید اختیارات به مدیریت‌های محلی واگذار شود تا این‌ها بتوانند نقش خود را به درستی انجام دهند.

وی ادامه داد: هیچ شهر و روستایی نیست که منابع گسترده‌ای نداشته باشد و هیچ مردمی در هیچ یک از شهرها و روستاها وجود ندارند که صاحب یک پتانسیل ویژه نباشند اما مسیر آن‌ها باید باز شود. دستیابی به موفقیت با کارهای پشت میز نشینی و فعلی محقق نمی‌شود و یک تحول گسترده در نحوه انجام کارها نیاز است.

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام در ادامه بر لزوم تحول در ساختار مدیریت کشور و تحقق حکمرانی محلی تأکید کرد.

/ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: جمهوری اسلامی حکمرانی محلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۵۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی خزایی» از حوزه انتخابیه ورامین، پیشوا و قرچک به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

* در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

این دوره انتخابات تفاوت‌های اساسی با سایر دوره‌ها داشت، در بین لیست‌های اصولگرایی، اقبال اغلب مردم کمتر به سوی لیست کامل بود و گزینشی افراد را انتخاب کردند و طبقه اصلاحات متوسط هم تمایل بسیار کمی به رأی دادن داشتند.

کلیت مجلس همانند دوره فعلی اصولگرا هستند، حدود ۵۰ نفر مستقل ،۴۰ نفر از لیست‌های مرتبط با کارگزاران، اعتدال و توسعه، اعتماد ملی و ندای ایرانیان به مجلس راه یافتند.

بانوان بیش از ۱۰ نفر هستند و احتمال افزایش آن در میان‌دوره‌ای ای هست، در کل آرایش جدیدی در مجلس دوازدهم حکم فرما است و نگاه مردم به تغییر و تحول است، زیرا ۱۴۷ نماینده فعلی دیگر در مجلس آتی حضور ندارند، نکته جالب این دوره راهیابی نماینده دلیجان و محلات با بیش از پنج هزار رأی به بهارستان است.

* مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

مسائل مربوط به افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی سازی جهش تولید، حمایت از کشاورزی، توجه بیشتر به امور کارگران و فرهنگیان و ورزشکاران، تعیین تکلیف نیروهای شرکتی و قراردادی، توسعه معیشت، اشتغال، ازدواج، مسائل فرهنگی و هنر، و بهداشت و درمان از اولویت‌های ماست.‌

* اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

نظر به اولویت امور مردم، کمیسیون اقتصادی، علاقه خودم کمیسیون فرهنگی و یا آموزش است.‌

* مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

چالش‌های استان تهران بسیار زیاد هست، اهم آن بحث مسکن، حاشیه نشینی، آب، بهداشت و درمان، فرو نشست، حمل و نقل عمومی، امنیت، اشتغال، اتباع و موارد متعددی که در آینده مفصل به آن اشاره خواهم نمود.

کد خبر 6080399

دیگر خبرها

  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • شوراها عرصه ظهور حضور مردم در حکمرانی هستند
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • قایباف:باید به آموزش و پرورش توجه ویژه شود
  • دور دوم انتخابات بسیار تعیین‌کننده است/ لزوم اصلاح ساختار بودجه
  • افزایش مشارکت مردم در حکمرانی و مردمی‌سازی جهش تولید اولویت است
  • عقب‌ماندگی شوراهای شهر از سایر نهادها هنوز جبران نشده است
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تسریع فرآیند انتخاب رئیس‌جمهور لبنان
  • لزوم توجه جدی دادستان‌ها به عملکرد حوزه‌های تحت امر/ اهمیت رسیدگی سریع توأم با دقت به پرونده‌ها