Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی غیب الهی روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این در حالی است که در برخی شهرستان های استان یزد براثر توفان خسارت هایی به گلخانه داران وارد شد.

وی اظهار کرد: هم اکنون ۱۴ هکتار به کشت محصول گلخانه ای شامل فلفل دلمه ای ، خیارسبز ،گوجه فرنگی ،سبزی و صیفی در این شهرستان اختصاص  دارد.

به گفته مدیر جهادکشاورزی ابرکوه سالانه از این میزان سطح زیرکشت ، سه هزار و ۱۵۰ تن انواع محصول گلخانه‌ای تولید و روانه بازارهای  مصرف داخلی و خارجی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غیب الهی ، با بیان اینکه ۲۰ نفر بهره بردار در این شهرستان در تولید محصول گلخانه ای فعالیت دارند ، خاطرنشان کرد: در این بخش ۸۰ نفر به طور مستقیم  و سه برابر آن به صورت غیرمستقیم اشتغال دارند.

وی اظهار کرد: با توجه به لزوم تغییر الگوی کشت با پرداخت  وام بانکی، افزایش طرح توسعه کشت محصولات گلخانه‌ای در اولویت کاری این نهاد است .

وی با اشاره به کمبود آب و لزوم تغییر الگوی کشت از سنتی به آبیاری نوین ، خاطرنشان کرد: کشت محصول گلخانه‌ای با هدف مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی ، بهره وری از این ماده حیاتی به علت ارزش افزوده و ایجاد اشتغال اجرا می شود.

اراضی قابل کشاورزی ابرکوه به علت کاهش بارندگی، کم آبی و تداوم ۲ دهه پدیده خشکسالی از ۲۰ هزار هکتار هم اکنون به ۱۵ هزار هکتار کاهش یافت و ۴۰ درصد اشتغال وابسته به فعالیت‌های کشاورزی، دامداری و دامپروری است و هشت هزار خانوار ، سالانه ۲۰۰ هزار تن محصول کشاورزی و دامی تولید می کنند.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها بازار محصولات توفان ابرکوه اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار محصولات توفان ابرکوه اراضی کشاورزی بازار محصولات توفان ابرکوه اراضی کشاورزی محصول گلخانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۵۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،کاظمی در جلسه کارگروه جلوگیری از هدر رفت منابع ابی این شهرستان با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت‌های کشاورزی و عملکرد کشت پاییزه، گفت: اولین مرحله رها سازی آب سد اول خرداد به روی اراضی کشاورزی اجرا میشود.    رییس شورای حفاظت از منابع اب سلماس افزود: این امر به جهت تامین حق آبه کشاورزان صورت می‌گیرد تا با توجه به خشکسالی، سال زراعی جاری بهترین استفاده در کشت محصول‌های جو، گندم و دانه‌های روغنی را دارد.   وی در ادامه با اشاره به اهمیت مصرف بهینه آب، اظهار کرد: ۲۶میلون متر مکعب اب برای ابیاری اراضی کشاورزی از سد زولا در نظر گرفته است    کاظمی گفت؛ این میزان اب نسبت به مدت مشابه پارسال حدود ۲٠درصد افزایش دارد    او گفت: اب حدود ۱۲هزار هکتار اراضی این شهرستان از سد‌های زولا و دریک تامین میشوند

دیگر خبرها

  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • اجرای طرح پایش هوشمند سوخت ماشین‌های کشاورزی در فارس
  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده