Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شیوع ویروس کرونا باعث تغییرات گسترده و سریع در زندگی انسان‌ها شده است و سراسر جهان حالا با شرایط متفاوتی مواجه شده‌اند. به دنبال عدم امکان برگزاری دیدار‌های نزدیک و لزوم رعایت فاصله اجتماعی، بسیاری از افراد به بازی‌های رایانه‌ای روی آورده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش جدید منتشر شده از منابع تحقیقات فناوری، تعداد بازیکنان فعال روزانه پس از شیوع ویروس کرونا با ۵۰ درصد رشد مواجه بوده است.

اطلاعات تکمیلی از رشد بی‌سابقه تعداد گیمر‌های دنیای بازی پس از شیوع ویروس کرونا

این تحقیقات با تمرکز بر تأثیر شیوع ویروس کرونا بر دنیای بازی و فناوری صورت گرفته و محققان تلاش کردند میزان کاهش و افزایش استفاده از بخش‌های مختلف در این حوزه‌ها را مد نظر قرار دهند. تاریخ مورد نظر از روز اول ماه ژانویه تا اواسط ماه می‌ سال ۲۰۲۰ اعلام شده است و این دوران با زمان مشابه در سال گذشته مقایسه شده است.

شایان ذکر است که این تحقیقات تمامی دستگاه‌های دنیای فناوری مانند رایانه‌های شخصی، کنسول‌های شخصی، لپ‌تاپ‌ها، گوشی‌های اندرویدی و iOS را که می‌توان با آن‌ها بازی کرد تحت پوشش قرار داده است. نکات کلیدی گزارش منتشر شده حاکی از آن است که تعداد گیمر‌ها از همیشه بیشتر است. شمار این افراد با افزایش ۴۶ درصدی به تعداد گیمر‌های روزانه در بازی‌های HD و گسترش ۱۷ درصدی تعداد بازیکنان عناوین موبایل مواجه بوده است.

همچنین تعداد بازدید از تبلیغات درون برنامه‌ای به ۵۹ درصد افزایش داشته است. همچنین کاربران موبایل با افزایش ۸۴ درصدی بیشترین میزان دانلود برنامه را به خود اختصاص داده‌اند. با افزایش چشمگیر تعداد کاربران و تمایل افراد به تجربه عناوین رایانه‌ای به نظر می‌آید که حالا زمان بسیار مناسبی برای بازی‌سازان و تبلیغ‌کنندگان است تا فعالیت خود را گسترش و سرعت کارشان را افزایش دهند. شرایط فعلی به گونه‌ای است که این دسته از افراد به خوبی می‌توانند موفقیت خود را تضمین کنند.

بیشتر بخوانید

خودروی Ford Mustang Mach 1 با ۵۲۵ اسب‌بخار به دست خریداران خواهد رسید

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازی رایانه ای کنسول بازی باشگاه خبرنگاران جوان شیوع ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۸۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور

یکی از شرکت‌های فناور موفق به تولید کیت‌های استخراج DNA و RNA با یک بیستم قیمت نمونه‌های اروپایی شد.

به گزارش ایسنا، امیر شیرعلی‌زاده دزفولی، مدیرعامل این شرکت در این باره گفت: کیت‌های استخراج DNA و RNA ما یک بیستم کیت‌های اروپایی قیمت داشته و یک پنجم نمونه‌های چینی و تایوانی قیمت دارد. در واقع این کیت‌ها در عین حال که کیفیت بسیار بالایی دارند، از تمام نمونه‌های وارداتی ارزان‌تر هستند. این فناوری برای جداسازی انواع اسیدهای نوکلئیک ویروس‌های بیماری‌زا نظیر ایدز و آنفلوآنزا قابل استفاده است.

شیرعلی‌زاده افزود: تا پیش از این فقط کیت‌های استخراج RNA را تولید می‌کردیم، اما به تازگی فناوری استخراج DNA را نیز توسعه داده‌ایم و در نتیجه DNA و RNA را می‌توانیم استخراج کنیم. این کیت‌ها هم برای تشخیص در بیمارستان‌ها و هم آزمایشگاه‌های تشخیصی قابل استفاده هستند. از سوی دیگر در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی نیز از این کیت‌ها برای مقاصد تحقیق و توسعه می‌توان استفاده کرد. ما براساس نیاز بازار تولید انجام می‌دهیم و تقریبا  ۵۰۰ واکنش در روز تولید داریم که این رقم در دوره کرونا تا ۵۰۰۰ واکنش نیز می‌رسید.

به نقل از ستاد نانو، وی با بیان اینکه در حال توسعه فناوری جداسازی سلول‌ها با ذرات مغناطیسی هستیم که این فناوری برای تشخیص و درمان سرطان بسیار کاربردی است، ادامه داد: کیت‌های آموزشی نانویی تولیدی ما عرضه شده است. این کیت‌ها هم در محیط‌های آموزشی نظیر مدرسه و هم خانه قابل استفاده هستند. این کیت‌ها برای دو گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال و همچنین بالای ۱۸ سال تولید می‌شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعداد شرکت دانش‌بنیان در دانشگاه آزاد اصفهان به ۳۰۰ شرکت می‌رسد/ ۲۰ مجله فناوری با درجه ممتاز داریم
  • ◄ افزایش 15 درصدی تلفات رانندگی + سند
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • تولید کیت‌های جداساز ویروس‌های بیماری‌زا در کشور
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ رشد ۶ درصدی ارزش سهام تسلا
  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن