Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدرضا اورانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در جمع مسئولین و مردم منطقه دره یام بخش مشکان شهرستان خوشاب گفت: زمانی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید کل تولیدات کشاورزی کشور ۲۵ میلیون تن بود که سهم استان خراسان رضوی ۱و نیم میلیون تن بود، اما امروز میزان تولیدات کشاورزی در کل کشور ۱۳۰ میلیون تن است که سهم استان ما فقط ۸ میلیون تن شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: در توزیع امکانات و سرمایه ها، اولویت‌های ما با سیاست‌های نظام و دولت باید همخوانی داشته باشد، اولویت توزیع کود و دیگر سرمایه‌ها ابتدا با محصولات اساسی مانند جو، گندم  است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان ادامه داد: اگر بخواهیم امکانات را به جز این توزیع کنیم محصولاتی که مستقیما با سفره مردم در ارتباط هستند کم تولید خواهد شد و در ادامه دچار مشکل بزرگتر خواهیم شد.

اورانی بیان کرد: در بخش سوخت هم همین گونه است، باید ببینیم اولویت سیاست گذاری نظام و دولت چیست، در کشور متناسب با نیاز‌های همه کشاورزان منابع و امکانات نداریم که هر کسی هر چقدر کود و یا سوخت نیاز داشت بدهیم.

او تصریح کرد: آموزش و ترویج یکی از نیاز‌های اصلی این مناطق است و باید با برنامه درست  به کشاورزان  برنامه‌های آموزشی را تبیین کنیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: به عقیده‌ی من آموزش و ترویج در این مناطق باید برای خانواده‌ها باشد و مشارکت خانوادگی در تولیدات کشاورزی داشته باشند.

محمدرضا اورانی اظهار کرد: طرح مطالعاتی که تهیه شده یک طرح ملی است، با مسئولان استانی و نمایندگان مجلس جلسه گذاشته شود تا ویژه به عنوان یک پروژه ملی نگاه کنند و تامین اعتبار شود تا ظرف ۳ سال بتوانیم این منطقه را سرو سامان بدهیم.

او افزود: مسئولان جهاد شهرستان پیگیر کار باشید و ما هم با نمایندگان به اتفاق فرماندار پیگیر هستیم تا بحث آب را در این منطقه به یک سرانجام مناسب  برسانیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی ادامه داد: در بحث باغات هم بازدید‌هایی از مناطق احیا شده مانند کوه سرخ به اتفاق باغداران داشته باشند و  ببینند احیای باغات مشکل بزرگی نیست.

اورانی بیان کرد: بخش مرکزی ۲۰هزار هکتار باغ سرپا دارد، و کشاورزان این بخش راه خود را پیدا کرده ادامه می‌دهند با تلاش کار کنیم که مردم این منطقه به آن‌ها برسند و طعم رونق را بچشند.   او تصریح کرد: در بحث دام سبک نیشابور کنار دستتان است به اتفاق دامداران از شرکت‌هایی که در حوزه اصلاح نژادی کار می‌کنند بازدید کنید.

مسئول سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: در بحث شیر ۲۰  روستا هستند و نیازمند یک مجتمع جمع آوری شیر هستند، یک سرمایه دار را پیدا کنید و کمک کنید جمع آوری شیر منطقه را راه اندازی کند. 

محمدرضا اورانی اظهار کرد: حل همه مشکلات این شهرستان در داخل شهرستان نیست، نگاه به بیرون و تعاملی داشته باشیم مثلا در خوشاب کارخانه لبنیاتی نیست، ولی در قوچان و یا شهرستان همجوار دیگری که است چرا تعامل نداشته باشیم.

او افزود: پارسال در خوشاب نمایشگاه کشاورزی برگزار شد، امسال هم در این منطقه نمایشگاه اصلاح نژاد دام را داشته باشیم.

انتهای خبر//ع. ظ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی تولیدات کشاورزی رئیس سازمان جهاد کشاورزی تولیدات کشاورزی خراسان رضوی میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۸۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود

ایسنا/خراسان رضوی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

سید مجتبی خیام نکویی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه ما شاهد تحول چشمگیری در شتاب‌بخشی به تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌ها و واحدهای فناور در دهکده فناوری و نوآوری در مرکز تحقیقات استان خراسان رضوی هستیم.

وی بیان کرد: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

خیام نکویی با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

وی ادامه داد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

خیام نکویی اضافه کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، عنوان کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اخبار کوتاه خراسان رضوی / ۶ اردیبهشت
  • پیشگامی خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • خراسان رضوی در نصب برق خورشیدی چاه‌‎های کشاورزی پیشگام است
  • پرورش شتر؛ ظرفیت مغفول مانده در داورزن است
  • جهاد کشاورزی نیشابور رتبه نخست ارزیابی عملکرد در خراسان رضوی
  • طرح ملی زراعت چوب در لالی اجرا شد
  • برداشت ملون و جانا از مزارع جنوب فارس
  • شکسته شدن رکورد جوجه ریزی سالانه مرغداری‌های شهرستان زاوه
  • پهن شدن فرش صورتی رنگ در باغ‌های خراسان جنوبی