Web Analytics Made Easy - Statcounter

خداداد غریب پور در گفت وگو با خبرنگار ایلنا در خواف گفت: صد در صد تولید سنگان صرف تولیدات داخل کشور شده و در این مجموعه هیچگونه خام فروشی نداریم، یعنی این دو و نیم میلیون تن کنسانتره و 15 تن گندله که نهایتا تولید می شود در داخل کشور و توسط واحدهای صنعتی به فولاد و محصولات فولادی تبدیل شده و یک فعالیت کاملا دارای ارزش افزوده بالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با افتتاح بزرگترین کارخانه کنسانتره شرق کشور ، دو و نیم میلیون تن به ظرفیت کنسانتره و دو و نیم میلیون تن نیز به ظرفیت گندله کشور اضافه شد، البته فاز دوم کنسانتره فولاد مبارکه نیز تا 50 روز آینده به بهره برداری خواهد رسید.

رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: سنگان در نهایت خوراک ده میلیون تن فولاد کشور را با این 15 میلیون گندله تامین خواهد کرد.

وی افزود: ایمیدرو وظیفه تامین مواد اولیه صنایع بزرگ در کشور را دارد و طرحی که اکنون در مجتمع معادن سنگان اجرایی شده برای تامین مواد اولیه شرکتهای بزرگ بوده است، همچنین در طرح احیای معادن کوچک مقیاس نیز تامین مواد اولیه یعنی سنگ آهن ، شرکتهای بزرگ همچون فولادمبارکه اصفهان در اولویت قرار دارند.

غریب پور گفت: خوشبختانه بنیاد به خوبی حرکت کرده و جلو آمده است و فولاد خراسان نیز مشکلات اجرایی دارد که تذکرات لازم داده شده و اهتمام لازم را دارند، شرکت توسعه اپال پارسیان نیز وجود دارد یک بخشی از توسعه به بحث تامین مالی مربوط می شود و بخشی نیز به مسائل تکنولوژیک مربوط شده که در صدد رفع آن هستیم.

وی درباره میزان استخراج سنگ در معادن افزود:سال گذشته بین 90 تا 95 میلیون تن سنگ استخراج کردیم و 27 میلیون تن را فولاد تولید کرده، خوشبختانه سال به سال این روند در حال افزایش است، وزارت صنعت ، معدن و تجارت نیز سیاست های تعرفه ای بر تجارت مواد خام را سخت گیرانه تر کرده و برای جلوگیری از خام فروشی تلاش دارند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: فولاد مشکلات وزارت صنعت معدن و تجارت خواف گفتگو با ایلنا تامین مواد اولیه میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۲۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوز استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی صادر شد

اشکان جعفرکریمی فوق افزود: این مجوز با پیگیری‌های این دفتر و با توجه به مشکلات دهیاری‌ها جهت تأمین نیروی انسانی مورد نیاز پایگاه‌های آتش نشانی روستایی، توسط ستاد کل نیروهای مسلح، صادر شده که بر اساس آن، به مدت ۲ سال استفاده از تعداد محدودی نیروهای وظیفه در مقاطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای غیرپزشکی برای بکارگیری در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی با اولویت مناطق محروم و کمتر توسعه یافته کشور امکان‌پذیر شده است.

وی خاطرنشان کرد: تا کنون تعداد ۹۳۸ پایگاه آتش نشانی در مناطق روستایی کشور ایجاد شده که با برنامه‌ریزی صورت گرفته به‌ منظور دسترسی به حداقل استانداردهای لازم برای ارائه خدمات آتش‌نشانی و ایمنی به جوامع روستایی کشور، تعداد پایگاه‌های مذکور به‌مرور در حال افزایش است.

مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور افزود: یکی از مهم‌ترین مشکلات این پایگاه‌ها، تأمین نیروی انسانی مورد نیاز است که به دلیل محدودیت منابع اعتباری دهیاری‌ها، استفاده از ظرفیت نیروهای وظیفه می‌تواند در رفع این مشکل، موثر واقع شود.

کریمی همچنین در خصوص اثربخشی موضوع نیز اظهار کرد: در سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بر اساس مجوز اخذ شده از ستاد کل نیروهای مسلح بالغ بر ۳۵۰ نیروی امریه در پایگاه‌های آتش نشانی روستایی جذب و بکارگیری شدند که موجب فعال‌سازی این پایگاه‌ها و ارائه خدمات شبانه‌روزی در بسیاری از آن‌ها شد.

وی در ادامه افزود: در تعدادی از پایگاه‌ها با برنامه‌ریزی صورت گرفته، نیروهای امریه علاوه بر انجام خدمات اطفای حریق، نسبت به ارائه آموزش‌های ایمنی به اهالی روستاها نیز اقدام می‌کردند که در بهبود وضعیت ایمنی روستاها، بسیار اثرگذار بود.

مدیرکل دفتر هماهنگی عمرانی و خدمات روستایی همچنین یادآورشد: با توجه به صدور مجوز جدید توسط ستادکل نیروهای مسلح، به منظور هماهنگی برای بهره‌گیری مناسب از این ظرفیت، جلسه‌ای در دفتر سیاستگذاری و نظارت راهبردی حفاظت اطلاعات نیروهای مسلح با حضور نماینده دولت در امور کارکنان وظیفه و نمایندگان سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برگزار و در خصوص چالش‌های مربوط به این موضوع و راهکارهای رفع آنها بحث و تبادل نظر و تصمیمات لازم در این خصوص اتخاذ شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توقف رشد صنایع بزرگ؟
  • سردار هداوند خبرداد: کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق به ارزش ۲۰ میلیارد در اشتهارد
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • پیشنهادی برای تداوم اجرای طرح شیر مدارس
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • مجوز استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی صادر شد
  • ایران جز کشورهای برتر در سدسازی است/ تامین ۹۵درصد تجهیزات آب و فاضلاب
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!