Web Analytics Made Easy - Statcounter

فدراسیون فوتبال در قرارداد کارلوس کی‌روش و مارک ویلموتس، پرداخت مالیات این دو نفر را بر عهده گرفته و در حال حاضر مبلغی چند ۱۰ میلیارد تومانی بدهی مالیاتی ار این دو قرارداد دارد.

به گزارش تابناک ورزشی، پرداخت مالیات بازیکنان و مربیان توسط باشگاه‌های فوتبال در ایران، یکی رویه قدیمی است و سال‌هاست صدای اهالی فوتبال ایران در آورده است و موجب بدهی روز افزون تیم‌های ایران شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پی مشکلات متعددی که برای فوتبالیست‌ها و مربیان ایرانی و خارجی از سوی باشگاه‌ها به وجود آمده، فدراسیون فوتبال چندین سال قبل و درست چند ماه قبل از تمدید قرارداد کی‌روش از اهالی فوتبال خواست مالیات را به عهده باشگاه‌ها نگذارند تا با بی‌توجهی آن‌ها، مشکلی برای بازیکنان به وجود نیاید.

با وجود این موضوع، فدراسیون در قرارداد کی‌روش و ویلموتس نسبت به درخواست خودش بی‌توجهی کرده و در حال حاضر پرداخت مالیات هنگفت دو مربی خارجی سابق فوتبال ملی بر دوش این فدراسیون محول شده است.

هر چند طبق قانون، پرداخت مالیات بر عهده اشخاص است و سازمان امور مالیاتی توجهی به قرارداد منعقد شده میان اشخاص و باشگاه‌ها ندارد، اما باشگاه‌ها در صورتی که به تعهد مالیاتی در قبال بازیکنان و مربیان عمل نکنند، با شکایت آن‌ها مواجه خواهند شد و نمی‌توانند نسبت به این موضوع بی‌توجهی کنند.

با توجه به این موضوع، نگاهی به قرارداد کارلوس کی‌روش و مارک ویلموتس خواهیم داشت تا بدهی مالیاتی فدراسیون فوتبال به جای این دو مربی را محاسبه کنیم که طبق قرارداد، رقم هنگفتی است و نمی‌توان به سادگی از کنار آن عبور کرد.

ویلموتس

دستمزد سالانه ویلموتس ۲.۲۵ میلیون یورو بود که این مبلغ برای هر ماه معادل ۱۸۷.۵ هزار یورو است. با احتساب حضور ۶ ماهه این مربی در فوتبال ایران، دستمزد ویلموتس برای این مدت زمان معادل ۱.۱۲۵ میلیون یورو خواهد شد و فدراسیون باید با تبدیل این مبلغ به ریال دستمزد او را براساس جدول مالیات بر حقوق سال ۹۸ پرداخت کند.

دستمزد ۱.۱۲۵ میلیون یوریی ویلموتس با احتساب هر یورو ۱۹ هزار ۹۰۰، معادل ۲۲ میلیارد و ۳۸۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان خواهد شد که با کسر ۲۳۱ میلیون تومان، رقمی در حدود ۲۲ میلیارد تومان شامل قانون مالیات می‌شود.

طبق این جدول و کسر ۳۵ درصد از ۲۲ میلیارد باقی مانده، فدراسیون فوتبال موظف است ۷ میلیارد و ۷۵۴ میلیون و ۷۷۵ هزار و ۵۰۰ تومان به سازمان امور مالیاتی پرداخت کند. این وضعیت وقتی بدتر می‌شود که سیر ارزهای خارجی در ایران صعودی است و تا وقتی که پرداخت نشود، به سیر صعودی خود ادامه خواهد داد.

کی‌روش

قرارداد ویلموتس در خیلی از مفاد مانند قرارداد کی‌روش است و به همین دلیل، مالیات دستمزد سرمربی پرتغالی هم بر عهده فدراسیون فوتبال است. با توجه به اینکه مالیات سال‌های حضور کی‌روش در ایران پرداخت شده و فقط مالیات دوران جام جهانی تا جام ملت‌های آسیا باقی مانده است.

کارلوس کی‌روش برای دوران حدودا ۷ ماهه حضور ۹۰۰ هزار یورو بود که به قیمت روز یورو در ایران، معادل ۱۷ میلیارد و ۹۱۰ میلیون تومان می‌شود. مالیات این قرارداد طبق جدول مالیاتی سال ۹۷، معادل ۶ میلیارد و ۱۲۱ میلیون تومان خواهد شد.

*جدول میزان مالیات کی‌روش و ویلموتس

روی هم رفته، فدراسیون فوتبال به خاطر مالیات دستمزد ویلموتس و کی‌روش، حدود ۱۳ میلیارد و ۸۷۵ میلیون تومان بدهکار است که در وضعیت کنونی این فدراسیون رقم کمی نیست.

هر چند آنطور که از شواهد و قراین مشخص است، همانطور که پرسپولیس مالیات برانکو را پرداخت نکرده، فدراسیون فوتبال هم مالیات آخرین سال حضور کی‌روش در ایران و همینطور ویلموتس را پرداخت نکرده است اما اگر قرار بر ادامه فعالیت با این مربیان باشد، در این صورت این ضرر و زیان متحمل فوتبال ایران خواهد شد.

به همین دلیل عجیب است که فدراسیون فوتبال با وجود بررسی‌های زیاد بر روی ابعاد مختلف قرارداد کی‌روش، در قرارداد ویلموتس هم بند پرداخت مالیات را توسط خودش گنجانده بوده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اکبر طبری سید محمود موسوی حمید سبزواری بندر کنگ دیوان کیفری بین المللی سیاتل کی روش ویلموتس تابناک ورزشی اکبر طبری سید محمود موسوی حمید سبزواری بندر کنگ دیوان کیفری بین المللی سیاتل فدراسیون فوتبال قرارداد کی روش پرداخت مالیات میلیون تومان باشگاه ها خواهد شد کی روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۴۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان مالیاتی کشور، سید محمد هادی سبحانیان رییس کل سازمان امور مالیاتی کشور اعلام کرد: در اجرای  قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور به منظور تکریم مودیان و اجرای عدالت مالیاتی، تمامی صاحبان مشاغلی که مجموع فروش خالص کالا و ارایه خدمات آن‌ها در سال ۱۴۰۲ حداکثر صد و پنجاه برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‏های مستقیم یعنی مبلغ ۱۸ میلیارد تومان بوده و فرم مالیات مقطوع برای آن‏ها در درگاه خدمات الکترونیک سازمان بارگذاری می‌شود، مشمول مقررات این تسهیلات می‌باشند.

گفتنی است صاحبان مشاغلی که از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌ها استفاده می‌کنند، از مزایای عدم مراجعه به ادارات و قرار گرفتن در فرایند طولانی تشخیص و رسیدگی، عدم نیاز به نگهداری اسناد و مدارک و دفاتر، امکان تقسیط مالیات در بازه‌های زمانی بیشتر و عدم نیاز به تکمیل جداول درآمد و هزینه (اظهارنامه) برخوردار می‌شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس
  • کارخانجات تمام بدهی چایکاران را پرداخت کنند
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی
  • مطالبات دولتی شهرداری قم پرداخت نشد
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی