Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از آبادان، شکرالله سلطان‌زاده اظهار کرد: با وجود اینکه در شورای تأمین آبادان مصوب شده بود که در صورت تکمیل ظرفیت بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان در پذیرش بیماران مبتلا به کویید ۱۹، بیمارستان امام خمینی (ره) به‌عنوان بیمارستان معین دوم همکاری خود را به شکل کامل آغاز نماید، اما امروز شاهد هستیم که این بیمارستان تنها ۳۰ تخت را در اختیار بیماران کرونایی قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین خصوص اضافه کرد: تأکید هر روزه ما این است که دانشکده علوم پزشکی آبادان با توجه به بار بالای ابتلا به کویید ۱۹ در روزهای گذشته، به‌تنهایی توان مقابله با این اپیدمی را ندارد و در این بین پایبند نبودن مجموعه‌هایی مثل نفت به مصوبات قبلی، شرایط را برای ما به‌مراتب سخت‌تر می‌کند.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان ادامه داد: اگر بیمارستان نفت نسبت به مصوبات شورای تأمین شهرستان مقید نباشد مجبور می‌شویم که بیمارستان شهید بهشتی را به‌عنوان بیمارستان معین دوم به کار بگیریم که این موضوع تبعات زیادی را به دنبال خواهد داشت.

وی خاطرنشان کرد: در صورت استفاده از ظرفیت بیمارستان شهید بهشتی به‌عنوان بیمارستان معین بیماران مبتلا به کویید ۱۹، بار بقیه درمان شهر به دوش ۲ بیمارستان ۱۷ شهریور و نفت خواهد افتاد که با توجه به توان و دولتی نبودن این ۲ بیمارستان، با مشکلات به‌مراتب حادتری مواجه می‌شویم.

سلطان‌زاده تصریح کرد: بهداشت و درمان صنعت نفت پیش از این، با خرید تجهیزاتی مثل ونتیلاتور همکاری خوبی را با ما داشت و انتظار این است که در شرایط فعلی نیز ضمن پایبند بودن به تعهدات خود، دانشکده علوم پزشکی را تنها نگذاشته و نهایت همراهی را داشته باشد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی آبادان بیان کرد: باز هم از تمام مردم منطقه می‌خواهیم که برای حفظ جان خود به‌غیراز موارد ضروری از منزل خارج نشوند تا شرایط بحرانی فعلی، بدتر از این نشود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دانشکده علوم پزشکی آبادان دانشکده علوم پزشکی آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۶۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شهنام عسکرپور گفت: وزارت بهداشت با پذیرش دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز موافقت کرده است.

وی افزود: این موضوع در نامه دکتر ابوالفضل باقری‌فرد، معاون آموزشی و دبیر شورای آموزش پزشکی و تخصصی وزارت بهداشت به دکتر محمد حسین سرمست، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز اعلام شده است.

عسکرپور ادامه داد: بنا بر این نامه، طبق مصوبه بیست و هفتمین جلسه کمیته تطبیق و متناسب سازی برنامه‌های آموزشی برای دانشجویان بین‌المللی مصوب ۲۰ اسفندماه سال گذشته، پذیرش دانشجویان بین‌المللی در مقطع کارشناسی ارشد رشته آموزش هوشبری مطرح شد و با برگزاری این دوره، بر اساس برنامه آموزشی مصوب دبیرخانه شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی موافقت شده است.

دیگر خبرها

  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی آبادان از دانشجویان آمریکا و مردم غزه
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • افتتاح مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی آبادان
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • آغاز به‌کار مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه آبادان ‌
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان
  • بیماران اروندی در منطقه آنژیوگرافی می شوند