Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان مرند از طی روند کارشناسی های حقوقی برای تعیین تکلیف پروژه جواهر این شهرستان خبر داد و گفت: امیدواریم مشکل این پروژه با توافق طرفین مشارکت کننده حل و یکی از گره های هسته مرکزی شهر مرند گشوده شود.

داود گرشاسبی در گفت و گو با خبرنگار فارس با اشاره به آغاز این پروژه از هشت سال پیش اظهار داشت: طولانی شدن تکمیل و اتمام این پروژه و به تبع آن افزایش هزینه های اجرایی، نه تنها موجب اختلاف شهرداری و مشارکت کننده بخش خصوصی شده بلکه زمینه ساز مشکلات ترافیکی و نارضایتی شهروندان بدلیل قرارگیری پروژه در هسته مرکزی شهر مرند نیز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: البته با پیگیری های صورت گرفته و واگذاری عملیات مسقف سازی پروژه به شهرداری و اتمام آن، مشکل ترافیکی در محل قرارگیری مجتمع حل شده و مسائل اجتماعی و امنیتی مربوطه نیز توسط فرمانداری و سایر نهادهای دخیل سروسامان یافته است.

فرماندار شهرستان مرند مشکل فعلی پروژه مجتمع تجاری جواهر را اختلاف بین مشارکت کننده بخش خصوصی و شهرداری مرند عنوان و تصریح کرد: این موضوع نیز از طریق مراجع حقوقی ذی صلاح در حال پیگیری و طی مراحل قانونی است و امیدواریم با حل اختلافات مالی و حقوقی موجود، نه تنها طرفین قرارداد بلکه مردمی نیز که واحدهای این مجتمع را خریداری کرده اند، به حق و حقوق خود برسند که البته این امر با توجه به حجم پروژه و اختلافات موجود کمی زمان بر خواهد بود.

گزارش فارس حاکی است پروژه مجتمع تجاری جواهر که از ۹ سال پیش در میدان امام خمینی (ره) مرکز شهر مرند آغاز شد، چند سالی است که متوقف مانده و علاوه بر بدمنظر کردن چهره شهر، مشکلاتی نیز  برای مردم ایجاد کرده است.

حال سوال این است که چه کسی پاسخگوی چند میلیارد ریال سرمایه خوابیده مردم در این طرح است؟ ضرر و زیان آن به عهده چه کسی است؟ آیا هزینه بیت‌المال، صرف خسارات ناشی از تعلل در اجرای این پروژه می‌شود؟

امروزه مردم مرند از خود می پرسند گره این پروژه کجاست و چه کسی باید آن را باز کند؟ نکند با دست روی دست گذاشتن و تعلل مسئولان شهر، شاهد روزی باشیم که دیگر این گره، با دندان هم باز نشود.

شهرستان مرند با حدود 250 هزار نفر جمعیت در 70 کیلومتری شمال غرب تبریز واقع شده است.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۶۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، فردا برای بررسی وضعیت فعالیت موسیقی استان‌های فارس و بوشهر به این دو استان سفر می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فردا برای بررسی وضعیت فعالیت موسیقی استان‌های فارس و بوشهر به این دو استان سفر می‌کند.

قرار است تا سمیعی به همراه مسئول دفتر سرود و برخی از کارشناسان دفتر موسیقی، در این سفر ضمن بازدید از انجمن‌های موسیقی، با گروه‌های سرود، فعالین موسیقی، مدیران ارکسترهای استانی و مدیران ادارات کل فرهنگ و ارشاد استانی دیدار کند و از نزدیک در جریان مشکلات و مسائل آنان قرار گیرد.

همچنین در پایان این سفر دو روزه مدیر دفتر موسیقی ضمن بازدید از روند برگزاری جشنواره موسیقی خلیج فارس با هنرمندان حاضر در این جشنواره گفت‌وگو خواهد کرد.

به گزارش ایمنا، هفته آخر فروردین بود که زمزمه لغو کنسرت‌های بوشهر بر سر زبان‌ها افتاد و بر همین اساس امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی در مصاحبه خود مبنی بر لغو کنسرت‌های موسیقی بوشهر اظهار داشت: در حال حاضر مشکل برگزار نشدن کنسرت در بوشهر حل شده است؛ زمانی که کنسرت موسیقی لغو می‌شود، رسانه‌ها منتظر واکنش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستند، در حالی که این وزارتخانه سال گذشته برای برگزار شدن کنسرت علیرضا قربانی در اصفهان نشان داد که پای مجوزهای صادر شده خود می‌ایستد.

وی افزود: اگر به رویداد و کنسرت موسیقی مجوز می‌دهیم، معتقد هستیم که ابتدا این رویداد در شوراهای کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته و سپس مجوز برای آن صادر شود؛ بنابراین پایبند آن هستیم و جای هیچ نگرانی برای برگزاری آن نیست.

مدیرکل دفتر موسیقی خاطرنشان کرد: نهادهای دیگر موظف هستند که مجوزهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان تنها مجرای قانونی رویدادها و فعالیت‌های هنری را رعایت و اجرایی کنند و طبق مصوبه‌های اخیر هم این هماهنگی باید به سمت بیشتر شدن پیش برود

از سویی دوم اردیبهشت عبدالرحیم افروغ مدیرکل ارشاد استان بوشهر نیز درباره لغو کنسرت‌ها در این استان گفته بود: لغو کنسرت‌ها موج خبری جدیدی است که در رسانه‌ها به راه افتاده است که خبر جدیدی در آن نداشت. سالن‌های کنسرت استان فعلاً مشغول آماده سازی برای جشنواره خلیج فارس هستند. پس از برگزاری جشنواره کنسرت‌های موسیقی طبق روال گذشته برگزار خواهند شد.

اخیراً آرمان گرشاسبی که مجوزهای لازم را برای برگزاری کنسرت دریافت کرده بود در مرحله بلیت فروشی بدون دلیل قانع کننده‌ای مجوز آن لغو شده است، پس از آن در اردیبهشت قرار بر برگزاری کنسرت معین زد بود که گفته شده است مجوزهای نهایی این کنسرت صادر نشده است.

منبع: فارس

کد خبر 748449

دیگر خبرها

  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • ۲۱ اردیبهشت؛ تعیین تکلیف ۴۵ کرسی مجلس
  • مطالبه ۳۵ میلیارد تومانی شهرداری قوچان در پروژه مجتمع فرهنگی هنری
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • تعیین تکلیف رینگ شهری یزد بعد از ۲۵ سال
  • سفر مدیرکل دفتر موسیقی برای تعیین تکلیف کنسرت‌های موسیقی
  • تعیین تکلیف حق پخش ورزش