Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@10:45:02 GMT

اجرای طرح مجتمع گردشگری سد گلابر

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۶۷۹۴۸

اجرای طرح مجتمع گردشگری سد گلابر

ایسنا/زنجان طرح مجتمع گردشگری سد گلابر اجرا می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان زنجان، وجود سد و دریاچه پهناور آن در نزدیکی روستای گلابر، زمینه مساعدی برای توسعه گردشگری فراهم کرده است. با توجه به تخصیص اندک از آب سد برای مصارف کشاورزی و صنعت و نیز تملک اراضی برای مجتمع گردشگری، بهره‌برداری از مخزن سد و تاسیسات پایین‌دست سد برای فعالیت‌های گردشگری مورد توجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طرح گردشگری تهیه شده، دو بخش اصلی پیشنهاده شده است. یک کاربری‌های گردشگری با محوریت اکوتوریسم (بوم‌گردی، طبیعت‌گردی، روستاگردی) و کارآفرینی برای ساکنان منطقه و کاربری‌های مدرن با جذابیت‌های خلاقانه و قابل رقابت با سایر مجموعه‌های تفریحی و توریستی در استان‌های مجاور استان زنجان است.

در هر دو کاربری، موضوع اشتغال افراد محلی در همسایگی محدوده طرح مورد تاکید قرار گرفته است. ظرفیت تاسیسات اقامتی و خدمات وابسته به آن مانند ویلاها و سوئیت‌های اقامتی، مهمانسرا و سالن پذیرایی، ساختمان‌های اداری و خدماتی، غارهای طبیعی و باغ میوه در محوطه پایین‌دست سد اجرای فاز نخست طرح توسعه گردشگری در محدوده سد را به خوبی امکان‌پذیر می‌کند.

فاز نخست طرح توسعه گردشگری شامل، ۱۰ سوئیت آماده با لوازم و تجهیزات کامل و مهمانسرا، چهار باب ساختمان ویلایی دو طبقه هر کدام حدود ۱۰۰ مترمربع، دو باب ساختمان ویلایی، چهار واحد سوله بزرگ با مساحت نزدیک به ۱۵۰۰ مترمربع، سالن پذیرایی بزرگ با آشپزخانه و سرویس کامل، یک باب ساختمان نگهبانی در محل ورودی کمپ با مساحت حدود ۴۰ مترمربع، دو دهنه غار هر کدام به مساحت ۴۰ مترمربع و یک قطعه باغ مثمر به مساحت ۳ هکتار است.

در طرح توسعه گردشگری باید فعالیت‌هایی گنجانید که در فصل زمستان نیز کاربرد داشته باشد و با تغییر فصل دچار رکود شدید نشود. ورزش‌های سالنی، استخر سرپوشیده، پارک درمان سنتی و اسلامی و ... از کاربری‌هایی است که در فصل سرد نیز می‌توانند کاربرد داشته باشند. پیش‌بینی مکان‌های برگزاری سمینارها و جشنواره‌ها و سالن‌های همایش، هتل و ... می‌تواند جذابیت‌های مقطعی ایجاد کند.

سد مخزنی گلابر در مسیر جاده زنجان - بیجار و در فاصله ۵۰ کیلومتری جنوب شهر زنجان، بزرگ‌ترین سد استان زنجان است که با حجم مخزن ۱۱۰ میلیون مترمکعبی برای تامین آب موردنیاز بخش کشاورزی و صنعت ساخته شده و از سال ۹۲ به بهره‌برداری رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: زنجان استانی فرهنگی و هنری میراث فرهنگی گردشگري سد گلابر توسعه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ اسماعیلی گفت: بخشی از پروژه‌های بهسازی و توسعه در کریدور‌های اصلی زنجان - بیجار، زنجان - دندی - تخت سلیمان، زنجان - بناب، منجیل، سه‌راهی سلطانیه به قیدار و همدان و همچنین بهسازی کلور به درام از حوزه شهرستان طارم است که امسال با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.

وی راه و حمل‌ونقل را یکی از مولفه‌های توسعه هر کشوری عنوان کرد و افزود: استان زنجان به جهت موقعیت جغرافیایی و واقع شدن در کریدور اصلی کشور به عنوان محور حیاتی در بحث حمل‌ونقل شناخته می‌شود که توجه به ایمنی محور‌های مواصلاتی این استان از اولویت‌های حمل‌ونقل جاده‌ای است.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای زنجان نگهداری راه‌ها اعم از راه‌های فرعی و اصلی را از مهمترین وظایف راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان دانسته و گفت: با توجه به اعتبارات تخصیصی بازسازی و روکش رویه راه‌ها نیز از دیگر مواردی است که همواره مورد توجه است.

وی اولویت اصلی راهداری را حفظ ایمنی راه‌ها دانست و ادامه داد: با اعتبارات تخصیص داده شده، بخشی از آزادراه زنجان - قزوین طی قراردادی که در سال گذشته منعقد شد بازسازی وبهسازی شد.

اسماعیلی از برگزاری مناقصه ۳۵ کیلومتر از آزادراه زنجان - قزوین از کیلومتر صفر تا ۳۵ در باند شمالی و جنوبی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: در دو لاین این آزادراه به طول ۳۵ کیلومتر بهسازی و روکش انجام خواهد شد که با تعیین شدن نتیجه مناقصه و پیمانکار، حدود ۷۰ درصد مشکلات آزادراه حل می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان در ادامه به هزینه‌های بالای ساخت راه اشاره کرد و ادامه داد: ساخت یک کیلومتر راه اصلی حدود ۱۵ الی ۲۰ میلیارد تومان هزینه دارد که با شرایط اقتصادی حاکم و محدودیت‌های اعتباری باید از ظرفیت‌های خارج از اعتبارات دولتی که می‌تواند به پروژه‌ها تزریق شود استفاده کرد.

وی با بیان اینکه استان زنجان ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر از کل راه‌های کشور را به خود اختصاص داده است، گفت: ۲۰۰ کیلومتر از این راه‌ها آزادراه، ۱۴۰ کیلومتر بزرگ‌راه، ۳۵۰ کیلومتر محور اصلی، ۹۵۰ کیلومتر راه فرعی و ۴ هزار و ۲۰۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

دیگر خبرها

  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • جزئیات اجرای استاندارد «برچسب انرژی ساختمان» در ادارات
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • اجرای ۱۲۰ عنوان برنامه به مناسبت هفته کار و کارگر در زنجان
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • ترویج استفاده از توقفگاه‌ها و مجتمع‌های بین راهی مورد توجه قرار گیرد
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • توسعه و بهسازی بزرگراه های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه