Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرونا که از ابتدای اسفند در کشور شیوع پیدا کرد برای مردم چندان شناخته شده نبود، خیلی ها آن را به چشم یک بیماری ساده مثل سرماخوردگی نگاه می کردند و چندان آن را جدی نگرفتند، از سوی دیگر قرنطینه نکردن به موقع برخی شهرها نیز مزید بر علت شد تا شاهد شیوع این بیماری در استان های مختلف کشور باشیم و تقریبا در دهه اول این ماه شهر و استانی نبود که بیمار مبتلا نداشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا که آمد و چهره واقعی خود را با فرستادن افراد زیادی از جمله آنهایی که بیماری زمینه ای داشتند به دیار باقی نشان داد، شهرها رفته رفته حالت تعطیلی به خود گرفت و مردم کم کم باور کردند که این بیماری را نباید دست کم بگیرند و اصول مراقبتی را آغاز کردند.

عمده نگرانی ها برای تعطیلات نوروز پیش رو بود و اینکه مبادا موج مسافرت ها باعث شود کنترل کرونا از دست خارج و دیگر نتوان آن را مهار کرد، هشدارها از سوی مسوولان آغاز و اعمال برخی محدودیت های ترددی ابتدا در داخل خود استان ها و سپس از استانی به استان دیگر با محوریت پلیس آغاز شد.

در این میان البته خود مردم نیز با توجه به نگرانی هایی که داشتند سفرها را به حداقل رسانده و خانه نشینی را به مسافرت پرخطر ترجیح دادند تا بلکه هرچه زودتر از شر این بیماری راحت شویم.

افزایش سخت گیری ها برای روزهای ۱۲ و ۱۳ فروردین و تعطیلی همه تفرجگاه ها، بوستان‌ها و اماکن دیدنی از یک سو و همراهی مردم با مسوولان از سوی دیگر باعث شد با پایان یافتن تعطیلات نوروزی شاهد کاهش قابل ملاحضه آمار مبتلایان به کرونا و مرگ و میر ناشی از این بیماری در کشور باشیم.

هرچند از اواخر اسفند کار تعطیلی بسیاری از واحدهای صنفی پرخطر نیز کلید خورد و تعطیلی بازار و بسیاری از مناطق نیز در کاهش آمار مبتلایان اثرگذار بود.

اعلام کاهش نسبی افراد مبتلا و جان باختگان بیماری کرونا در کشور و وجود این تصور میان مردم که کرونا بر اثر گرمای هوا تضعیف می شود خیلی ها را فریب داد و تصورشان شاید این بود که همه چیز تمام شده و می توانند مثل گذشته ترددهای معمول خود را داشته باشند.

هرچند خیلی ها دنبال لقمه نانی بودند و بساطشان را بر سطح شهر پهن کردند تا دست خالی به منزل برنگردند اما کرونا بی رحم تر از آن بود که شکم خالی بعضی و بی خیالی برخی های دیگر را بفهمد. از ابتدای اردیبهشت بود که آمار مبتلایان به این بیماری در برخی شهرها از جمله کرمانشاه روند افزایشی داشت.

افزایش مبتلایان ابتدا کرمانشاه را در وضعیت زرد و از نیمه های خرداد در وضعیت قرمز قرار داد تا بلکه هشداری باشد به آنهایی که نه پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند و نه کمکی به قطع زنجیره این بیماری. اما هرچه هست باید وضعیت موجود را جدی بگیریم تا سلامتی خود و عزیزانمان را با مخاطره مواجه نکنیم.

در این میان جمعی از ورزشکاران مطرح استان کرمانشاه در گفت و گوهایی جداگانه با خبرنگار ایرنا ضمن هشدار به مردم در خصوص حاد بودن وضعیت کنونی این بیماری، از آنها خواستند که همانند اواخر اسفند و فروردین که قرنطینه خانگی را رعایت می کردند بازهم مراقبت های لازم را به عمل آورده و حتی الامکان برای موارد ضروری از منزل خارج شوند. 

دست کم گرفتن کرونا عواقب بدی خواهد داشت

«ندا شهسواری» تنها بانوی المپیکی پینگ پنگ ایران با دعوت از همه مردم برای مراقبت های بیشتر در خصوص بیماری کرونا گفت: دست کم گرفتن این بیماری می تواند عواقب بدی داشته باشد و شرایط به جایی برسد که مهار و کنترل آن سخت شود.

وی تصریح کرد: من از همان ابتدای شیوع کرونا سعی کردم رفت و آمدهای خود را به حداقل برسانم و به قطع زنجیره انتقال کمک کنم.

نماینده ایران در المپیک ۲۰۱۲ لندن و ۲۰۱۶ ریودوژانیرو تصریح کرد: زمانی که همه فعالیت های ورزشی جهان متوقف و حتی مسابقاتی مانند المپیک یکسال به تعویق می افتد نشانه جدی بودن بیماری است که باید با اقدامات خود به کاهش و کنترل آن کمک کنیم.

شهسواری در پایان گفت: متاسفانه در هفته های اخیر شاهد شیوع دوباره کرونا و افزایش افراد مبتالایان بوده ایم که این موضوع نشان می دهد باید دوباره قرنطینه خانگی را جدی گرفته و تنها برای کارهای ضروری از منزل خارج شویم.

برای سلامتی خود و خوانواده هایمان باید مراقب کرونا باشیم

نایب قهرمان پرتاب وزنه معلولان جهان نیز با بیان اینکه همه باید برای کنترل کرونا تلاش کنیم، گفت: برای سلامتی خود، خانواده ها و عزیزانمان هم که شده لازم است مراقب این بیماری باشیم و آن را جدی بگیریم.

مهران نکویی مجد تصریح کرد: در یکی ۲ ماه گذشته که مردم مراعات کردند و ترددهای غیرضروری خود را به حداقل رساندند شاهد بودیم هم آمار مبتلایان و هم افراد فوت شده کاهش پیدا کرد و به طور قطع اگر همان رویه را ادامه می دادیم الان به جای اوج گرفتن بیماری شاهد تضعیف آن بودیم.

وی در پایان گفت: از همه مردم عزیز کشور و استان کرمانشاه می خواهم تا مسائل بهداشتی و مراقبتی لازم را رعایت و زمینه تضعیف دوباره کرونا را فراهم کنند.

رعایت پروتکل های بهداشتی بیانگر شخصیت اجتماعی ما است

مریم هاشمی یکی از پرافتخارترین ورزشکاران ووشوی جهان گفت: رعایت پروتکل های بهداشتی و عمل به توصیه های صورت گرفته بیانگر شعور و شخصیت اجتماعی ماست و لازم است با توجه به حساسیت موضوع بیماری کرونا از اقداماتی که به تشدید آن منجر می شود خودداری کنیم.

وی تصریح کرد: امروز که شاهد اوج گرفتن دوباره کرونا در برخی استان ها از جمله کرمانشاه هستیم باید از ترددها و تجمعات بی مورد پرهیز کنیم و با رعایت برخی نکات ساده خود و دیگران را در معرض خطر قرار ندهیم.

قهرمان پنج دوره مسابقات جهانی ووشو ادامه داد: بهتر است همه ما در این ایام فکر مسافرت رفتن و حتی دید و بازدید با اقوام را نیز از سرمان بیرون کنیم تا بتوانیم هرچه سریعتر شاهد ریشه کنی این بیماری باشیم.

هاشمی در پایان اظهار داشت: کوچکترین سهل انگاری و بی تفاوتی نسبت به این بیماری می تواند عواقب جبران ناپذیری برایمان به همراه داشته باشد پس تا دیر نشده باید خود را از معرض خطر و بلا دور نگه داریم.

خطر کرونا جدی است؛ مردم مراقب باشند

پرچمدار کاروان ایران در مسابقات پارالمپیک ۲۱۰۲ لندن، با جدی دانستن خطر کرونا از عموم مردم خواست تا کاملا مراقب باشند و فریب برخی حرفها که گرما باعث تضعیف این بیماری می شود را نخورند.

علی مظاهری با تاکید بر اینکه همه باید بیماری کرونا را جدی بگیریم، گفت: مردم نقش بسیار مهمی در کنترل این بیماری دارند و اگر برخی مسایل ساده را رعایت نکنند ممکن است باعث طغیان آن شوند.

وی یادآوری کرد: مسوولان هم در عین حال باید به صورت جدی پای کار باشند و اقدامات لازم را برای کنترل کرونا خصوصا در شهرهایی که طی هفته های اخیر شاهد اوج گیری آن بوده ایم انجام دهند.

نیازمند بازنگری در رفتارها برای قطع زنجیره کرونا هستیم

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه وضعیت استان از نظر شیوع ویروس کرونا مطلوب نیست، گفت: نیازمند بازنگری رفتار مردم و مسوُولان برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا هستیم.

«هوشنگ بازوند» روز شنبه در نشست ستاد استانی کرونا خطاب به مدیران و فرمانداران در سرسرای شهدای دولت استانداری کرمانشاه با تاکید بر اینکه مسوُولان با جدیت بیشتری بر روند اجرای پروتکل‌های بهداشتی نظارت کنند، افزود: اولویت اصلی در استان کرمانشاه مدیریت و مهار کرونا است.

وی با تاکید بر اینکه مردم باید این مهم را مدنظر داشته باشند که سلامت و خود و دیگران را به خطر نیاندازند، گفت: وضعیت فعلی، خسارات و مشکلات زیادی را برای جان و کسب و کارهای مردم ایجاد می کند.

وی از رسانه ها و صدا و سیما خواست مکان های پرخطر را به همه مردم اعلام و به صورت گسترده در حساس سازی، اطلاع رسانی و آگاهی بخشی به مردم کار کنند.

نماینده عالی دولت در استان کرمانشاه در ادامه گفت: کمیته نظارت بر اجرای مصوبات در تمام با افرادی که سلامت مردم را به خطر می اندازند برخورد کنند و در صورت نیاز به مراجع قضایی معرفی کنند.

بازوند با بیان اینکه کمیته نظارت گزارش خاطیان و افرادی که سلامت مردم را به خطر می اندازند به دادستانی اعلام کند.

او با اعلام اینکه گزارش فعلی وضعیت کرونا تکان دهنده است و فرمانداران شخصاً وارد شوند و مسایل را پیگیری کنند، تصریح کرد: اگر امروز اقدام جدی انجام نشود فردا باید هزینه های بیشتری برای مهار کرونا پرداخت کنیم.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام کرد: تاکنون ۱۸۲ هزار و ۵۴۵ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و با فوت ۷۵ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، جان باختگان کرونا در کشور به هشت هزار و ۶۵۹ نفر رسید.

سیما سادات لاری روز جمعه درباره آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از این ویروس در کشور بیان کرد: از دیروز تا امروز ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ و براساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۳۶۹ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۶۸۷ مورد بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۱۸۲ هزار و ۵۴۵ نفر رسید.  

برچسب‌ها ویروس کرونا سهم_من_در_مهارکرونا کرمانشاه پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرمانشاه ویروس کرونا کرمانشاه پروتکل های بهداشتی استان کرمانشاه آمار مبتلایان بیماری کرونا ویروس کرونا قطع زنجیره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۸۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه گفت: خانواده مهم‌ترین نهادی است که ارزش‌های اخلاقی را به افراد آموزش می‌دهد و اگر بخواهیم یک جامعه با اخلاق داشته باشیم، باید آن را از خانه و توسط خانواده بیاموزیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد خیاط زنجانی امروز _ سه شنبه یازدهم اردیبهشت _ به خبرنگاران اظهار کرد: داشتن خانواده‌ی سالم یکی از موضوعاتی است که همه‌ی افراد به دنبال راهکاری برای رسیدن به آن هستند و شرایط مثبت یا منفی درون خانواده تأثیر بسیاری در سلامت روان و همین‌طور انگیزه آنان برای فعالیت در محیط دارد.

وی افزود: داشتن خانواده سالم و ایجاد یک فضای پرانرژی در میان اعضای خانواده یکی از مهم‌ترین مسائلی است که باید به آن توجه داشته داشت.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه تصریح کرد: احتمالاً به تجربه متوجه این موضوع شده‌اید که به‌هم‌ریختگی فضای خانه می‌تواند انگیزه شما را برای سایر فعالیت‌ها نیز تحت تأثیر قرار دهد و درعین‌حال وجود فضای مثبت یا گذراندن یک آخر هفته مطلوب انرژی شما برای فعالیت در هفته آینده را نیز دوچندان خواهد کرد. به همین خاطر می‌توان گفت که داشتن یک خانواده سالم در سایر جنبه‌های زندگی هریک از اعضا نیز اثرگذار خواهد بود.

وی ادامه داد: علاوه بر این خانواده نقش مهمی در سلامت روان اعضا ایفا می‌کند. اعضای یک خانواده سالم معمولاً سطح سلامت روان بالاتری دارند و مشکلاتی مانند افسردگی، اضطراب یا اعتیاد به مواد مخدر در این افراد کمتر دیده می‌شود. همچنین درصورتی‌که این خانواده‌ها با چنین مشکلاتی مواجه شوند، حمایت اعضا از یکدیگر باعث حل بحران در زمان کوتاه‌تر و با آسیب کمتر خواهد شد.

خیاط زنجانی خاطرنشان کرد: خانواده مهم‌ترین نهادی است که ارزش‌های اخلاقی را به افراد آموزش می‌دهد. خانواده می‌تواند اعضای خود را طوری تربیت کند که از انحرافات و گمراهی‌های امروزی دوری کند و در عوض یک فضای سالم به وجود بیاورد. اگر بخواهیم یک جامعه با اخلاق داشته باشیم باید آن را از خانه و توسط خانواده بیاموزیم.

وی با بیان اینکه نقش خانواده در تمام مراحل زندگی ما قابل لمس و شناسایی است گفت: خانواده اساسی‌ترین واحد جامعه است، به همین دلیل برخی از پژوهشگران خانواده را ستون فقرات یک جامعه می‌دانند، در واقع آن را نمونه کوچک شده یک جامعه قلمداد می‌کنند؛ آمار ازدواج و طلاق به همین دلیل سلامت آن جامعه را نشان می‌دهند و خانواده را یک نمونه کوچک شده از جامعه به حساب می‌آورند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمانشاه اذعان داشت: بر همین اساس با توجه به ضرورت امر کانون استان بر آن شد تا با همکاری اداره کل ورزش و جوانان اولین نشست از سلسله نشست‌های خانواده‌ی سالم با عنوان خانواده و تربیت را برگزار کند.

کد خبر 749526

دیگر خبرها

  • قضات در راستای کاهش اطاله دادرسی، صدور آرای متقن، دعوت به سازش تلاش کنند
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • دعوت استاندار لرستان از رسانه‌ها برای مشارکت در سرمایه‌گذاری
  • حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به جولان اشغالی
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • روایت ۲۰۰۰ نفری که بعد از چند دهه صاحب «آب» شدند
  • آموزش یک جامعه با اخلاق از خانه و خانواده آغاز می‌شود
  • سفر سردار رادان به خراسان رضوی به دعوت مردم متدین مشهد
  • دعوت از مردم برای شرکت در اجلاسیه ۹۲ شهید والامقام شهرستان باشت
  • آبله مرغان تا چند روز واگیر دارد ؟ | برای آبله مرغان چی بخوریم ؟ ؛ درمان سریع آبله مرغان در خانه