Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران، گفت: مجلس یازدهم باید تا حد ممکن تدابیری بیاندیشد تا اعتبارات سازمان بیمه سلامت افزایش یابد تا از طریق گسترش خدمات تحت پوشش بیمه، دغدغه مردم در تأمین هزینه‌های سنگین حوزه بهداشت و درمان کاهش یابد.

به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی با بیان اینکه در زمان شیوع بیماری کرونا آنچه از بیمه سلامت انتظار می‌رفت مدیریت در بحران بود، گفت: خوشبختانه اداره کل بیمه سلامت استان تهران در خصوص استمرار و توسعه خدمات مرتبط در ایام اخیر نظیر آموزش شیوه‌های پیشگیری و پوشش خدمات درمانی مرتبط با بیماری عملکرد قابل قبولی داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجلس یازدهم باید تا حد ممکن تدابیری بیاندیشد تا اعتبارات سازمان بیمه سلامت افزایش یابد تا از طریق گسترش خدمات تحت پوشش بیمه، دغدغه مردم در تأمین هزینه‌های سنگین حوزه بهداشت و درمان کاهش یابد.

استاندار تهران با بیان اینکه سازمان بیمه سلامت ایران اقدامات ارزشمندی در حوزه آی‌تی انجام داده است، اظهار کرد: این اقدامات نقش بسزایی در کاهش مشکلات مردم دارد. اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک در استان و حذف تدریجی دفترچه کاغذی گامی مهم در این خصوص است.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بیمه سلامت ایران، وی در پایان ضمن تشکر از مدیریت و کارکنان خدوم اداره کل بیمه سلامت استان به لحاظ عملکرد قابل قبول در ایام مواجهه با ویروس کوید -19 ابراز امیدواری کرد که با کنترل هزینه‌ها و کاهش مراجعات غیرضروری از یکسو و توسعه خدمات تحت پوشش از سوی دیگر، افزایش میزان رضایتمندی و سهولت دسترسی به خدمات برای بیمه شدگان محترم حاصل گردد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت استاندار تهران سازمان بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۹۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود

ابوطالب شفقت در نشست تخصصی با رئیس و کارکنان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی لرستان، اظهار داشت: تمام دستگاه‌های اجرایی به‌ویژه خدمات‌رسان به همراه معاونت عمرانی استانداری حداکثر تا پایان ماه جاری فرصت دارند که سهم همه اعتبارات خود را در وزارتخانه‌های مربوطه مشخص و نتایج پیگیری را اطلاع دهند.

وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود

وی افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی به همراه معاونت‌های عمرانی و اقتصادی استانداری هرچه سریع‌تر وضعیت قانون بودجه و همه اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای را مشخص کنند.

استاندار لرستان با بیان اینکه در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه حتماً تأکیدات لازم را درباره تقسیم کار دستگاه‌ها و نحوه جذب اعتبارات از وزارتخانه‌ها را خواهم داد، بیان کرد: باتوجه‌به دستورات مکرر مقام معظم رهبری مبنی بر رسیدگی به مناطق محروم، تمامی نقاط استان اعم از محروم و غیر محروم باید مشخص شوند تا بدانیم در چه نقاطی چه خدمات و کارهایی نیاز است.

شفقت، افزود: هر دستگاهی باید قانون بودجه را به‌خوبی مطالعه کند تا بداند چه وظایفی را در نحوه خدمات‌رسانی و اینکه چگونه می‌تواند از وزارتخانه مربوطه سهم همه اعتبارات هزینه‌ای و عمرانی را دریافت کند.

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • تاکید استاندار لرستان بر اهتمام مدیران در جذب اعتبارات ملی و مدیریت صحیح منابع مالی
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • وزیر کار : لایحه امنیت شغلی کارگران به مجلس می‌رود
  • وضعیت اعتبارات عمرانی و هزینه‌ای لرستان هر چه سریع‌تر مشخص شود
  • ویزیت‌های نجومی روانشناسان؛ ۴۵ دقیقه ۲ میلیون تومان!
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • افزایش ۴۰ درصدی تعرفه روانشناسی پاسخگو نیست/شرکت های بیمه‌ای به بحث پوشش خدمات روانشناسی ورود کنند
  • تعرفه معاینه فنی تنها یک سوم از هزینه این خدمات را پوشش می‌دهد
  • درخواست افزایش تعرفه معاینه فنی خودرو در سال ۱۴۰۳