Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو اندیشکده فقه و حقوق اسلامی گفت: سند الگوی اسلامی ایرانی از نظر کارآمدی باید مقوله اقتصاد و معیشت جامعه را به صورت برجسته و پررنگ مورد توجه قرار دهد، چالشی که تا این لحظه چندان مورد توجه سند نبوده است.

به گزارش ایسنا، دکتر سید ابوالقاسم نقیبی در چهارمین روز نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت که به صورت برخط برگزار شد، با تشریح موانع و دشواری‌های اجرای الگوی پیشرفت در اندیشکده فقه و حقوق مرکز، گفت: در مرحله اجرا و تدوین نیازمند کار علمی مداوم هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از چالش‌ها و موانع فراموشی این مهم است. مرکز الگو همواره باید سفارش‌هایی برای هر یک از گزاره‌های مندرج در سند یا گزاره‌هایی که برحسب نیازمندی‌ها بعدها به آن اضافه می‌شود، داشته باشد. 

وی ادامه داد: مرکز الگو باید ظرفیت لازم برای انجام این مهم را به شیوه‌ها و روش‌های مختلف به وجود بیاورد، به خصوص اینکه ارتباط مرکز الگو با مراکز علمی در حال حاضر ضعیف است. عناوین بحث شده در مرکز الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت باید در قالب عناوین پژوهشی در اختیار دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی قرار بگیرد. در حوزه اجرا پرسش‌های زیادی در زمینه موفقیت سند و تاثیرگذاری آن برای نسل‌های آینده ایجاد خواهد شد که از هم اکنون باید از طریق مکانیزم‌های آموزشی و علمی برای آن تدبیر شود.

عضو اندیشکده فقه و حقوق اسلامی تصریح کرد: توجه توامان به آرمان‌ها و واقعیتها باید در مرحله اجرا نیز مورد توجه جدی سند باشد. کاربردی بودن سند الگو و خارج کردن آن از حالت نظری صرف اهمیت ضروری دارد. برای مقوله اهمیت محیط زیست و جمعیت به خصوص آینده این بخش‌ها باید مورد توجه سند الگو قرار بگیرد. سند الگوی اسلامی ایرانی از نظر کارآمدی باید مقوله اقتصاد و معیشت جامعه را به صورت برجسته و پررنگ مورد توجه قرار دهد، چالشی که تا این لحظه چندان مورد توجه سند نبوده است.

نقیبی، سپس با تبیین راه‌های اجرایی شدن سند الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، گفت: یکی از راه‌های اجرایی‌سازی سند الگو نفوذ اهداف سند در اسناد پایین دستی کشور است. ضمانت‌های اجرای سند مثل ضمانت‌های اجرایی قانون اساسی باید در خود سند پیش‌بینی شود. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نهمین کنفرانس الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت الگوي اسلامي ايراني پيشرفت الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت سند الگوی اسلامی ایرانی مرکز الگو مورد توجه سند الگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۹۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است

حجت‌الاسلام هادی محمدخواه، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج در گفت وگو با خبرگزاری تقریب،  ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جعفرصادق (ع) و با اشاره به جایگاه این امام همام میان مذاهب اسلامی، اظهار داشت:  بسیاری از شاگردان آن امام همام از اهل سنت بودند و بزرگان فقهی اهل سنت این شاگردی را برای خود فضیلت و افتخار می دانستند و امام صادق (ع) را فقیه ترین شخصیت زمان خود می دانستند.

وی با بیان اینکه شیوه رفتاری امام صادق (ع) با پیروان مذاهب مختلف را می توان الگوی بارزی برای تقریب مذاهب دانست؛ تصریح کرد: شخصیت علمی و نوع مواجهه با افراد حتی ملحدان زمان خویش از فضایل برجسته امام صادق (ع) است که دوستان و دشمنان به آن اعتراف می کردند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج افزود: شیوه علمی آن حضرت مبتنی بر الگوی آزاد اندیشی بوده به گونه ای که همگان شبهات خود را آزادانه مطرح و آن امام همام با استدلال و همراه با احترام پاسخ می دادند.

حجت‌الاسلام محمد خواه به فضایل و مناقب امام صادق (ع) اشاره کرد و گفت: فضایل و مناقب امام صادق (ع) بر کسی پوشیده نیست ایشان در تمامی عصر‌ها همواره نه تنها معلم بوده‌اند و شخصیت ایشان به گونه‌ای بود که افراد می‌توانستند در زمینه‌های مختلف از آن بهره ببرند.

وی تأکید کرد: سخاوت، عدالت، انسانیت، شجاعت و سایر کرامت‌های انسانی در وجود این انوار مقدس است، پس شایسته است که در روزهای منسوب به ایشان در تعظیم شعائر دینی کوشیده شود.

حجت‌الاسلام محمد خواه همچنین پیرامون شخصیت امام صادق (ع) افزود: ایشان نمونه کاملی از یک انسان متعالی و همان قرآن ناطقی هستند که حق را از باطل جدا می کنند و مسیر هدایت را مشخص می کنند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سنندج عنوان کرد: ایشان نه تنها در اخلاق بلکه در علم، عبادت، سیاست و سایر زمینه‌ها سرآمد روزگارخویش بوده و براساس این ابعاد به تربیت اصحاب و یاران خود پرداخته اند.
 
انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت توجه به معماری و شهرسازی ایرانی ـ اسلامی 
  • طلابی که اقدام به تشخیص نیازهای جامعه و حل مسئله می کنند حمایت می شوند
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • اساتید و معلمان بهترین راهنما و الگوی جامعه
  • توجه به عفاف و حجاب ارزش نهادن به کرامت زن است
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان زمینه‌ساز تقویت چرخه تولید و اقتصاد کشور است
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت جامعه اسلامی است
  • دختران ورزشکار ایرانی یک الگو در کشورهای مسلمان هستند
  • شیوه رفتاری امام صادق (ع) بهترین الگو برای تقریب مذاهب است
  • رفتار زائران ایرانی در حج باید الگو باشد