Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-02@03:20:31 GMT

کووید-۱۹ کل سیستم عصبی را تهدید می‌کند

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۱۹۶۱

متخصصان آمریکایی در بررسی‌های خود مشاهده کردند که بیماری کووید-۱۹ کل سیستم عصبی را تهدید می‌کند.

به گزارش ایسنا، بررسی علائم عصبی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ حاکی از آن است که این بیماری تهدیدی برای کل سیستم عصبی است.

متخصصان دانشگاه نورت‌وسترن اظهار داشتند: حدود نیمی از بیماران بستری شده کووید-۱۹ در بیمارستان‌ها دارای علائم عصبی هستند که سردرد، احساس گیجی، هوشیاری ضعیف، عدم توانایی در تمرکز، اختلال بویایی و چشایی، تشنج، سکته مغزی، ضعف و درد عضلانی از جمله آن‌ها هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته محققان این بیماری ممکن است بر کل سیستم عصبی از جمله مغز، نخاع، عصب و همچنین ماهیچه‌ها تاثیر بگذارد. همچنین این بیماری چندین ارگان دیگر بدن از قبیل ریه‌ها، کلیه‌ها و قلب را تحت تاثیر قرار می‌دهد و ممکن است مغز به دلیل کمبود اکسیژن و اختلالات لختگی دچار سکته شود.

علاوه بر این، کروناویروس جدید ممکن است موجب عفونت مستقیم مغز و مننژها (پرده‌های مغزی) شود. همچنین واکنش سیستم ایمنی به عفونت ممکن است موجب التهاب شده که در نهایت به مغز و اعصاب آسیب وارد کند.

به گزارش خبرگزاری شینهوا، محققان آمریکایی تاکید کردند: عموم مردم و متخصصان باید از این تاثیر بیماری آگاه باشند چرا که کروناویروس جدید ممکن است پیش از بروز علائمی همچون تب، سرفه یا مشکلات تنفسی با نشانه‌های عصبی ظاهر شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اکبر طبری سید محمود موسوی حمید سبزواری بندر کنگ دیوان کیفری بین المللی سیاتل کووید۱۹ سیستم عصبی ویروس کرونا اکبر طبری سید محمود موسوی حمید سبزواری بندر کنگ دیوان کیفری بین المللی سیاتل کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۱۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • ابتلا به بیماری‌های کبدی با مصرف این نوشیدنی شیرین
  • شاخص‌های ایمنی صادرات در پایانه‌های نفتی ارتقا یافت
  • سیستم تله‌متری بارگیری میعانات گازی در مدار قرار گرفت
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • پرخطرترین مشاغل برای کارگران/ این بیماری ها سلامت کارگران را تهدید می کند
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • این میوه از افسردگی جلوگیری می‌کند
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید