Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@13:27:12 GMT

شتاب چرخ قطار شهری تبریز با تدبیر دولت

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۳۷۳۱

شتاب چرخ قطار شهری تبریز با تدبیر دولت

رشد و توسعه شهری، ترافیک و حجم بالای مسافرت های درون شهری در تبریز ضرورت استفاده از سیستم حمل و نقل ریلی درون شهری را برای کاهش مشکلات ترافیکی این شهر نمایان ساخت، بنابراین موضوع مطالعه واحداث قطارشهری این کلانشهر در دی ماه سال ۱۳۶۹ در مجلس شورای اسلامی مطرح شد، ولی با مسکوت ماندن موضوع، بالاخره سازمان قطارشهری تبریز در سال ۱۳۷۹ تاسیس و مطالعات امکان سنجی خطوط آن در اواخر سال ۱۳۸۰ آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عملیات احداث خط یک قطارشهری تبریز پس از تصویب در بیست و نهمین جلسه شوای عالی ترافیک شهرهای کشور، در سال ۱۳۸۱ آغاز شد و در شصت و پنجمین جلسه شورای عالی ترافیک در دی ماه سال ۱۳۸۵ احداث سایر خطوط درون شهری تبریز و خط حومه ای تبریز – سهند به تصویب رسید که شامل ۴ مسیر به طول ۷۰ کیلومتر با ۷۰ ایستگاه و یک خط برون شهری از تبریز به این شهرک به طول حدود ۲۰ کیلومتر است.

در سایه اهتمام ویژه تدبیر و امید بهه طرح های قطار شهری، مسافرگیریی قطار شهری تبریز در فار اول خط یک آن به طول 12 کیلومتر از 1395 آغاز کرده، ضمن اینکه عملیات اجرایی شش کیلومتر باقیمانده اینخطر نیز به پایان رسیده است.

دولت تدبیر و امید برای به حرکت درآوردن سریع تر چرخ های قطارشهری تبریز در سال های اخیر اهتمام ویژه ای داشت و در کنار آن مدیریت ارشد استان و  شهرداری و شورای اسلامی تبریز نیز با پیگیری مستمر و تصویب بودجه تلاش کردند تا موانع موجود بر سر راه چرخ های قطارشهری را برداشته و حرکت آن را سرعت ببخشند.

اجرای خط یک قطارشهری تبریز با حمایت دولت امسال به ایستگاه آخر می رسد

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه دولت یازدهم و دوازدهم با وجود محدودیت منابع از طریق انتشار اوراق مشارکت بدنبال حمایت از قطارشهری تبریز است، می گوید: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، مقرر شده بود تا پایان سال ۹۹ خط یک قطار شهری تبریز به ایستگاه پایانی برسد و طبق وعده‌های داده شده سال گذشته تعدادی از ایستگاه ها در این مسیر به بهره برداری رسید و امید است امسال نیز ایستگاه‌های باقی مانده نیز به بهره برداری برسد.

جواد رحمتی، از پروژه قطارشهری تبریز به عنوان فعال ترین و موفق ترین پروژه شهری نام برده و اضافه می کند: هماهنگی های لازم برای آغاز عملیات خط سوم قطار شهری تبریز در سال جاری انجام شده است و تلاش می شود با حمایت های دولتی و همت عوامل اجرایی این پروژه این خط نیز عملیاتی شود.

وی با اشاره به اینکه مدیران، پیمانکاران، مشاوران، کارگران و تمامی عوامل اجرایی بویژه مدیرعامل سازمان قطار شهری در سال های اخیر به وعده های خود در اجرای این پروژه عمل کرده و طبق برنامه پروژه را پیش برده اند، اظهار می کند: سال گذشته تنها ۵۵ درصد از بودجه عمرانی استان تخصیص یافت و این موضوع بر روند پروژه های عمرانی تاثیرگذار بود.

در ۲ سال گذشته به اندازه ۸ سال قبل تر از آن اعتبار به پروژه قطارشهری تزریق شده است

شهردار تبریز نیز با بیان اینکه با وجود مشکلات و فشارهای اقتصادی، با همدلی و همکاری خوب مسوولان استانی و شهری روند کار پروژه قطارشهری حتی یک روز هم تعطیل نشد، می گوید: در ۲ سال گذشته به اندازه ۸ سال قبل تر از آن اعتبار به پروژه قطارشهری تزریق شده و با تزریق این میزان اعتبار تلاش می شود مشکلات پیش روی این پروژه برطرف شود.

ایرج شهین باهر با اشاره به اینکه این پروژه از ابتدای کار شورای پنجم جزو اولویت های این شورا قرار گرفته است، می افزاید: در طول سال های ۹۷ و ۹۸ حدود ۶۳۷ میلیارد تومان اعتبار و ۶۵۰ میلیارد تومان اوراق مشارکت به پروژه قطارشهری تبریز اختصاص یافته که این میزان تقریبا برابر با مجموع اعتبار اختصاص یافته به قطارشهری به میزان هزار و ۳۲۴ میلیارد در ۱۶ سال گذشته بوده است.

وی اظهار می دارد: با وجود اینکه اعتبارات دولتی اختصاص یافته در این مدت به قطارشهری کمتر از اعتبارات شهرداری تبریز بوده، اما تلاش می شود با جذب اعتبارات دولتی روند تکمیل این پروژه سرعت یابد.

شهردار تبریز با اشاره به افتتاح فاز سوم خط ۱ مترو تبریز در اواخر بهمن ماه سال گذشته می گوید: این موفقیت در سایه همدلی و پیگیری های مدیران و مسوولان ارشد استان و همکاری دولت برای رفع مشکلات پیش روی این پروژه حاصل شد.

شهین باهر، ادامه می دهد: با وجود مشکلات و فشارهای اقتصادی، با اهتمام، همدلی و همکاری دولت و عوامل اجرایی این پروژه، عملیات اجرایی قطارشهری تبریز با فعالیت روزانه یک هزار و ۴۰۰ نفر به روند خود ادامه می دهد تا هر چه سریعتر خط یک آن به ایستگاه آخر برسد.

دولت در این دوران بی پولی و جنگ اقتصادی تمام عیار در کنار قطارشهری تبریز است   

مدیرعامل سازمان قطارشهری تبریز و حومه نیز با قدردانی از حمایت های دولتی و شهرداری کلانشهر تبریز در اجرای این پروژه می گوید: دولت در این دوران بی پولی و جنگ اقتصادی تمام عیار در کنار ما بوده و اهتمام ویژه ای در تامین بودجه این پروژه داشته است.

مصطفی مولوی فرد، با اشاره به اینکه سیستم حمل و نقل عمومی قطارشهری می تواند در توسعه کلانشهر تبریز و جذب گردشگر نقش بسزایی ایفا کند، می افزاید: این پروژه با عبور از مناطق قدیمی شهر در عین حفظ هویت و آثار آنها به این توسعه کمک می کند.

وی یادآوری می کند: بیش از یک هزار و ۴۰۰ نفر در پروژه بزرگ قطارشهری تبریز مشغول به کار هستند و اگر تامین بودجه و املاکی که شهرداری در اختیار ما قرار داده، نبود؛ قطارشهری همچون سال های قبل در آستانه تعطیلی قرار می گرفت.

مدیرعامل سازمان قطارشهری تبریز و حومه با اشاره به افتتاح فاز ۳ خط یک متروی تبریز در ۲۹ بهمن ماه سال گذشته می گوید: این فاز با ۷.۲ کیلومتر و ۷ ایستگاه که ۳ ایستگاه آن به صورت عبوری خواهد بود، فعالیت خود را آغاز کرده و تلاش می شود امسال هر ۳ ماه یک بار یکی از ایستگاه ها به بهره برداری برسد.

مولوی فرد، با بیان اینکه شیوع ویروس کرونا وقفه ای در سرعت کار پروژه های عمرانی قطارشهری ایجاد کرد، ادامه می دهد: هرچند مقابله با این ویروس مشکلاتی را برای پیمانکاران و این سازمان به وجود آورده است اما نسبت به شرایط موجود برنامه ریزی انجام شده تا فعالیت های عمرانی کمترین آسیب را داشته باشد.

اختصاص ۹۶۹ میلیارد تومان برای قطار شهری تبریز

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار تبریز نیز با بیان این‌که بیشترین میزان بودجه سال ۹۹ شهرداری به تکمیل احداث خطوط قطارشهری اختصاص می‌یابد، می گوید: بر اساس بودجه مصوب سال ۹۹ شهرداری تبریز و با توجه به ضرورت تکمیل احداث خطوط قطارشهری، بیشترین میزان بودجه در سال جاری که برابر با ۹۶۹ میلیارد تومان است، به این پروژه بزرگ اختصاص می یابد.

مرتضی موحدنیا، می افزاید: اجرای فازهای مختلف قطارشهری تبریز از پروژه های مهم و اولویت دار شهرداری تبریز بوده و اعضای شورای اسلامی نیز با تصویب بودجه های مورد نیاز بر سرعت بخشی به این پروژه تاکید دارند.

زمان انتظار قطارشهری تبریز ۴ دقیقه کاهش یافت

مدیرعامل شرکت بهره برداری قطارشهری تبریز نیز می گوید: با اقدامات انجام شده، زمان انتظار شهروندان برای سوارشدن به قطارشهری تبریز با ۴ دقیقه کاهش از ۱۷ دقیقه به ۱۳ دقیقه کاهش پیدا کرده است.

بهرام فرهخت، می افزاید: در زمان کنونی یک رام قطار به ناوگان قطارشهری تبریز اضافه شده و ۴ رام قطار نیز به طور تمام وقت در خط اول فعال است که به طور متوسط ماهانه ۷ هزار نفر از شهروندان از خدمات سیستم حمل و نقل عمومی قطارشهری استفاده می کنند.

وی با اظهار امیدواری از استفاده بیشتر شهروندان از این ناوگان ریلی درون شهری با کمتر شدن زمان انتظار، یادآوری می کند: کاهش سرفاصله حرکت قطارها در خطوط نویدبخش افزایش خدمات رسانی به شهروندان بوده و بدون شک در تسهیل رفت و آمدهای بین شهری نیز تاثیرگذار خواهد بود.

فرهخت، ادامه می دهد: خدمات رسانی مطلوب به شهروندان، دقت در نگهداری و تعمیر و تجهیز به موقع را طلب می کند بنابراین لازم است تا بودجه های عمرانی برای شرکت بهره برداری قطارشهری تبریز اختصاص یابد چرا که با وجود گذشت زمان برخی بخش ها نیازمند تعمیر و تخصیص اعتبار است.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز حمل و نقل مسافری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز حمل و نقل مسافری آذربایجان شرقی تبریز حمل و نقل مسافری قطار شهری تبریز قطارشهری تبریز پروژه قطارشهری میلیارد تومان شهری تبریز شهری تبریز ادامه می دهد سازمان قطار بهره برداری تلاش می شود درون شهری سال گذشته تبریز نیز انجام شده حمل و نقل ماه سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۳۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز

به گزارش خبرآنلاین از تبریز، خشت خشت تبریز، تاریخی مصور و مجسم از این کهن‌شهر، جمعیت، فرهنگ و هویت آن است. از چتر سرخ‌فام عینالی بر سر شهر تا فیروزه‌های مسجد کبود و بلندای ارک و عمارت ساعتی که هنوز هم صدای زنگ آن گذر زمان را به یاد مردمان می‌اندازد. می‌توان تاریخ را دوباره در تبریز زندگی کرد. هنوز هم می‌توان از برج یانقین بر نقاط مختلف شهر احاطه داشت و در ارک سنگر گرفت.

هر چند دست روزگار و سهل‌انگاری برخی ازدستگاه‌های متولی موجب تخریب بخش بزرگی از تاریخ این شهر شد ولی هنوز هم در گوشه و کنار شهر و به خصوص بافت مرکزی آن، شاهد خودنمایی بناهای تاریخی با همان سبک و سیاق مکتب معماری تبریز و معماری ایرانی و اسلامی هستیم.

قدمت، اصالت و حفظ بافت اصلی برخی از بناها و اماکن تاریخی تبریز همچون بزرگترین بازار مسقف جهان و مجموعه ربع رشیدی، موجب ثبت جهانی آنها شده و برخی از آنها همچون مسجد کبود در فهرست انتظار برای ثبت جهانی قرار دارند. در کنار آن بسیاری از خانه‌های تاریخی و مساجد قدیمی شهر همچون موزه قاجار، موزه آذربایجان، مقبره الشعرا، مسجد جامع تبریز، مسجد استاد شاگرد، یخچال صادقیه، یخچال له‌له بیگ و... نیز ثبت ملی شده‌اند که می‌تواند نگرانی و دغدغه فرهنگ‌دوستان و علاقمندان به تاریخ، هویت و اصالت این منطقه را از دست‌یازی افراد سودجو رفع کند.

در کنار نهادهای متولی شناسایی، حفظ و نگهداشت میراث تاریخی و فرهنگی شهر، شهرداری تبریز در راستای رفع دغدغه‌های شهروندان و پاسداشت فرهنگ، هویت و تاریخ این شهر اقدام به تملک، مرمت و پیشگیری از تغییر کاربری اماکن تاریخی کرده است.

عمارت ساعت، خانه هنر یا انجمن شهر، خانه علی موسیو، خانه ختایی، خانه نیکدل، خانه کلکته‌چی، خانه باقرخان، خانه استاد شهریار، یخچال صادقیه، حمام نوبر و بسیاری از اماکن و خانه‌های تاریخی و محورهای گردشگری امروزه در تملک شهرداری تبریز است که کاربری‌های این اماکن، موزه، یا فرهنگی و هنری است.

در کنار این تملک اماکن و خانه‌های تاریخی شهر، شهرداری تبریز همچنین اقدام به مرمت و بازسازی مجموعه‌های گردشگری، تاریخی و فرهنگی مقبره‌الشعرا، خانه ستارخان، مجموعه دو کمال و ... کرده است. هرچند ساماندهی میراث فرهنگی شهر جزو ماموریت‌های اصلی شهرداری تبریز نیست، ولی شهرداری تبریز در رفع دغدغه مردم تبریز در قبال میراث فرهنگی را اولویت کاری خود می‌داند که در این مقال نگاهی به برخی اقدامات شهرداری تبریز در حوزه احیای خانه‌های تاریخی و احداث پیاده‌راه و تکمیل محورهای گردشگری در بافت مرکزی شهر در ۲ سال گذشته می‌پردازیم.

مقبره‌الشعرا، از مدفن ۴۰۰ شاعر و عارف تا پلازای شهری

مقبره‌الشعرا یکی از جاذبه‌های مهم توریستی و گردشگری تبریز و مدفن بیش از ۴۰۰ شاعر و عارف از جمله شهریار، خاقانی، ثقه‌الاسلام، قطران تبریزی و ... است که هر ساله در فصل گردشگری و ایام نوروز میزبان میهمانان داخلی و خارجی می‌شود.

ضلع شمالی این مجموعه شهریور سال ۱۴۰۱ با هشت هزار مترمربع مساحت و با هزینه ۲۵ میلیارد تومان تکمیل و به بهره‌برداری رسید که در ادامه عملیات اجرای سنگفرش بهسازی و مناسب سازی صحن جنوبی مرکزی مقبره الشعرا، ضلع شرقی، غربی و جنوبی پیرامون موزه احد حسینی به مساحت ۵ هزار متر مربع استفاده از سنگ اسپراخون و همچنین ترکیبی از سنگ قرمز آذرشهر و سنگ کوبیک و مطابق با معماری مقبره‌الشعرا اجرایی شده است.

همگون‌سازی معابر پیرامون مجموعه مقبره‌الشعرا، ساماندهی ورودی این مجموعه، حذف انواع موانع فیزیکی و بصری، حصارزدایی و حذف نرده‌های محوطه پارک، کاشته شدن گونه‌های مختلف گیاهی همچون کاج سیاه، سرو، اقاقیا، نارون و دیگر گونه‌های گیاهی در محوطه این مجموعه، ساماندهی سیستم‌های نورپردازی، تعمیر نیمکت‌ها و فضای سبز از دیگر اقداماتی است که شهرداری تبریز در راستای توسعه این مجموعه انجام داده است.

شهرداری تبریز در سال ۱۴۰۲ بیش از ۱۱۰ میلیارد تومان در مجموعه مقبره‌الشعرا هزینه کرده است که در سال جاری نیز تکمیل آبنمای مویکال و احداث سوغات‌سرای مقبره‌الشعرا را در دستور کار دارد.

باغ‌موزه ستارخان، قطب جدید گردشگری تبریز

تملک املاک پیرامونی خانه ستارخان و تبدیل آن به فضای سبزو احداث باغ‌موزه ستارخان یکی از پروژه‌های هویتی شهرداری تبریز است که عملیات اجرایی آن امسال به اتمام می‌رسد.

در فاز اول پروژه مجموعه فرهنگی تاریخی و گردشگری باغ موزه ستارخان، تملک ۸ ملک با هزینه ای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال و در راستای حفظ و هویت افزایی خانه های تاریخی صورت می‌گیرد که با آزادسازی ششمین ملک، تملک دو ملک باقیمانده در مراحل پایانی قرار گرفت و به زودی عملیات عمرانی این مجموعه آغاز می‌شود.

این پروژه جزو طرح های مهم عمرانی تبریز محسوب می‌شود که با پیگیری شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر در این دوره مدیریت شهری قابل بهره برداری خواهد بود و پس از افتتاحش شاهد حضور گردشگران داخلی و خارجی در باغ موزه ستارخان خواهیم بود.

طرح فاخر باغ موزه خانه تاریخی ستارخان و با همکاری دانشکده معماری دانشگاه هنر اسلامی و معاونت شهرسازی شهرداری تبریز تدوین شده، محوطه سازی و طراحی باغ ایرانی ایجاد می شود.

احیای خانه باقرخان، سنگر مشروطه‌خواهان تبریزی

تملک و احیای خانه باقرخان یکی از پروژه‌های هویتی شهرداری تبریز است که تملک خانه اصلی و اراضی مجاور آن انجام گرفته و به زودی عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

احداث پارکی با مساحت پنج هزار متر مربع در مسیر منتهی به این خانه، سنگفرش مسیر منتهی به این خانه و اتصال آن به خیابان شهید رضانژاد برنامه شهرداری تبریز در احیای این خانه تاریخی است.

شهرداری تبریز ۹۰ میلیارد تومان برای تملک و اراضی اطراف آن هزینه کرده است که در صورت حمایت دولت عملیات اجرایی آن تسریع می‌یابد.

جانی دوباره در کالبد خانه‌ی تاجران چای کلکته

بن بست کلکته‌چی در محله‌ی راسته‌کوچه، تکه‌ای از تاریخ را در دل خود جای داده است. خانه‌ تاریخی کلکته‌چی، یکی از خانه‌های تاریخی تبریز به شمار میرود که قدمت آن به دوره قاجاریه بازمی‌گردد. این خانه به خانواده‌ی کلکته‌چی، از تاجران بزرگ تبریز تعلق داشت که از یادگارهای آن‌ها می‌توان به کتابخانه‌ی کلکته‌چی در حیاط مسجد جامع اشاره کرد. ستون‌های گچ‌کاری‌شده و پنجره‌های رنگی خانه، نشان از قدمت و معماری تاریخی عمارت دارند.

با توجه به فرسودگی دیوار ها، ستونها و طاق و سقف خانه تاریخی کلکته چی، و به منظور احیاء دوباره این خانه تاریخی، عملیات مرمت این خانه تاریخی مطابق طرح و نقشه سابق این خانه، آغاز شده و به زودی شاهد تداوم مرمت دیوارها و سقف های تخریب شده این خانه، خواهیم بود.

مرمت خانه‌های تاریخی شهر گام بزرگ شهرداری تبریز در حفظ هویت شهری

در کنار تملک و احیای ابنیه تاریخی شهر، حفظ و نگهداشت میراث تاریخی و فرهنگی موجود نیز دغدغه بسیاری از علاقمندان این حوزه است. شهرداری تبریز در تعاملی مطلوب با سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان، و با بهره‌گیری از نظر کارشناسان این سازمان، اقدام به مرمت خانه‌های تاریخی، یخچال‌های قدیمی، قنوات، مساجد و دیگر اماکن تاریخی شهر کرده است.

مرمت عمارت تاریخی ساعت، خانه نیکدل، خانه هنر، کتابخانه مسجد جامع تبریز، مقبره الشعرا، حیدر تکیه‌ سی، یخچال صادقیه، له‌له‌ بیگ، مدرسه دارالفنون تبریز، بازار و تیمچه‌های آن، سنگفرش بازار، باروی تبریز، خانه ختایی، مجموعه تاریخی و گردشگری ائل‌گلی و بسیاری از اماکن تاریخی، گردشگری و فرهنگی تبریز در دو سال اخیر توسط شهرداری تبریز و با نظر کارشناسی سازمان میراث فرهنگی مرمت و بازسازی شده‌اند.

جریان انسان‌محوری در دل تبریز

یکی از مصادیق زیرساختی برای تحقق شهر انسان‌محور، که علاوه بر زیبایی بصری شهری، موجب کاهش هزینه‌های مدیریت شهری می‌شود، سنگفرش معابر، به‌خصوص در بافت تاریخی شهر است که مرجع گردشگری تبریز محسوب می‌شود. مدیریت شهری تبریز در همین راستا اقدام به اجرای پروژه‌های انسان‌محور در معابر تاریخی بافت مرکزی شهر و همچنین مراکز پرتردد در سطح مناطق دهگانه کرده است. در کنار این موارد، پروژه‌های ویژه‌ای همچون میدان شهید بهشتی که با الهام از نقش و طرح‌های فرش تبریز، به بهترین شکل ممکن تبدیل به موازئیک فرش شده است.

پیاده‌راه‌ها در طراحی شهری یکی از مصادیق انسان‌ محوری شهرها محسوب می‌شوند. تبریز تا پیش از این با دو پیاده‌راه تربیت و ولیعصر شناخته می‌شد که سال گذشته با احداث ۳ پیادراه "کوچه ثبت"، "کوچه کرباسی" و "کوچه دالان میرزا رضا" سرانه پیاده‌راه‌های شهری افزایش یافت و بر اساس گفته شهردار تبریز، در سال جاری هر منطقه شهرداری، مکلف به اجرای حداقل یک رشته پیاده راه شهری جدید است و اجرای این طرح در اولویت برنامه های عمرانی شهرداری قرار گرفته است.

علاوه بر پیاده‌راه های افتتاح شده، چندین طرح مشابه در مناطق مختلف شهری به ویژه محورهای تاریخی، فرهنگی و گردشگری تبریز در حال اجرا هستند که با اتمام مراحل اجرایی این طرح ها، چهره شهری تبریز در این مناطق با رویکرد انسان محور و ایجاد بسترهای جدید گردشگری شهری متحول خواهد شد.

عملیات بهسازی و احداث پیاده راه در هفت منطقه از مناطق شهرداری از جمله شهرداری منطقه هشت که بدلیل واقع شدن در منطقه تاریخی و گردشگری شهر تبریز در حال اجرا است که بیشترین تعداد ایجاد پیاده راه و سنگفرش نیز در این منطقه صورت می گیرد.

شهرداری تبریز در سال گذشته حدود ۹ هزار متر طولی پیاده راه و سنگفرش معابر در سطح مناطق شهر احداث کرده است.

میراث فرهنگی و تاریخی، هویت و شناسنامه شهرها و دایره‌المعارفی اجتماعی از زندگی مردمان این شهرها در سده‌های گذشته است. مرمت و بازسازی این اماکن تاریخی و همچنین ایجد بسترهای لازم جهت حضور مردم، چراغ راه توسعه شهرها است.‌

گزارش: جهانبخش احمدیان

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901633

دیگر خبرها

  • سرویس‌دهی رایگان خط‌۲ قطارشهری مشهد در روز شهادت امام‌جعفرصادق‌(ع)
  • ۷۰ درصد ریل‌گذاری مترو کرج انجام شده است
  • راهنمای سفر به بافق شهری در قلب کویر ایران
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز
  • احداث «مشهد - گلبهار - چناران» سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران» / عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • بازدید استاندار خراسان رضوی از پروژه ملی قطار «مشهد-گلبهار-چناران»/عملیات احداث سرعت می‌گیرد
  • هشدار به رانندگان در پی ورود سامانه بارشی به ایلام
  • لغزنده بودن محورهای مواصلاتی استان ایلام به دلیل بارش باران
  • شتاب یک پروژه بیمارستانی در دولت سیزدهم