Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- طرح الحاق کرانه باختری به اراضی اشغالی به اذعان کارشناسان و تحلیلگران مسائل سیاسی بیش از منفعت برای صهیونیست‎ها هزینه در پی خواهد داشت. تاریخ انتشار: 14:59 - 24 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۸۶۴۸ خبرگزاری میزان – موضوع الحاق «کرانه باختری» به اراضی اشغالی که با تعیین الحاق سه شهرک صهیونیست نشین وارد مرحله اجرایی شد، در کانون بحث‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


طرح الحاق کرانه باختری رود اردن به اراضی اشغالی براساس توافق میان «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و «بنی گانتز»، وزیر جنگ این رژیم با هدف انضمام ۳۰ درصد کرانه باختری، تاکنون جنگ قضایی «تل آویو» با دادگاه بین المللی کیفری و جنگ دیپلماتیک منطقه‌ای را سبب شده است.
«سی ان ان» در گزارشی با تاکید بر برتری هزینه‌های الحاق بر منافعش برای رژیم صهیونیستی نوشت که پیامد‌های منفی کوتاه مدت و بلندمدت برای «تل آویو» شامل تشدید مخالفت‌های جامعه بین المللی، ارائه تصویر جنایت اشغال غیرقانونی توسط رژیم صهیونیستی، وخامت اوضاع امنیتی رژیم صهیونیستی در منطقه، تشدید تنش‌ها با فلسطینیان، نابودی معاهده صلح با اردن، پایان دادن به روند عادی سازی روابط «تل آویو» با کشور‌های عربی به ویژه عربستان و امارات و از دست رفتن موقعیت «تل آویو» در سیاست‌های آمریکاست و نشان می‌دهد این رژیم مزیتی از این الحاق عایدش نمی‌شود.
ضمن اینکه رژیم صهیونیستی علاوه بر در دست نداشتن ابزار‌های لازم برای الحاق، با ابزار قابل توجه فلسطین و کشور‌های عربی برای متوقف کردن طرح الحاق مواجه است.
«سی ان ان» در ادامه تاکید می‌کند که این اقدام پیامد‌هایی برای آمریکا در دو عرصه سیاست داخلی دفاع از «تل آویو» و عرصه خارجی سیاست خاورمیانه‌ای آمریکا در پی خواهد داشت؛ ضمن اینکه توانایی اقدام مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی را برای مقابله با دشمنان مشترک تحلیل می‌برد و مقاومت مردمی فلسطین را افزایش می‌دهد.
در مورد افزایش مقاومت عربی در فلسطین در پی اعلام خبر اجرای طرح الحاق باید به بیانیه کمیته عالی راهپیمایی بازگشت مبنی بر برگزاری جلساتی برای بررسی موضوع از سرگیری اعتراض‌ها در آینده نزدیک اشاره کرد.
راهپیمایی بازگشت که از ۳۰ مارس ۲۰۱۸ (۱۰ فروردین ۱۳۹۷) با هدف تاکید بر حق بازگشت فلسطینیان به اراضی اشغالی، اعتراض به محاصره نوار غزه و محکومیت انتقال سفارت آمریکا به قدس اشغالی آغاز شد.   برگزاری هفتگی این اعتراض‌ها تا دسامبر ۲۰۱۹ ادامه داشت و شهادت ۳۰۰ فلسطینی را بر اثر تیراندازی نظامیان صهیونیست سبب شد.
البته اعتراض‌ها به موضوع الحاق محدود به مقام‌های منطقه‌ای نشده و شامل مقام‌ها و شخصیت‌های مختلفی در نقاط مختلف دنیا می‌شود.   اسقف اعظم «کانتربوری» و اسقف اعظم «وست مینستر» با ارسال نامه‌هایی به «بوریس جانسون»، نخست وزیر انگلیس و سفیر رژیم صهیونیستی در لندن مخالفت خود را با هرگونه اقدام رژیم صهیونیستی برای الحاق کرانه باختری در اوایل ماه آینده میلادی اعلام کردند.
۵۵ عضو کنگره آمریکا نیز با ارسال نامه‌ای به «دیوید فریدمن»، سفیر آمریکا در اراضی اشغالی ضمن ابراز مخالفت خود با طرح الحاق و افزایش خشونت‌ها علیه مردم فلسطین، تاکید کردند این اقدام چرخه خشونت علیه مردم فلسطین را زنده نگه می‌دارد. بیشتر بخوانید: چرایی عصبانیت آمریکا و اسرائیل از دادگاه لاهه آنها در این نامه نوشتند «در دو هفته آخر ماه مارس سال جاری اقدام‌های خشونت بار شهرک نشینان علیه فلسطینیان ۷۸ درصد در میانه شیوع بیماری کرونا افزایش یافته است که شامل حمله فیزیکی، از بین بردن درختان زیتون و پرتاب سنگ به خودرو‌های فلسطینیان می‌شود.»
در این میان تلاش کشور‌های عربی مانند عربستان و امارات برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی بر مشکلات فلسطینیان افزوده است.
«حازم قاسم»، سخنگوی «حماس» با اشاره به مواضع اخیر دولت امارات در مورد رژیم صهیونیستی می‎گوید «امارات در حقیقت عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را گدایی می‌کند.»
«جبهه مردمی فلسطین» نیز امارات را همکاری با رژیم صهیونیستی علیه منافع و امنیت مردم عرب متهم کرد.
در بیانیه این جنبش آمده است «امارات درصدد اعمال فشار به فلسطینی هاست در برابر طرح‌های معامله قرن و طرح الحاق تسلیم شود.»
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رژیم صهیونیستی بنیامین نتانیاهو الحاق کرانه باختری اراضی اشغالی رژیم صهیونیستی طرح الحاق منطقه ای تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۴۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش حماس به جنگ اشغالگران علیه خبرنگاران و رسانه‌ها

حماس اقدام رژیم اشغالگر در بستن دفتر الجزیره در اراضی اشغالی را بیانگر وضعیت هیستریک این رژیم و شخص نتانیاهو دانسته و تاکید کرد این اقدام جنایتکارانه صهیونیست‌ها در راستای تلاش برای پنهان کردن جنایات اسرائیل است. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جنبش حماس فلسطین با صدور بیانیه‌ای در واکنش به اقدام رژیم صهیونیستی در بستن شبکه الجزیره در اراضی اشغالی اعلام کرد که تصمیم نتانیاهوی جنایتکار و کابینه نازی وی برای بستن دفتر الجزیره و جلوگیری از فعالیت این شبکه، نقض آشکار آزادی مطبوعات و اقدامی سرکوبگرانه علیه نقش حرفه‌ای الجزیره در افشای جنایات رژیم اشغالگر و وحشی‌گری‌های ارتش جنایتکار نازی و شهرک نشینان تروریست آن علیه مردم فلسطین در نوار غزه و کرانه باختری اشغالی است.

جنگ رژیم اشغالگر علیه خبرنگاران و مطبوعات

حماس تاکید کرد که این اقدام اوج جنگ اعلان شده علیه خبرنگارانی است که صهیونیست‌ها با هدف پنهان کردن حقیقت، آنها را در معرض حملات سیستماتیک تروریستی خود قرار می‌دهند. رژیم اشغالگر شبکه الجزیره را هدف قرار داده و کارمندان و خبرنگاران آن را تا سرحد سوء قصد به قتل مورد آزار و اذیت قرار داده است.

در ادامه این بیانیه آمده است که اشغالگران عامدانه همه خبرنگاران را در نوار غزه سرکوب می‌کنند و مورد هدف قرار می‌دهند و شهادت 141 خبرنگار در نوار غزه طی هفت ماه بیانگر دروغ بودن همه ادعاهای رژیم اشغالگر در زمینه آزادی مطبوعات و کار خبرنگاری است. این سرکوبگری وحشیانه علیه خبرنگاران، نقض آشکار آزادی ها محسوب می‌شود و مستلزم قرار گرفتن رژیم اشغالگر در لیست سیاه است.

جنبش حماس با محکوم کردن تصمیم رژیم اشغالگر در بستن دفتر الجزیره در اراضی اشغالی از همه نهادهای بین‌المللی حقوق بشری و روزنامه نگاری خواست تا این اقدام اشغالگران را محکوم کرده و اقدامات تنبیهی علیه رژیم صهیونیستی انجام دهند، از جمله لغو عضویت این رژیم در نهادها و اجلاس‌های مطبوعاتی بین‌المللی.

«عزت الرشق» یکی از اعضای دفتر سیاسی حماس نیز به نوبه خود اعلام کرد که اقدام رژیم صهیونیستی برای بستن دفتر شبکه الجزیره در اراضی اشغالی بیانگر وضعیت هیستریک و سردرگمی حاکم بر صهیونیست‌ها و شخص نتانیاهو و در عین حال نشان دهنده پیروزی مقاومت است.

وی در یک بیانیه مطبوعاتی اعلام کرد که رژیم اشغالگر و کابینه فاشیست آن تحمل سطح پوشش حرفه‌ای رسانه‌های الجزیره از جزئیات تجاوزات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین را ندارند. بعد از افشای تروریسم و میزان جنایت‌های وحشیانه ارتش اشغالگر در نوار غزه توسط الجزیره صهیونیست‌ها تصمیم گرفتند دفتر این شبکه را ببندند و از انتشار اخبار جنایت‌های خود در داخل فلسطین جلوگیری کنند.

این مسئول حماس تاکید کرد که این اقدام اشغالگران جنایت علیه آزادی مطبوعات و رسانه‌هاست که حق آزادی آنها توسط قوانین بین‌المللی تضمین شده است و به مجموعه جنایات اشغالگران در هدف قرار دادن خبرنگاران در نوار غزه و کرانه باختری و قدس اضافه می‌شود.

سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی دیروز یکشنبه به نقل از دفتر نخست وزیری این رژیم گزارش داد که کابینه وزیران رژیم اسرائیل با بسته شدن شبکه الجزیره در فلسطین اشغالی موافقت کرده است.

رسانه‌های رژیم اشغالگر بعد از اعلام موافقت کابینه این رژیم با بسته شدن دفاتر شبکه الجزیره در اراضی اشغالی گزارش دادند که قرار است تجهیزات این شبکه مصادره شده و مجوز فعالیت خبرنگاران آن لغو شود.

بعد از آن وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی از یورش پلیس این رژیم به دفاتر الجزیره در شهر قدس خبر داده و اعلام کرد که نیروهای اسرائیلی در حال ضبط وسایل دفاتر الجزیره هستند.

شبکه الجزیره در واکنش به این اقدام رژیم صهیونیستی اعلام کرد کابینه نتانیاهو با تهمت و افترا تصمیم گرفت دفاتر الجزیره را در سرزمین‌های اشغالی ببندد. کابینه رژیم اشغالگر صهیونیستی دفاتر شبکه الجزیره را همزمان با روز جهانی آزادی مطبوعات تعطیل کرد. اما ما بر حق خود برای ادامه ارائه خدمات به عموم مردم در سراسر جهان، که توسط کنوانسیون‌های بین المللی تضمین شده است، تأکید می‌کنیم.

این درحالی است که در جنگ غزه خبرنگاران نقش مهمی در افشای جنایت‌های رژیم صهیونیستی و نسل‌کشی در غزه ایفا کرده‌اند. قتل عمدی روزنامه‌نگاران به‌وسیله ارتش رژیم صهیونیستی نیز با هدف پاک کردن روایت فلسطین از جنگ و از بین بردن حقیقت و مانع‌تراشی برای رساندن اخبار و اطلاعات درست به افکار عمومی انجام می‌شود.

هدف قرار دادن عمدی روزنامه نگاران طبق قوانین بین‌المللی و بشردوستانه جنایت جنگی تلقی می‌شود و خبرنگاران می‌بایست اجازه داشته باشند با آزادی عمل و بدون دخالت و سنگ‌اندازی طرف های درگیر به حرفه خود بپردازند و اطلاع‌رسانی کنند، اما ارتش رژیم صهیونیستی در هفته‌های نخست جنگ در بیانیه‌ای که مخاطب آن خبرگزاری‌های بین‌المللی بودند، اعلام کرد نمی‌تواند امنیت خبرنگارانی را که در نوار غزه فعالیت می‌کنند، تضمین کند.

طبق آمار رسمی از زمان آغاز جنگ غزه تاکنون دست کم 141 خبرنگار توسط ارتش رژیم اشغالگر عامدانه هدف قرار گرفته و به شهادت رسیده‌اند.

کمپین جدید اشغالگران اسرائیلی برای سرکوب رسانه‌ها در جنگ غزهحمله پهپادی صهیونیست‌ها به خبرنگاران در جنوب غزه/ پای خبرنگار الجزیره قطع شدتایید عامدانه بودن حمله رژیم صهیونیستی به خودرو خبرنگاران در جنوب لبنان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روز سخت صهیونیست‌ها در شمال سرزمین‌های اشغالی
  • شمال اراضی اشغالی زیر آتش و آژیر +فیلم
  • رزمندگان فلسطینی در کرانه باختری با عناصر صهیونیست درگیر شدند
  • ملتهب شدن اوضاع کرانه باختری با حمله نظامیان صهیونیست
  • شهرک‌نشینان صهیونیست: نتانیاهو ما را به حال خود رها کرده‌است
  • آژیر خطر در شمال فلسطین اشغالی به صدا درآمد
  • طرح تل‌آویو برای تبدیل غزه به مکانی غیرقابل سکونت
  • چهارمین حمله مقاومت اسلامی عراق به پایگاه رژیم صهیونیستی
  • حمله پهپادی مقاومت عراق به پایگاه «یاردن» ارتش اسرائیل
  • واکنش حماس به جنگ اشغالگران علیه خبرنگاران و رسانه‌ها