Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@03:47:59 GMT

هر آنچه باید درباره عایق الاستومری بدانید!

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۵۰۳۶

هر آنچه باید درباره عایق الاستومری بدانید!

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، عایق الاستومری از جنس NBR بوده که با مدرن‌ترین تکنولوژی روز دنیا و بر پایه پلی ویل کلراید (PVC)، نیتریل بوتادیل رابر (Nitrile Butadiene Rubber, NBR) و سایر افزودنی‌های پلیمری تولید می‌شود که به دلیل مزایای بسیار، جایگزین مناسبی برای عایق‌های سنتی و قدیمی است. کاربرد عایق الاستومری در عایق‌کاری سیستم‌های حرارتی و برودتی، ساختمانی، تاسیساتی، بهداشتی، خودروسازی و صنایع نفت و گاز و … جهت صرفه‌جویی در انرژی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیستم عایق الاستومری که به خوبی طراحی و نصب شده باشد مزایایی فوری و طولانی مدت را در پی خواهد داشت. صرفه‌جویی در انرژی و هزینه، کنترل چگالش، کنترل فرآیند، مقاومت حرارتی بالا حتی در ضخامت‌های کم، عدم نفوذپذیری رطوبت و بخار آب، مقاومت در برابر آتش، انعطاف‌پذیری بالا که باعث سرعت و سهولت در نصب می‌شود، مقاومت در برابر خوردگی و دارا بودن عمر طولانی، سازگاری با محیط زیست، مقاومت بالا در برابر روغن و ترکیب‌های شیمیایی و عدم امکان رشد قارچ‌ها و باکتری‌ها در آن و پایداری ضریب انتقال حرارت در دراز مدت از ویژگی‌ها و مزایای عایق حرارتی الاستومری است.

انواع عایق الاستومری

عایق فوم الاستومری در دو نوع عایق الاستومری رولی و عایق الاستومری لوله‌ای و از نظر ساختاری در دو نوع سلول بسته و باز تولید می‌شود. همچنین با استفاده از خدمات عایق می‌توان مقاومت و دوام عایق را برای شرایط خاص افزایش داد. برخی از انواع عایق همراه با خدمات و ملزومات عبارتند از؛ عایق الاستومری پشت چسب‌دار و عایق الاستومری با روکش آلومینیوم که چسب و روکش آلومینیوم عایق می‌توانند ساده یا مسلح باشند. همچنین عایق رولی می‌تواند هم پشت چسبدار بوده و هم روکش آلومینیوم داشته باشد.

عایق الاستومری رولی

عایق الاستومری رولی دارای میکرو سلول بوده، ساختاری غیر متخلخل داشته و تراکم نوع سلول بسته آن بیش از ۹۰% است. می‌توان این عایق را با روکش‌های مختلفی نظیر فویل و آلومینیوم روکش کرد. این محصول به صورت پشت چسب‌دار و ساده تولید می‌شود که البته مدل ساده آن هم قابلیت پشت چسب‌دار شدن و یا روکش شدن را دارد. عایق رولی از لحاظ ابعادی محدوده گسترده‌ای را پوشش داده و محافظی بسیار عالی در برابر چگالش، اتلاف گرما و انتقال صدا است. به دلیل ظرفیت برش آسان و چسباندن سریعی که متریال این عایق دارد، مدت زمان نصب آن نسبت به عایق‌های دیگر تا ۴۰ درصد کاهش پیدا کرده است. تولید عایق رولی مانند نوع لوله‌ای آن هیچ صدمه‌ای برای محیط زیست نداشته و کاملاً با استانداردهای جهانی سازگار است.

عایق الاستومری حرارتی دارای حائل بخار بوده و رسانایی گرمایی آن پایین است. این عایق دارای تراکم ۴۰ الی ۷۰ کیلوگرم بر متر مکعب است. کاربردهای این عایق عبارتند از؛ عایق گرما، محافظت از لوله‌ها و داکت‌ها، اتصالات (زانویی، فلنج و …)، محافظت از سیستم‌های تهویه مطبوع، استفاده برای تجهیزات برودتی جهت جلوگیری از بروز چگالش و اتلاف انرژی.

ضخامت عایق الاستومری رولی ۶، ۹، ۱۳، ۱۹، ۲۵، ۳۲ و ۵۰ میلیمتر بوده و به صورت ساده و یا چسبدار (ساده، مسلح) و یا با روکش آلومینیوم ۱۳۰ الی ۴۰۰ میکرون و یا ترکیبی از روکش AL و چسبدار تولید و عرضه می‌شوند. کاربرد این عایق در عایق کاری کانال‌های هوا، مخازن، لوله‌های آب سرد و گرم با قطر بالا، دیوارهای دوجداره و … است.

عایق الاستومری لوله‌ای

عایق الاستومری لوله‌ای دارای میکرو سلول بوده و ساختاری غیر متخلخل دارد و تراکم نوع سلول بسته آن بیش از ۹۰% است. سایز عایق الاستومری لوله‌ای متنوع بوده، محدوده وسیعی از قطرها و ضخامت‌ها را پوشش داده و برای انواع سایزهای لوله موجود است. عایق لوله‌ای ثبات ابعادی بسیار عالی داشته و در برابر چگالش، اتلاف گرما و انتقال صدا محافظت استثنایی را ارائه می‌دهد. انعطاف‌پذیری عایق لوله‌ای باعث شده تا نصب این عایق آسان باشد.

عایق لوله‌ای از سایز ۶ میلیمتر الی ۱۱۴ میلیمتر و با ضخامت‌های ۶، ۹، ۱۳، ۱۹، ۲۵ و ۳۲ میلیمتر و به صورت ساده و یا روکش‌دار آلومینیوم با طول ۲ متر تولید می‌شوند. کاربرد این عایق در عایق‌کاری لوله‌های سرد و گرم در سیستم‌های سرمایشی و گرمایشی – رایزرها است.

فوم سلول بسته چیست؟

سیر تکاملی عایق فوم الاستومری سلول بسته از سال ۱۹۰۰ شروع شد و تأثیر بسیار زیادی بر روی صنعت تولید عایق داشت. مهمترین ویژگی این تحول مقاومت بالای این عایق در برابر رطوبت بود که در واقع نتیجه ساختار سلولی آن است. بافت این عایق شامل میلیون‌ها مانع ریز است که از نفوذ آب جلوگیری می‌کنند. این ویژگی نه تنها از آسیب‌های ناشی از رطوبت (مانند ایجاد کپک) جلوگیری می‌کند بلکه عملکرد حرارتی پایدار سیستم را در طولانی مدت نیز تضمین می‌نماید. مایعات قابلیت انتقال گرمای بالایی دارند، بنابراین عایقی که رطوبت داشته یا خیس باشد در واقع خاصیت عایق بودن خود را از دست می‌دهد. عایق الاستومری سلول بسته دارای حائل بخار بسیار قوی است که در برابر نفوذ رطوبت و آب مقاوم بوده و مانع جذب آن‌ها می‌شود. بنابراین عملکرد و دوام آن به هیچ عنوان تحت تأثیر رطوبت موجود در سیستم‌های مختلف نظیر سیستم‌های حرارتی، تهویه مطبوع (HVAC)، لوله‌کشی‌ها و سیستم‌های برودتی قرار نمی‌گیرد.

سلول‌های این فوم گسترش می‌یابند اما نمی‌ترکند، بنابراین این فوم فشردگی بیشتری دارد. این یعنی اگر این فوم برای مدت طولانی تحت سنگینی اقلامی قرار بگیرد، دوباره ضخامت اصلی خود را باز نخواهد یافت. عایق‌های سلول بسته و نوار درزگیرهایی که از این جنس هستند طبیعتاً سفت‌تر است. این فوم‌ها به دلیل ساختارشان در برابر نفوذ آب مقاوم هستند. این امر باعث شده تا این محصولات برای استفاده در محیط بیرون و مکان‌هایی که تجهیزات در معرض عوامل محیطی دارند، بسیار مناسب باشند.

فوم سلول باز چیست؟

فوم سلول باز محصولی فوق‌العاده متنوع و تطبیق‌پذیر است که سلول‌هایش باز و ترکیده هستند. این فوم بسیار سبک، انعطاف‌پذیر و وفق‌پذیر و دارای فشردگی کمی است، یعنی اگر با استفاده از اقلام سنگین آن را فشرده و یا تا کنیم دوباره به شکل و ضخامت اولیه خود باز می‌گردد. این عایق برای محصولاتی که سنگین بوده و زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرند بسیار مناسب است. فوم سلول باز در صورت فشرده شدن کاملاً مانع نفوذ هوا و گرد و خاک شده و به همین دلیل مانعی بسیار خوب برای جلوگیری از نفوذ ریزگردها و ذرات دیگر است. همچنین می‌توان میزان ضخامت و باز بودن فوم را برای تولید مشخص کرد و این یعنی ممکن است برخی فوم‌های سلول باز کمی سفت‌تر از بقیه باشند. فوم سلول باز به دلیل استفاده‌های فراوانی که دارد در بازار تولید نیز بسیار محبوب است. ضمن اینکه این فوم بسیار مقرون به صرفه نیز است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4948197

منبع: مهر

کلیدواژه: تأسیسات شهری آلومینیوم حفظ محیط زیست صنعت خودروسازی کسب و کار اینترنتی بیمه همراه اول تغذیه سالم لوازم خانگی طراحی سایت آشپزخانه بیمه شدگان ایران کیش تبلیغات موبایل سهام عدالت سهام خلاقیت سلول بسته پشت چسب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۵۰۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجینیرینگ، گروهی از محققان به سرپرستی دانشگاه ساری در انگلیس تلاش کرده اند محتوای چربی (لیپیدها) موجود در سلول‌های سرطانی را مشاهده و مطالعه کنند. 

این فناوری نوین با همکاری پژوهشگران دانشگاه کالج لندن، شرکت داروسازی GSK و شرکت‌های «یوکوگاوا» «Yokogawa» و «سایکس» «Sciex» توسعه یافته است.

نظارت بر محتوای چربی

لیپید‌ها اجزای مهمی در سلول‌ها هستند و به سلول‌های سرطانی اجازه رشد، تکثیر و متاستاز را می‌دهند.

پژوهشگران از سامانه تک سلولی شرکت یوکوگاوا موسوم به SS۲۰۰۰ استفاده و سلول‌های سرطانی منفرد را از یک ظرف کشت شیشه‌ای نمونه برداری کردند. این سامانه‌ی نوآورانه، سلول‌های زنده منفرد را با استفاده از لوله‌های کوچک استخراج می‌کند و امکان بررسی دقیق را فراهم می‌آورد.

عرض این لوله‌ها به سختی ۱۰ میکرومتر یعنی نصف قطر نازک‌ترین موی انسان است.

در گام بعدی، محققان با رنگ آمیزی این سلول‌ها با رنگ فلورسنت، توانستند قطرات لیپید را در طول آزمایش بررسی کنند. آنها سپس با سایکس برای ایجاد یک رویکرد جدید طیف سنجی جرمی همکاری کرده و توانستند لیپید‌ها را شکسته و ساختار واقعی سلول را مشخص کنند.

کل این فرآیند به مشاهده چگونگی تکامل سلول‌های سرطانی در پاسخ به تغییرات محیط اطراف منجر شد.

مجریان این مطالعه از دانشکده شیمی و مهندسی شیمی دانشگاه ساری می‌گویند مشکل سلول‌های سرطانی این است که «هیچ دو سلولی شبیه هم نیستند» و همین موضوع طراحی یک درمان مطلوب را سخت‌تر می‌کند، زیرا برخی از سلول‌ها همیشه بیش از سایرین در مقابل درمان مقاومت می‌کنند.

با این حال، همیشه ثابت شده مطالعه سلول‌های زنده با جزئیات کافی برای درک واقعی ساختارشان پس از خارج کردن آنها از محیط طبیعی، دشوار است.

به همین دلیل نمونه برداری سلول‌های زنده زیر میکروسکوپ و بررسی یک به یک محتوای چربی آنها برای محققان همیشه جذاب و هیجان انگیز بوده است.

دانشمندان همچنین از این رویکرد جدید برای مطالعه مولکول‌های چربی لیپید‌ها در چندین سلول سرطانی استفاده کردند. جالب است که محققان تفاوت‌هایی را در ویژگی‌های لیپیدی سلول‌های مختلف شناسایی کردند.

مجریان این پژوهش ادعا می‌کنند روش آنها راه را برای مطالعه سلول‌های سرطانی با جزئیاتی که قبلا دیده نشده هموار می‌کند. یک روز، ممکن است بتوان نحوه تعامل تک سلول‌های سرطانی را با سلول‌های اطرافش مشاهده کرد؛ پیشرفتی که به ارائه درمان‌های جدید و هدفمندتر منجر خواهد شد.

این شیوه فناورانه می‌تواند شناخت ارزشمندی از چگونگی پاسخ انواع سرطان به درمان‌ها ارائه داده و به پزشکان در درک تاثیر پرتو درمانی سلول‌ها کمک کند، به ویژه اینکه چگونه برخی از سلول‌های سرطانی در برابر پرتودرمانی مقاومت می‌کنند؛ مقاومتی که می‌تواند منجر به عود سرطان شود.

این یافته‌ها در مجله Analytical Chemistry منتشر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اعجاز سنگ نمک را بدانید تا از بلای مختلف و انرژی‌های منفی به دور باشید | خود را به آرامش دعوت کنید
  • افزایش ۳۰ درصدی ذخیره خون بند ناف نوزاد در هرمزگان
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • آیا کندن موی سفید باعث زیاد شدن آن میشود؟
  • آنچه باید درباره سندرم ناخن زرد بدانید
  • اطلاعیه قطع آب در شهر لیکک
  • آنچه باید سندرم ناخن زرد بدانید
  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • خواص ظرف های ضد سرطانی