Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@00:41:40 GMT

مدیریت بوستان‌های تهران باید تخصصی شود

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۵۵۶۷

مدیریت بوستان‌های تهران باید تخصصی شود

رئیس کمیسیون سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران گفت: یا باید در چارت سازمانی مناطق، مدیریت بوستان‌های جنگلی ایجاد شود و یا باید مدیریت بوستان‌های جنگلی به سازمان بوستان‌ها سپرده شود.

به گزارش ایمنا، زهرا صدراعظم نوری، امروز در حاشیه بازدید از بوستان یاس با بیان اینکه بوستان‌های جنگلی یکی از ظرفیت‌های تهران است، اظهار کرد: خوشبختانه در شمال، شرق و غرب تهران بوستان‌های جنگلی وجود دارد که طی فرآیندی این بوستان‌ها بهسازی شده و در اختیار مردم قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این بازدید در راستای بررسی وضعیت ایمنی بوستان‌های جنگلی و میزان آمادگی در مقابل حوادث طبیعی و غیر طبیعی انجام شده، افزود: با اینکه در برخی بوستان‌ها شاهد رخداد حریق بودیم اما در یاس فاطمی تاکنون گزارشی مبنی بر وقوع حریق نداشتیم هرچند که در داخل بوستان یاس فاطمی یک ایستگاه آتش نشانی واقع شده که از این رو حوادث در این بوستان زودتر مدیریت می‌شود.

رئیس کمیسیون سلامت و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: البته مدیریت بخشی از این بوستان، در اختیار سازمان بوستان‌ها است که به خوبی رسیدگی کرده و علف‌های هرز نیز به سرعت پاکسازی می‌شود.

وی با اشاره به مدیریت خوب بوستان یاس توسط سازمان بوستان‌ها گفت: این مسئله سبب شده که به مسئله تمرکز مدیریت بوستان‌های جنگلی فکر کنیم.

نوری با بیان اینکه سازمان بوستان‌ها به دلیل داشتن امکانات به صورت تخصصی به مسئله بوستان‌های جنگلی رسیدگی می‌کند اما مناطق چندین وظیفه دارند که یکی از آنها نگهداری بوستان‌های جنگلی است گفت: بر همین اساس یا باید در چارت سازمانی مناطق، مدیریت بوستان‌های جنگلی ایجاد شود و یا باید مدیریت بوستان‌های جنگلی به سازمان بوستان‌ها سپرده شود.

وی بر لزوم تعریف کارکردهای جدید برای بوستان‌ها تأکید کرد و افزود: در این روزها عمده تفریحات مردم، پاساژگردی و رستوران گردی است در حالی که می‌توان با تعریف کارکردهای جدید در بوستان‌های جنگلی شرایطی را فراهم کرد که مردم و طبیعت دوستان چند روزی در این بوستان‌ها اطراق کنند.

همچنین سیدآرش حسینی میلانی، عضو شورای اسلامی شهر تهران در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران گفت: بوستان یاس فاطمی به عنوان بخشی از ستون فقرات کمربند سبز شرق تهران نقش بسیار کلیدی دارد، به ویژه آنکه در سال‌های اخیر سعی شد فضای سبز حریم شهر در قسمت شرقی با عنایات رهبری در خصوص واگذاری اراضی نظامی تکمیل شود.

وی ادامه داد: بوستان یاس فاطمی مجموعه‌ای است که خیال شهر را از توسعه قسمت شمال شرق تهران راحت می‌کند.

عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهار کرد: از ابتدای امسال سازمان بوستان‌ها پیگیر بحث کنترل آتش بوده است. البته اجازه دادند تا علف‌ها رشد کامل کند و بعد علف‌روبی را شروع کنند زیرا رشد گونه‌های بومی به نفع تنوع زیستی شهر بوده و علف‌روبی در بخش‌هایی از پارک انجام شده و در باقی قسمت‌ها در حال انجام است.

حسینی میلانی افزود: البته آتش‌نشانی در این منطقه مستقر است و حدود ۲۰ گشت موتوری آتش نشان در پارک وجود دارند و مقابله سریع با حریق را برعهده دارند.

کد خبر 428512

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران پارک بوستان جنگلی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدیریت بوستان های جنگلی شورای اسلامی شهر تهران سازمان بوستان ها بوستان یاس یاس فاطمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۵۵۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا ایران تا پایان هفته اول اردیبهشت به‌طور متوسط ۱۶ درصد بارش بیشتری نسبت به شرایط نرمال دریافت کرده است. با این وجود استان‌های سمنان ۴۴ درصد، تهران ۴۰ درصد، قزوین  ۳۹ درصد و خراسان رضوی ۳۷ درصد کم‌بارشی نسبت به شرایط نرمال داشته‌اند بنابراین دامنه‌های جنوبی البرز بارش کمتری نسبت به سایر مناطق کشور دریافت کرده‌اند. به گفته رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور همکاری مردم و توجه به الگوی کشت برای عبور از شرایط کمبود بارش ضروری است.

احد وظیفه در گفت و گو با ایسنا افزود: در هر زمینه‌ای اگر همکاری نباشد آسیب‌ جمعی وارد می‌کند. آب یک عنصر حیاتی است. حدود ۵۰ درصد آب استان تهران صرف شرب و بهداشت می‌شود. این رقم بزرگی است البته در همه کشور این گونه نیست. در خیلی از استان‌ها آب مورد نیاز برای شرب زیر ۱۰ درصد است و حدود ۹۰ درصد آن صرف صنعت و کشاورزی می‌شود ولی در استان تهران به علت سکونت جمعیت متراکم در آن با کمبود منابع آبی مواجه است بنابراین به علت کمبود بارندگی و افزایش تدریجی تقاضا همکاری و توجه مردم بسیار کلیدی و حیاتی است.

وی تاکید کرد: آب را نمی‌توان خلق کرد، اگرچه می‌توان آن را به ‌طور محدود انتقال داد ولی کافی نیست و نمی‌تواند کمبودها را جبران کند بنابراین مهم‌ترین عامل بر کاهش مشکلات موجود همکاری و توجه مردم نسبت به چگونگی‌ مصرف آب به‌ویژه در استان‌های تهران، البرز و خراسان رضوی است چراکه با شرایط بسیار نامطلوبی از نظر تامین آب مواجه هستند.

رییس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی سازمان هواشناسی کشور درباره تاثیر توجه به الگوی کشت برای مدیریت مصارف آب گفت: ایران کشوری نیمه‌خشک و بیابانی است و به‌طور نسبی بارندگی آن یک چهارم متوسط دنیاست بنابراین آب کالای گرانبهایی محسوب می‌شود. کشاورزی مهم‌ترین مصرف کننده آب است و نقش بسیار مهمی دارد چون هم امنیت غذایی و هم پایداری سرزمین‌مان باید حفظ شود. با حفظ آب این دو باید به‌گونه‌ای مدیریت شوند که بیشترین بهره‌بروری با کم‌ترین مصرف آب محقق شود.

وی اضافه کرد: هرچه قدر مقدار آب کم شود، شدت آلودگی آن افزایش می‌یابد چون غلظت آلاینده‌ها به‌ویژه در منابع آب و خاک بیشتر می‌شود. این موضوع مهمی است که باید در نظر بگیریم. در این شرایط در بخش کشاورزی مجبور می‌شوند به دلیل محدودیت آب سطحی، از پساب‌ها استفاده کنند که موجب خدشه دار شدن امنیت غذایی می‌شود.

وظیفه در پایان گفت: با کاهش آب برای تامین آب شرب از منابع دیگری مانند چاه‌های کشاورزی که قبلا استفاده نمی‌شدند، استفاده می‌شود. درست است که آب آن‌ها تصفیه می‌شود ولی کیفیت آب‌های سطحی  را ندارد.  

دیگر خبرها

  • ارزیابی ایمنی حدود ۱۵۰۰ بوستان در پایتخت و شناسایی بیش از ۱۵ هزار مورد ناایمن
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • ارزیابی ایمنی بیش از هزار بوستان در تهران
  • ارزیابی ایمنی بیش از ۱۰۰۰ بوستان در تهران
  • افزایش جابه‌جایی درختان در دوره زاکانی
  • گزارش روزنامه شهرداری تهران درباره یک شغل جدید با عنوان «یک زندگی سگی»!
  • راهکار مدیریت منابع آبی استان‌های کم بارش چیست؟
  • برگزاری همایش "پیاده روی خانوادگی " در بوستان جنگلی سرخه حصار
  • خطر ریزگرد های قم بیخ گوش تهران
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان