Web Analytics Made Easy - Statcounter

«شورای عالی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل» در آستان قدس رضوی تشکیل و نخستین جلسه آن برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از آستان نیوز، «شورای عالی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل» در آستان قدس رضوی تشکیل و نخستین جلسه آن برگزار شد.

قائم‌ مقام تولیت آستان قدس رضوی در این جلسه که با حضور مدیران عالی این آستان مقدس در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: موضوع پدافند غیرعامل پیش از این به‌گونه‌ای متفاوت در آستان قدس رضوی وجود داشته است، اما در ساختار جدید این مهم به صورتی منسجم‌تر و جدی‌تر در قالب شورای عالی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل فعالیت خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصطفی خاکسار قهرودی با بیان اینکه تغییرات در ساختار آستان قدس رضوی، جایگاه «مدیریت بحران و پدافند غیرعامل» را به‌صورتی چشمگیر ارتقاء داده است، گفت: وسعت فعالیت مدیریت بحران و پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی در سال‌های گذشته معطوف به حوزه جغرافیای حرم مطهر بود، اما امروز در تمام ساختار و نظام آستان قدس رضوی مطرح‌ شده است.

وی با بیان اینکه اهمیت نقش «مدیریت بحران و پدافند غیرعامل» برای مواجهه با مسائل و مشکلات جدید و پیچیده روزبه‌روز آشکارتر می‌شود، بیان کرد: توجه و اهمیت دادن به موضوعات پدافند غیرعامل از جمله مواردی است که رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بارها بر رعایت آن در کشور تأکید و توصیه کرده‌اند، به همین منظور مقام معظم رهبری به‌کارگیری اصول پدافند غیرعامل و دفاع غیرنظامی را در قالب سیاست‌های کلی نظام در موضوع پدافند غیرعامل به مسؤولان نظام ابلاغ کردند.

قائم‌مقام تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه مسؤولان نظام مقدس اسلامی در هر جایگاه و منصبی باید مبتنی بر نگرشی انقلابی و دین محور در به‌کارگیری و اجرای اصول پدافند غیرعامل اقدام کنند، به فرازهایی از بیانات رهبری معظم انقلاب اشاره و ابراز کرد: بر اساس منویات مقام معظم رهبری و با توجه به نگاه جدید و اصلاح ساختار آستان قدس رضوی، زمینه و بستری مناسب برای توجه بیش‌ازپیش به مسئله مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در این آستان قدسی فراهم‌ شده است.

خاکسار قهرودی با بیان اینکه پدافند غیرعامل بستری مناسب برای امنیت و یکی از مؤثرترین و پایدارترین روش‌های دفاعی در مقابل تهدیدات است، بر لزوم همکاری، تعامل و هماهنگی بین بخش‌های ذی‌ربط در داخل و خارج از آستان قدس رضوی تأکید و اظهار کرد: اجرایی نمودن اصول پدافند غیرعامل، کاربردی کردن راهبردهای آن و تعیین راه‌کارها با در نظر گرفتن اصول و روش‌های پدافند غیرعامل در راستای کاهش آسیب‌پذیری، از اهداف این شورای عالی در آستان قدس رضوی است.

ضرورت همکاری و تعامل همه‌جانبه مسئولان با سازمان پدافند غیرعامل کشور

دستیار ویژه تولیت و مدیرکل حراست آستان قدس رضوی نیز در این جلسه به صدور ابلاغیه از سوی دفتر فرماندهی کل قوا با موضوع «مدیریت بحران و پدافند غیرعامل» و ارسال آن به آستان قدس رضوی اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری در این ابلاغیه بر اهمیت و نقش مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در جامعه، شیوه‌های مقابله با تهاجم دشمنان در عرصه‌های مختلف، پیچیدگی این مسئله، درک و احساس مدیران نسبت به این مسئله و تبعات بی‌توجهی به آن اشاره‌ کرده‌اند.

حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب با تأکید بر اینکه نکاتی در ابلاغیه فرماندهی معظم کل قوا حائز اهمیت و قابل‌ بیان است، خاطرنشان کرد: نکته نخست «همکاری کامل و تعامل همه‌جانبه مسؤولان و بخش‌های مختلف کشور همچون نظامی و غیرنظامی با سازمان پدافند غیرعامل» است.

وی «بحث و گفت‌وگو درباره بیانات فرماندهی کل قوا در ابلاغیه صادر شده و توجه جدی به مفاهیم آن» را دومین نکته مهم معرفی کرد و افزود: «تدوین طرح‌های عملیاتی همراه با تخصیص ردیف بودجه در قالب برنامه‌های سالیانه» از دیگر موضوعات مهم است که باید به‌عنوان یک ‌فصل اجرایی و عملیاتی مورد توجه قرار بگیرد.

دستیار ویژه تولیت و مدیرکل حراست آستان قدس رضوی با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل علاوه بر فضا‌های سخت، فضا‌های نرم را نیز شامل می‌شود، اظهار کرد: چهارمین نکته حائز اهمیت «توجه همه‌جانبه مجموعه‌ها به فضا‌های سخت و فضای نرم (مجازی)» است.

خطیب با تأکید بر اینکه خدمت اولویت‌های آستان قدس رضوی است، حال اگر در حرم مطهر رضوی زائر و خادم در مسائل سخت یا نرم با مشکلاتی روبه‌رو شد، آیا کلینیک‌های پدافندی برای آستان قدس و زائر تعریف کرده‌ایم؟

مدیرکل حراست آستان قدس رضوی آخرین نکته را «ضرورت ارائه گزارش عملیاتی و اجرایی به سازمان پدافند غیرعامل کشور» بیان کرد و گفت: گزارش سالانه‌ای که سازمان پدافند غیرعامل تنظیم و محضر فرماندهی معظم کل قوا تقدیم می‌کند بر اساس گزارش‌ها سازمان‌هاست، بنابراین پیشرفت یا عدم پیشرفت هر سازمان و ارائه گزارش مفید، موفق و مؤثر یا عدم ارائه آن از سوی سازمان‌های مربوطه، در گزارش اصلی سازمان تدوین و تقدیم رهبری می‌شود.

گفتنی است؛ محمد قاسمی‌زهان مدیر بحران و پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی در ادامه این جلسه، گزارشی در خصوص مجموعه اقدامات این بخش در شرایط بحرانی ارائه کرد و سپس اعضای حاضر در جلسه به بیان دیدگاه و نقطه نظرات خود پرداختند.

انتهای پیام/ 70051

منبع: فارس

کلیدواژه: قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی شورای عالی مدیریت بحران آستان قدس رضوی سازمان پدافند غیرعامل آستان قدس رضوی کل قوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۶۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند

عبدالحسین ملک‌جعفریان گفت: تعداد افرادی که در این مدت از موزه های حرم رضوی بازدید کردند، ۱۱ هزار نفر بیشتر از فروردین ماه پارسال بوده است.

وی بیان کرد: بیشترین آمار بازدیدکنندگان مربوط به موزه مرکزی حرم مطهر رضوی و به تعداد ۶۳ هزار و ۶۵ نفر است.

رییس اداره گنجینه‌های موزه مرکزی آستان قدس رضوی ادامه داد: در این مدت پنج هزار و ۷۹۱ نفر نیز از موزه قرآن کریم و ۸۶۴ نفر از موزه مردم شناسی دیدن کرده‌اند.

ملک جعفریان اظهار کرد: یک هزار بازدید کننده خارجی نیز از ملیت‌های مختلف، آسیایی، آفریقایی و اروپایی نیز از این مجموعه بازدید به عمل آورده‌اند.

موزه‌های آستان قدس با ۱۷ گنجینه متنوع در فضایی به مساحت ۱۸ هزار متر مربع در چهار ساختمان مستقر هستند. اشیای به نمایش درآمده شامل حدود ۹ هزار اثر تاریخی، فرهنگی و هنری دربردارنده آثار تاریخی حرم مطهر و میراث آستان قدس رضوی، اشیای وقفی و اهدا شده و نیز اشیای خریداری شده برای تکمیل مجموعه‌ها است.

ساختمان موزه مرکزی در صحن کوثر حرم مطهر، دارای حدود هفت هزار و ۸۷۵ متر مربع فضای نمایشی در چهار طبقه است که طبقه زیرین، طبقه همکف، طبقه اول و طبقه دوم، شامل موزه تاریخ حرم رضوی و گنجینه ‎های سکه، تمبر، اسکناس، هنرهای تجسمی، آبزیان، نجوم، ساعت، مدال، سلاح و ظروف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • پیگیری ویژه شورای شهر مشهد برای رفع کمبود پارکینگ اطراف حرم رضوی
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • دستگاه های حمایتی از خسارت دیدگان سیل اخیر زرند حمایت کنند
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟
  • بازدید ۷۰ هزار نفر از موزه‌ های حرم مطهر رضوی
  • ۷۰ هزار نفر از موزه‌های حرم مطهر رضوی دیدن کردند