Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از صدا و سیما، کریم ذوالفقاری افزود: استان تهران در بحث گلخانه‌های تولید گل شاخه بریده مقام اول ایران را دارد و ۵۰ درصد گلخانه‌های گل شاخه بریده به وسعت هزار و سیصد هکتار در تهران است.

وی با اشاره به خسارت گلخانه داران بواسطه کاهش و حتی توقف فروش در ایام کرونا اظهار داشت: برآوردها نشان می‌دهد که تنها در استان تهران کرونا به گلخانه داران گل شاخه بریده دو هزار میلیارد تومان خسارت وارد کرده است و در همین راستا هم باید سیاست‌های حمایتی تشدید شود تا این صنعت ادامه حیات دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ذوالفقاری تاکید کرد: در همین راستا در حالیکه رشته‌های کشاورزی جزو ۱۳ رشته ستاد ملی کرونا برای حمایت اقتصادی نبود با پیگیری‌های صورت گرفته بحث گل به طور خاص بعنوان رشته چهاردهم ابلاغ و مقرر شد تمام حمایت‌های شامل سایر بخش‌ها از جمله صنوف، کارخانجات تولیدی و مرغداری‌ها، به تولیدکنندگان گل شاخه بریده هم اختصاص یابد.

وی با اشاره به اینکه به ازای هر هکتار گلخانه حداقل برای ده نفر شغل مستقیم ایجاد می‌شود گفت: پیش از شیوع ویروس کرونا گل استان تهران به ۱۳ کشور دنیا صادر می‌شد و امیدواریم با گذر از شرایط فعلی این صادرات هم از سر گرفته شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با تاکید بر فراهم شدن امکان تولید پایه‌های گیاهی گل شاخه بریده در استان تهران گفت: پیشتر پایه‌های گیاهی گل‌های زینتی در استان بطور کامل وارداتی بود، اما اکنون امکان تولید این پایه‌ها در استان تهران فراهم شده و حتی این استان پایه‌های گیاهی برخی استان‌های دیگر را نیز تأمین می‌کند.

وی با اشاره به اینکه امسال در ایام هفته جهاد با اعتبار ۱۳۴ میلیارد تومان ۳۸ طرح آب و خاک، تولیدات دامی، گیاهی، آبزیان و صنایع تبدیلی و تکمیلی افتتاح می‌شود گفت: افتتاح این طرح‌ها افزایش تولید سالانه بیش از ده هزار تن محصولات کشاورزی را در استان تهران در پی خواهد داشت.

ذوالفقاری خاطر نشان کرد: نقطه قوت طرح‌ها این است که برای بیش از ۱۵۰۰ نفر در بخش‌های مختلف به صورت مستقیم و غیر مستقیم ایجاد شغل می‌کند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سازمان برنامه و بودجه گل و گیاه سازمان برنامه و بودجه کشور کرونا استان تهران گل شاخه بریده پایه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۹۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره ترویج و امور تشکل‌های سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی و به خصوص برگردان کردن خاک است.

محمد تقی یداللهی ۱۲ اردیبهشت در بازدید از مزرعه کشت مستقیم و حفاظتی علی عسکری در روستای ثمرجان بخش مرکزی نیشابور اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های اصلی دولت، تأمین محصولات استراتژیک به خصوص گندم است.

وی در ادامه به نقش تشکل‌های قوی و حضور نمایندگان کشاورزان اشاره کرد و افزود: علی‌رغم اینکه از سال ۱۳۸۶ بحث کشت حفاظتی در کشور مطرح شده، ولی متأسفانه هنوز تولید و استفاده از گاو آهن برگردان دار ادامه دارد.

رئیس اداره ترویج و امور تشکل‌های سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی اذعان کرد: با برگردان کردن خاک، موجودات مفید خاک و بقایای آلی در معرض تابش و حرارت از بین خواهند رفت تا جایی که ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی به خصوص برگردان کردن خاک است.

وی ایجاد لایه سخت کفه شخم در عمق ۲۵ سانتی‌متری خاک، عدم حفظ رطوبت خاک، مصرف بالای بذر، عدم سبز یکنواخت در سطح مزرعه، ایجاد بانک علف‌های هرز را، از سایر معایب روش شخم برگردان دار عنوان کرد.

یداللهی تصریح کرد: وضعیت کشاورزی با توجه به بحران آب و قطعی‌های برق و افزایش قیمت نهاده‌ها و ادوات کشاورزی، ما را به سمت کشاورزی کم نهاده و اقتصادی که بازدهی مناسبی داشته باشد سوق داده است.

علی عسکری مالک مزرعه در این بازدید ترویجی با اشاره به اینکه در این نوع کشت با صرف کمترین وقت و انرژی، نتایج خوبی برای وی به ارمغان آمده، یادآور شد: کشاورزی بدون عملیات خاک‌ورزی و مستقیم چهار اصل را دنبال می‌کند که کاهش خاک ورزی و حذف شخم برگردان با روش‌های کشت مستقیم و کشت روی پشته‌های دیم، تردد کمتر و کنترل ترافیک و مشخص شدن ترددها، مدیریت بقایای گیاهی و رعایت تناوب زراعی و تنوع محصول با عمق‌های مختلف و ریشه‌های متفاوت جهت استفاده بهتر از عناصر غذایی از مهمترین این اصول می‌باشند.

در پایان این بازدید ترویجی، کشاورزان ضمن بازدید از مزرعه با نحوه کار دستگاه کاملاً آشنا شدند و به سؤالات آنها در این خصوص پاسخ داده شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رقابت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری پزشکی/افزایش ۱۲درصدی ظرفیت برای امسال
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • برگزاری تورنمنت برای استعدادیابی در فوتبال پایه
  • خطر تحریم در واردات اتوبوس‌های جدید/ تولیدکنندگان داخلی توان رفع نیاز شهر‌های کشور به اتوبوس را ندارند
  • رونمایی از سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد
  • ۷۷ درصد از مستاجران تهرانی موفق به دریافت تسهیلات ودیعه مسکن شدند
  • کارفرمایان به کارگران معدن توجه ویژه‌ای داشته باشند
  • ممنوعیت استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی برای خودرو
  • استفاده از چراغ زنون و استیکر تزئینی مطلقاً ممنوع است
  • احداث تقاطع سه سطحی در میدان فتح/ تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) ترافیک غرب تهران را کاهش می‌دهد