Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@02:51:35 GMT

اجرای طرح توسعه مشارکت «آجر به آجر» در یزد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۰۸۷۶

اجرای طرح توسعه مشارکت «آجر به آجر» در یزد

ایسنا/یزد مدیر کل نوسازی مدارس استان یزد جذب سرمایه‌های خرد مردم را از جمله راهکارهای مشارکتی برای توسعه فضاهای آموزشی دانست و گفت: بسته تحولی توسعه مشارکت‌های مردمی در قالب طرح «آجر به آجر» در استان یزد اجرا می‌شود.

«جواد ذاکر» شامگاه دیروز ۲۴ خرداد ماه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان یزد که با حضور استاندار و جمعی از مدیران کل عضو این شورا برگزار شد، با اشاره اهمیت طرح تحولی «آجر به آجر» در اداره کل نوسازی مدارس استان، اظهار کرد: گسترش مشارکت خرد مردمی در امر مدرسه سازی در واقع مهم‌ترین استراتژی این طرح است که در قدم اول در نظر دارد فرهنگ مدرسه‌سازی را میان اقشار مختلف جامعه توسعه دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که توجه به ظرفیت‌های استان و استفاده از ابزار رسانه و فضای مجازی را از جمله ابزارهای این طرح برای تدوین محورهای عملیاتی باشد، افزود: جلب مشارکت شرکت ها و سازمان های خصوصی و دولتی و ایجاد شبکه داوطلبان مدرسه ساز از دیگر اهداف این طرح است که باید با جدیت دنبال شود.

مدیرکل نوسازی مدارس استان یزد با اشاره به اهمیت ورود خیرین نیکوکار به بحث مدرسه سازی، گفت: هیچ سرمایه گذاری به اندازه سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش  قابل مقایسه نیست،  هر بنایی بعد از مدتی فرسوده می‌شود، اما مدرسه بنایی است که در آن تحولات پایدار افراد و جامعه به وجود آمده و همیشه پایدار می‌ماند.

ذاکر تصریح کرد: در این طرح هر کس با هر حدی از بضاعت می‌تواند آجری برای ساخت مدرسه بگذارد و امیدوارم همکاری لازم برای ساخت مدرسه از سوی همه آحاد جامعه را شاهد باشیم.

وی با اشاره به این‌که از طریق مدرسه‌سازی ساختمان نمی‌سازیم بلکه سنگ بنای سعادت انسان‌ها را شکل می‌دهیم، بیان کرد: این امر توفیقی است که سرمایه و عمر ما به مدرسه‌سازی اختصاص یابد، همچنین بیش از آن به دنبال توسعه فرهنگ مشارکت از طریق این طرح هستیم.

این مسئول در پایان با اشاره به اهمیت اجرای طرح «آجر به آجر» که به منظور جذب مشارکت آحاد مردم و اقشار مختلف جامعه تدوین شده است، گفت: امیدواریم بتوانیم با کمک مجمع خیرین مدرسه‌ساز سرمایه‌های خرد مردمی از تمام اقشار جامعه حتی به اندازه یک آجر جذب نموده و قدمی بزرگ برای توسعه فضاهای آموزشی کشور برداریم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی يزد نوسازی مدارس آموزش و پرورش مدرسه سازی آجر به آجر استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۰۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی

به گزارش قدس آنلاین، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ ‌از تعداد یک‌ میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک‌ میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ۱۰ مدرسه تنکابن هوشمند سازی شده است
  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش جامعه مامایی در اجرای سیاست‌های جوان‌سازی جمعیت
  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • قدردانی وزیر بهداشت از تلاش ماماها برای جوان‌سازی جمعیت
  • قدردانی از تلاش جامعه مامایی در اجرای سیاست‌های جوان سازی جمعیت
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • رشد ویلایی‌سازی با استفاده از مشارکت‌های مردمی در ایوانکی