Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-30@22:52:53 GMT

باید قانون شهرداری‌ها اصلاح شود

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۰۸۹۹

باید قانون شهرداری‌ها اصلاح شود

شهردار سبزوار گفت: بسیاری از قوانین مرتبط به شهرداری‌ها متعلق به سال ۱۳۳۴ است که با توجه به رشد جمعیت شهری باید این قوانین اصلاح و به روز شود.

به گزارش ایمنا، سید علی کوشکی با بیان اینکه سبزوار جزو ۱۰ شهر پاک ایران است اظهار کرد: روزانه در سبزوار ۱۵۰ تن زباله با دستگاه‌های مکانیزه جمع آوری و ۲۴ کیلومتری این شهر منتقل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن قدردانی از مشارکت شهروندان در توسعه شهری، گفت: پرداخت عوارض شهری یکی از یکی از راه‌های جذب درآمد پایدار است، اما در این شهر تنها کمتر از یک چهارم شهروندان در این زمینه مشارکت دارند.

شهردار سبزوار با تاکید بر اینکه یکی از معضلات شهرداری‌ها وجود طرح‌های نیمه تمام است، گفت: در شهر سبزوار طرح‌های نیمه تمام شهری رو به اتمام است و هدف گذاری برای اجرای طرح‌های جدید زیرساختی و توسعه شهری در دستور کار قرار گرفته است.

کوشکی با بیان اینکه تشکیل کمیته‌ای برای اصلاح قوانین مصوب قوانین مسکوت شهرداری‌ها در شهرداری با همراهی نمایندگان سبزوار مؤثر و کارساز است، تاکید کرد: بسیاری از قوانین مرتبط به شهرداری‌ها متعلق به سال ۱۳۳۴ است که با توجه به رشد جمعیت شهری باید این قوانین اصلاح و به روز شود.

وی ادامه داد: یکی از این قوانین که اصلاح آن حتماً باید در دستور کار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد، قانون ماده ۱۰۱ شهرداری است که در آن به بحث درآمد و طرح تفکیک و اراضی اشاره کرده است.

شهردار سبزوار با تاکید بر ضرورت اصلاح قانون ماده ۵۵ شهرداری‌ها، گفت: این ماده دیگر با شرایط امروز جامع که با رشد شهرنشینی مواجه شده منطبق نیست و لازم است هر چه سریع‌تر در دستور کار نمایندگان مجلس برای اصلاح قرار بگیرد.

کوشکی تاکید کرد: تأخیر در ابلاغ بودجه شهرداری سبب شد که طرح‌های شهری فعلاً متوقف شود و بهترین زمانی که می‌تواند شهرداری برای اجرای اقدامات عمرانی فعالیت‌های شبانه روزی داشته باشد از دست برود.

کد خبر 428393

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران مدیریت شهری مدیران شهری شهرداری شهر شهروند حقوق شهروندی مشارکت شهروندان فرهنگ شهروندی قانون شهرداری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهرداری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۰۸۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است

به گزارش خبرگزاری مهر، ابوالفضل نیکوکار معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است و یکی از اشکالاتی که بر قانونگذاری وارد است میزان توان و ظرفیت دستگاه‌های اجرایی در ارجاع امور قوانین است.

معاون قضائی دادگستری کل استان تهران در فراکسیون سازمان‌های مردم نهاد مجلس شورای اسلامی در بررسی وضعیت آسیب‌های اجتماعی شهر تهران افزود: یکی از چالش‌های اساسی در حدود ۱۲۰ سال قانونگذاری در ایران، اجرای ناقص و ناتمام قوانین است، عدم اجرای قانون و ترک فعل برخی از دستگاه‌های اجرایی از انجام وظایف و تکالیف قانونی مانند عدم اجرای قانون هوای پاک، قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی به عنوان یک مسئله در دستگاه قضائی مطرح است.

نیکوکار در ادامه گفت: یکی از آسیب‌های شهر تهران، کودکان کار و خیابان و زباله گرد است که در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان، تقسیم کار در دستگاه‌های ذی‌ربط صورت گرفته است؛ ولی به دلیل عدم تخصیص اعتبار و عدم نگارش آئین نامه یا دستورالعمل یا شیوه نامه معطّل مانده است.

وی اشاره کرد: در این زمینه لازم به ذکر است با تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران تمام قد در برخورد قضائی و ساماندهی موضوعات آسیب زا همچون معتادان متجاهر و اماکن پلاک قرمز و حمایت از جمع‌آوری و ساماندهی کودکان کار و زباله گرد خیابان توسط شهرداری اقدام شود.

معاون اجتماعی پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان تهران گفت: باید بپذیریم اگر پیشگیری‌های اولیه و ثانویه در چند دهه گذشته به موقع و منسجم به اجرا درمی‌آمد، دچار آسیب‌های جدی اجتماعی در بخش‌های مختلف در شهر تهران نبودیم.

نیکوکار با اشاره به اینکه باید در مورد پیشگیری از آسیب‌ها، دستگاه‌های متولی کوشا باشند؛ گفت: دغدغه اصلی ما در مورد سازمان‌های مردم نهاد (سمن‌ها)، عدم اجرای قوانین و مقررات و ضوابط و دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های موجود است.

کد خبر 6090550

دیگر خبرها

  • قوانین کارگر وجود دارد اما اجرا نمی‌شود 
  • موارد تسری مزایا و امتیازات قوانین ایثارگران مشخص شد
  • قوانین سختگیرانه اتحادیه اروپا یقه آیپد را گرفت!
  • شهرداری سنندج برابر قانون با تخلفات ساختمانی برخورد کند
  • آمریکا: ۵ واحد نظامی اسرائیل مرتکب نقض قوانین شده‌اند
  • معمای کف و سقف مجاز حجاب
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • آشنایی با قانون مدنی؛ مقدمه