Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن رضایی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا در پاسخ به سئوالی درخصوص گزارش کمیسیون اصل 90 مجلس دهم از سانحه هواپیمای ای.تی.آر شرکت آسمان یا همان پرواز یاسوج اظهار داشت: براساس آئین‌نامه هیات دولت وظیفه بررسی سوانح بر عهده دفتر بررسی سوانح و حوادث به طور یک دفتر مستقل از فرآیندهای نظارتی در سازمان هواپیمایی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته قوه قضائیه هم با استفاده از گزارش سازمان هواپیمایی و سایر اطلاعات جمع آوری شده گزارشی را به منظور شناسایی مقصرین تهیه کرده است و کمیسیون اصل 90 هم براساس شرح وظایف خود که به نحوی مسئولیت نظارت بر ارگان‌های دولتی دارد، اخیراْ گزارش خود را در این رابطه منتشر کرد. البته کمیسیون عمران و سازمان بازرسی کل کشور نیز به موضوع وارد شده بودند.

مدیر کل بررسی سوانح و حوادث هوایی سازمان هواپیمایی با تاکید بر اینکه این سه گزارش ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد، ادامه داد: نهاد مرجع بررسی سانحه، براساس آیین‌نامه، دفتر بررسی سوانح و حوادث سازمان هواپیمایی کشوری است و در تهیه گزارش‌ها هدف ما، شناسایی مقصر نیست و براساس آیین نامه هیات دولت هدف از تهیه گزارش پیشگیری از تکرار این سوانح است.

وی در پاسخ به این سوال که چرا نتیجه گزارش‌ها از یک سانحه متفاوت است، گفت: هر کارشناسی می‌تواند نظرات متفاوتی داشته باشد و از آنجایی که اهداف تهیه گزارش متفاوت است لزوماْ محتوای گزارش‌ها یکی نیست.  گزارش پیشگیرانه ما مشتمل بر کلیه اتفاقات پرواز داشته و پیشنهادات ایمنی به همه نهادهای ذیربط و شرکت های هواپیمایی داده شده است اما گزارش‌های مورد ذکر شده با محوریت یخ زدگی هواپیما تهیه شده و بعضی از مشکلات عملیاتی و طراحی در آن دیده نشده است.

رضایی‌فر در پاسخ به این سوال که چرا سازمان هواپیمایی در تهیه گزارش نهایی تاخیر داشته، تاکید کرد: تاخیری در ارایه گزارش به نهادهای مربوطه نداشته‌ایم و پیش از این‌ها، پیش‌نویس گزارش نهایی را به مجلس و قوه قضاییه ارایه کردیم اما درخواست آنها این بود که به دلیل رسیدن به حقوق بین المللی اولیای دم فعلا گزارش نهایی را منتشر نکنیم.

وی افزود:‌ گزارش مرجع برای ایکائو، گزارش کمیسیون سوانح سازمان هواپیمایی است .

رییس کمیسیون بررسی سوانح هوایی سازمان هواپیمایی درباره اینکه چرا کمیسیون سوانح مستقل از سازمان هواپیمایی نیست، گفت: در این باره باید قانون مجلس و آیین نامه هیات دولت اصلاح  شود. اگر این روند خارج از سازمان هواپیمایی کشوری انجام شود، برخلاف قانون و آیین نامه هیات دولت است. این موضوع مطابق مصوبه هیات دولت است و انجام روند بررسی سوانح خارج از سازمان و جدایی کمیسیون سوانح از سازمان هواپیمایی باید از سوی نهادهای بالا دستی تصویب و ابلاغ شود. در حال حاضر در جریان بررسی سوانح، روند قانونی طی می‌شود.

رضایی‌فر همچنین درباره بررسی سانحه پرواز ماهشهر که هواپیما از انتهای باند فرودگاه خارج شده و ارابه فرود آن جدا شد، گفت: گزارش نهایی هواپیمای ماهشهر به اتمام رسیده تا دو هفته دیگر به مسئولان ذیربط ارسال می‌شود و البته ارسال به کشور سازنده و ایکائو تا دو ماه آینده برابر ضوابط بین المللی خواهد بود. فعلاْ تمرکز ما بر روی بررسی سانحه هواپیمای اوکراینی است.

وی درباره علت سانحه ماهشهر اظهار داشت:‌بطور معمول مجموعه‌ای از عوامل باعث وقوع سوانح می‌شوند که ممکن است اشتباه خلبان یا مشکل فنی، عوامل فرودگاهی و خطای کنترلر باشد. در این سانحه، تصمیمات خلبان برای فرود نامناسب فاکتور اصلی بوده که خلبان اصلی از پرواز معاف شد و برای کمک خلبان اقدامات آموزشی و محدودیت‌هایی پیشنهاد  شد که به مرحله اجرا رسید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان بازرسی کل کشور سازمان هواپیمایی کشوری فرودگاه کمیسیون اصل ۹۰ هواپیما سازمان هواپیمایی نامه هیات دولت بررسی سوانح گزارش نهایی تهیه گزارش آیین نامه گزارش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۱۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اوهایو

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری رویترز، در این ویدیو، پلیس آمریکا در حال بازداشت فردی است که فریاد می‌زند: «نمی‌توانم نفس بکشم». طبق گزارش رسانه‌ها این مرد ساعاتی بعد، در بیمارستان جان خود را از دست داده است.

در فیلم مورد اشاره، مردی به نام فرانک تایسون ۵۳ ساله دیده می‌شود که به خاطر صحنه تصادف خودرو با رفتار نامناسب پلیس روبرو می‌شود.

اداره پلیس کانتون هنوز بیانیه‌ای درباره این ویدیو منتشر نکرده ولی ویدیوی منتشر شده در شبکه‌های اجتماعی اعتراض بسیاری را برانگیخته است.

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



در ویدیو دیده می‌شود که افسران پلیس تایسون را روی زمین می‌کشند و به دستان وی دستبند می‌زنند و یکی از افسران حدود ۳۰ ثانبه زانوی خود را پشت گردن تایسون نگه می‌دارد.

در این ویدیو صدای تایسون شنیده می‌شود که بارها فریاد می‌زند: «نمی توانم نفس بکشم. نمی توانم... از گردنم بلند شوید».

طبق گزارش رسانه‌های آمریکایی، تایسون در یک بیمارستان محلی درگذشت. هنوز مسئولان بیمارستان علت اصلی مرگ تایسون را اعلام نکردند.

در سال ۲۰۲۰ پلیس آمریکا رفتار مشابهی در بازداشت جرج فلوید شهروند سیاه‌پوست آمریکایی نشان داده بود.

 

دیگر خبرها

  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • برای اولین بار قرار است «جداول بودجه» در صحن مجلس بررسی شود
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • ببینید | مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اوهایو
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • گزارش متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان بررسی می‌شود
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت