Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@18:05:41 GMT

زمینه‌سازی عدالت آموزشی با شبکه شاد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۱۵۹۹

زمینه‌سازی عدالت آموزشی با شبکه شاد

ایسنا/خراسان جنوبی مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: امروز شبکه شاد بزرگ‌ترین، امن ترین، معتبرترین و بهترین رسانه تعاملی در بستر سند تحول بنیادین است.

محمدعلی واقعی، امروز یکشنبه 25 خرداد به رسانه‌های گروهی گفت: در پدیده شیوع ویروس کرونا، با تبدیل تهدید به فرصت از سوی برنامه‌ریزان و خادمین نظام تعلیم و تربیت اتفاقات خوبی رقم خورد که محصول آن ایجاد یک شبکه اختصاصی کارآمد برای استمرار تمامی فعالیت‌ها و خدامات آموزشی و پرورشی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه طراحی و تولید یک نرم‌افزار بومی، در مدت زمان بسیار کوتاه یک کار ارزشمند و متمایز است، تصریح کرد: از آنجایی که ما مسئول تربیت و آموزش فرزندان مردم استان هستیم، تمام امکانات و زیرساخت‌های موجود استان را با کمک سایر دستگاه‌ها بسیج کرده و در اختیار دانش‌آموزان و معلمین قرار داده شد تا مقوله آموزش و پرورش تعطیل نشود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی  با اشاره به قابل کنترل بودن تمام محتواهای عرضه شده در شبکه شاد، یادآور شد: متخصصین فناوری اطلاعات آموزش و پرورش سراسر کشور شبانه روزی در تلاشند تا اشکالات این شبکه رفع شده و به یک نرم‌افزار قدرتمند آموزشی و پرورشی تبدیل شود.

واقعی با بیان اینکه بخشی از برنامه‌های پروژه مهر نیز باید از همین طریق به اطلاع اولیا و دانش‌آموزان برسد، تصریح کرد: شبکه اجتماعی دانش‌آموزان رسانه‌ای است که می‌تواند ارتباط را در بستر مناسب برقرار کند.

وی با بیان اینکه با همکاری دستگاه‌های ذیربط  امیدواریم تا پایان مردادماه تمام مدارس تحت پوشش شبکه شاد قرارگیرند، خاطرنشان کرد: ظرفیت شاد به ما بیشترین امکان را برای سیاست‌گذاری دقیق می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی شبکه شاد آموزش و پرورش شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۱۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، ناصر فتحی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه خیران از اصلی‌ترین بازوهای توسعه زیرساخت‌های آموزشی در استان اصفهان هستند، اظهار کرد: در سال گذشته خیران ۹۸۰ میلیارد تومان برای ساخت مدرسه پراخت کردند.

وی با بیان اینکه با پرداخت این مبلغ بیش از نیمی از تعهد خیران در سال گذشته پرداخت شده است، تصریح کرد: باید توجه داشت که تعداد خیران مدرسه ساز استان اصفهان یک هزار و ۷۰۰ نفر است که در کنار ۱۰۰ نفر پرسنل اداره کل نوسازی و بهسازی مدارس استان بهره برداری از ۴۵۰ طرح آموزشی و پرورشی را در دستور کار دارند.

مدیرکل نوسازی و بهسازی مدارس استان اصفهان با اشاره به سهم بسیار خیران در ساخت مدارس استان اصفهان افزود: می‌توان گفت ۸۰ درصد از مدارس استان اصفهان به صورت مشارکت صد در صدی خیران ساخته شده است.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های این اداره کل در سال جاری نیز ابراز کرد: ۱۰۰ طرح آموزشی در قالب ۵۰۰ کلاس درس امسال تحویل آموزش و پرورش خواهد شد که بسیاری از این طرح‌ها در پروژه‌های مسکن مهر و مناطق پر جمعیت ساخته خواهد شد.

کد خبر 6098034

دیگر خبرها

  • ۲ طرح ورزشی در بخش تبادکان مشهد افتتاح شد
  • ۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • عدالت آموزشی در همه نقاط استان زنجان گسترش یابد
  • جایگاه معلم و الزامات نظام متعالی آموزش و پرورش
  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • اعتراض برخی دانشجو معلمان به نحوه گزینش در آموزش و پرورش استان گیلان
  • احداث ۴۲ هزار متر مربع فضای آموزشی در ایلام
  • تحویل بیش از ۳۸۰ دستگاه کولر به مدارس خوزستان