Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-08@13:53:42 GMT

گزارش وزیر ارشاد در صحن مجلس

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۱۸۸۶

گزارش وزیر ارشاد در صحن مجلس

وزیر ارشاد در صحن علنی مجلس در بررسی مسائل حوزه فرهنگی، گزارشاتی را به نمایندگان مجلس ارائه داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی برنا، سید عباس صالحی، وزیر ارشاد در صحن علنی مجلس در بررسی مسائل حوزه فرهنگی گفت: از نمایندگان تشکر می‌کنم که این فرصت را در اختیار من قرار دادند. وزارت فرهنگ در چند حوزه فعالیت خود را انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حوزه اول موضوع فرهنگ است که در آن می‌توان به فعالیت نهاد کتابخانه‌ها اشاره کرد. این نهاد فعالیت‌های زیادی را در چند سال اخیر انجام داده است و 345 کتابخانه ساخته که از بین آنها 5 کتابخانه آن مرکزی است. کتابخانه‌ها به باشگاه فرهنگی و اجتماعی تبدیل شده‌اند. در یک سال گذشته بیش از 100 نشست کتابخوانی و طرح کتابخوانی با بیش از 1 میلیون شرکت‌کننده برگزار شده است.

او افزود: وزارت فرهنگ 35 پروژه ناتمام در دست دارد که 33 پروژه در آن بیش از 65 درصد پیشرفت داشته‌اند. کمک مجلس در سرعت بخشیدن به اتمام این پروژه‌ها موثر است. کتابخانه‌ها امروزه بیش از 8400 پرسنل دارند. تقریبا به بیش از 400 میلیارد تومان بودجه برای پرداخت نیاز دارند. که بودجه اکنون کفایت نمی‌کند. دولت هم پیگیر این مسئله بوده است و با کمک مجلس می‌تواند اطمینان امنیت معیشتی به پرسنل کتابخانه‌ها بدهد. در خصوص گسترش کتابخوانی معاونت فرهنگی فعالیت‌های جدی را در دست گرفته است که بیش از 30 هزار باشگاه کتابخوانی تشکیل شده و در کنار آن هم نمایشگاه‌های کتاب در اقتصاد نشر موثر بودند.

صالحی ادامه داد: سازمان اوقاف و سازمان حج و کانون‌های فرهنگی هنری مساجد در حوزه دین فعالیت جدی را داشتند 55 جشنواره ملی قرآنی و 600 نمایشگاه استانی در حوزه قرآن شکل گرفته‌اند کانون فرهگی هنری مساجد با بیش از 25 هزار کانون و 2 میلیون و 300 هزار عضو فعالیت‌های موثری را داشتند. در حوزه های مختلف فرهنگی و دینی 2 میلیون و 300 هزار عضو مسجدی در حوزه‌های مختلف فعالیت داشته که فرصت قابل توجهی از سوی کانون مساجد ایجاد شده است تا به ستاد قرارگاهی برای فعالیت فرهنگی تبدیل شوند.
در حال تکمیل...

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کتابخانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۱۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت:فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است.

عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم تحقیقات و فناوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: حدود ۴ هزار نشریه حوزه آموزش عالی به صورت مشخص وزارت علوم در حوزه فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، مسئولیت اجتماعی، علمی فعالیت می‌کنند.

جشنواره نشریات فرصتی است برای اینکه افق فعالیت نشریات و رسانه را در داخل دانشگاه مشخص کنیم و نقاط ضعف و قوت را شناسایی کنیم و کمک کنیم که نقاط ضعف‌ها برطرف شود و نقاط قوت‌ها تقویت شود و در دوسال اخیر شاهد رونق فعالیت‌های دانشجویی در این هستیم.

وی افزود: معتقدیم که اگر چه حوزه فعالیت نشریات دانشجویی رونق خوبی پیدا کرده، اما باید این را چند برابر کرد و به هر مجموعه‌ای فرصت داد که افکار رو اندیشه‌ها را ارائه دهند و در بوته نقد گذاشته شوند. ما معتقدیم که نماد عقلانیت و مدنیت، رکن اصلی نهضت آزاد اندیشی در دانشگاه ها نشریات هستند.


کلانتری در خصوص حمایت وزارت علوم در حوزه نشریات گفت:نامه‌هایی که ابلاغیه‌های حمایتی داشتند را برای دانشگاه‌ها داشتیم به طور مشخص در اجلاس روسای دانشگاه حمایت از نشریات مورد تاکید قرار گرفته است.

معاون فرهنگی وزارت علوم خاطرنشان کرد: واقعیت امر این است که ما هنوز در حوزه فرهنگی آموزش عالی دانشگاه‌ها ردیف‌های مجزا بودجه‌ای نداریم که بخواهیم بودجه مستقلی را برای نشریات تدارک ببینیم. این مطالبه‌ای است که دانشجویان همواره از وزارت علوم دارند که مطالبه به حقی است، اما سیاست این است که ردیف‌های بودجه را تلفیق کنند.

وی در خصوص حمایت از نشریات دانشجویی افزود: فرآیند‌های صدور مجوز‌ها تسهیل شده، خط قرمز‌های خود ساخته برداشته شده، چون خیلی از این خط قرمز‌ها واقعا نه خط قرمزی است که در آیین نامه شورای عالی انقلاب فرهنگی است و نه ابلاغیه از وزارت علوم است. برنامه‌های توانمند ساز برای نشریات داریم و خواهیم داشت.

کلانتری یادآور شد: امیدواریم بودجه فرهنگی در سال جاری یک ردیف مشخص داشته باشد که روسای دانشگاه‌ها بتوانند در این حوزه هزینه کنند تا زمانی بودجه فرهنگی مستقل نشود مسائل و مشکلات حوزه فرهنگی رفع نخواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • بنای  دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • ماجرای دیدار وزیر ارشاد و رضا رویگری
  • کتابخانه‌ای به وسعت ایران
  • حذف خط قرمز‌ها و تسهیل در فرآیند صدور مجوز نشریات دانشجویی / بودجه مجزایی برای حمایت نداریم+ فیلم
  • صنایع نفت و گاز را پای کار حوزه فرهنگ می‌آوریم
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از روند آماده‌سازی نمایشگاه کتاب تهران مطرح کرد؛باید فضای تبلیغی و محیطی تهران در قُرُق نمایشگاه بین‌المللی
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی