Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر اپوزیسیون ونزوئلا اظهار کرد، آنها نهاد انتخاباتی "دروغینی" را که از سوی دیوان عالی "حامی دولت" معرفی شده، به رسمیت نمی‌شناسند و به دنبال تمدید مجلس فعلی هستند.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، ادامه کار مجلس فعلی که ژانویه ۲۰۲۱ مدت زمان قانونی آن به پایان می‌رسد به خوان گوایدو، رهبر اپوزیسیون که دارای جایگاه رئیس مجلس شورای ملی است و از سوی برخی کشورها به عنوان رهبر مشروع ونزوئلا شناخته می‌شود، این قدرت را می‌دهد که در نقش خود باقی بماند؛ حتی اگر مخالفان، انتخابات مجلس پایان سال را بایکوت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گوایدو در یک کنفرانس خبری مجازی به خبرنگاران گفت: ما هیچ شورای انتخاباتی ملی دروغینی را به رسمیت نمی‌شناسیم.

قانون اساسی ونزوئلا قدرت انتصاب اعضای شورای ملی انتخابات را به کنگره اعطا می‌کند، اما دیوان عالی- که عمدتاً آن را وفادار به دولت سوسیالیستی نیکولاس مادورو تلقی می‌کنند- روز جمعه اعضای هیئت انتخاباتی مورد نظر خود را نام‌گذاری کرد.

نیکولاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا روز شنبه اعلام کرد نیاز است هیئت جدید یک شورای ملی جدید را انتخاب کنند. او در همین رابطه، زمان شورای ملی کنونی را که در اختیار مخالفان است "پنج سال کاملاً از دست رفته" توصیف کرد.

مادورو در یک برنامه تلویزیون دولتی گفت: برای مشارکت و گفت‌وگوی مداوم تماس می‌گیرم.

رهبران مخالف، این اقدام را تلاشی برای تقلب در انتخابات دانستند و برخی متحدان برجسته گوایدو در پاسخ گفتند مجلس فعلی باید دوره خود را تمدید کند.

زمانی که از گوایدو درباره احتمال تمدید مجلس فعلی پرسیده شد، وی اظهار کرد اولویت او برکناری مادورو قبل از پایان سال است و شورای ملی با نام‌گذاری رهبران انتخاباتی خود پیش خواهد رفت.

رهبر اپوزوسیون ونزوئلا خاطرنشان کرد: "برای ما، ۲۰۲۱ بسیار دور است. "

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ونزوئلا اپوزیسیون شورای ملی مجلس فعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۳۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس

در حالی‌که کمیته حقوقی پارلمان گرجستان لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» را در قرائت دوم تصویب کرد تا بعد به تصویب نمایندگان برسد، گروهی از مردم تفلیس در حمایت از این قانون در مقابل پارلمان تجمع کردند و اعتراضات مخالفان این لایحه نیز همچنان ادامه دارد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «نووستی»، کمیته امور حقوقی پارلمان گرجستان شب گذشته در پایان نشست ویژه خود لایحه جنجال برانگیز مربوط به «شفافیت نفوذ خارجی» را در قرائت دوم تصویب کرد.

کمیته حقوقی این ابتکار عمل را به مدت 10 ساعت مورد بررسی قرار داد. در طول این نشست مناظرات داغی بین نمایندگان حزب حاکم "رویای گرجستان - گرجستان دموکراتیک" و مخالفان صورت گرفت. به دلیل نقض قوانین پارلمان، 14 نماینده مخالف از حضور در سالن محروم شدند.

هنوز تاریخ ارائه این لایحه برای رای گیری در نشست عمومی پارلمان گرجستان اعلام نشده است.

همزمان با این نشست، در خیابان مرکزی تفلیس، تجمع حامیان حزب حاکم "رویای گرجستان - گرجستان دموکراتیک" در حمایت از تصویب لایحه "شفافیت نفوذ خارجی" برگزار شد. ایراکلی کاباخیدزه، نخست وزیر گرجستان در این گردهمایی سخنرانی کرد.

این در حالی است که یک روز قبل تظاهرات اعتراض آمیز دیگری علیه تصویب قانون عوامل خارجی در تفلیس برگزار شد و در جریان آن هزاران نفر در میدان جمهوری پایتخت تجمع کردند.

در اوایل ماه آوریل، حزب حاکم گرجستان اعلام کرد که قصد دارد لایحه مربوط به عوامل خارجی را بار دیگر به پارلمان ارائه دهد که در مارس سال 2023 به دلیل اعتراضات گسترده از دستور کار پارلمان خارج شده بود. این لایحه در نخستین قرائت در 17 آوریل به تصویب رسید. 83 نماینده به تصویب رای دادند و هیچ رای مخالفی وجود نداشت. سالومه زورابیشویلی، رئیس جمهور گرجستان گفت که این لایحه را وتو خواهد کرد.

پس از آن، نخست وزیر گرجستان، زورابیشویلی را عامل نفوذ خارجی خواند. سپس تظاهرات کنندگان در مقابل ساختمان پارلمان گرجستان در تفلیس یک ساعت به مقامات فرصت دادند تا لایحه را پس بگیرند. چند هزار نفر در این تظاهرات تجمع کرده بودند که تجمع به خشونت کشیده شد و پلیس 14 نفر از معترضان را بازداشت کرد.

نخست وزیر گرجستان خواستار پذیرش این کشور در اتحادیه اروپا با در نظر گرفتن حاکمیت آن شد

ایراکلی کاباخیدزه، نخست وزیر  گرجستان شب گذشته در تجمع بزرگ حامیان لایحه «شفافیت نفوذ خارجی» تاکید کرد که تفلیس  قصد دارد و حق دارد به اتحادیه اروپا بپیوندد، ولی خواهان آن است که حاکمیت و ارزش‌های این کشور مورد توجه و احترام قرار گیرد.

او گفت:  امروز گرجستان یک کشور مستقل و دارای حاکمیت است. جامعه گرجستان دارای ارزش‌های قوی است و ما می خواهیم با استقلال، حاکمیت و ارزش‌های خود عضو اتحادیه اروپا شویم.

نخست وزیر یادآور شد: ادعاهای متعددی وجود دارد مبنی بر اینکه اتحادیه اروپا تنها در صورتی گرجستان را می پذیرد که از حاکمیت دولتی و ارزش‌های ملی خود چشم پوشی کند، ولی هرگز چنین نخواهد شد. وی همچنین از اتحادیه اروپا خواست تا مذاکرات برای پیوستن گرجستان به این سازمان را در سال جاری آغاز کند.

گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کردنخست وزیر گرجستان: به دنبال توسعه روابط با ایران هستیمقانون «عوامل خارجی»دست غرب را در گرجستان می‌بندد؟-بخش پایانی

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • ساینا اس اتوماتیک روانه عراق می شود / صادرات چندین هزار ساینا و کوئیک به ونزوئلا
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • مخالفان سوریه: موضع ترکیه در قبال ما ثابت است
  • قدم تازه خالص‌سازها؛ قالیباف و صندلی‌اش هدف فعلی است | پشت چه کسی را گرفته‌اند؟
  • مادورو سرکوب تظاهرات دانشجویان آمریکایی را محکوم کرد
  • تجمع حامیان و مخالفان قانون ماموران خارجی در تفلیس
  • واکنش رئیس‌جمهور ونزوئلا به سرکوب دانشجویان آمریکا
  • مادورو: سرکوب جوانان دانشجو در آمریکا را محکوم می‌کنیم
  • نادری با جدایی ری از تهران مخالفت کرد