Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای عالی بورس درباره فروش وکالتی سهام شرکت ها ، معامله سهام عدالت و معضل وکالتنامه شرکت هایی مانند سیمان مجد خواف توضیح داد. ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۷ اقتصادی نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بورس پرس، روح الله حسینی مقدم درباره فروش وکالتی سهام شرکت های سهامی عام و سهام عدالت و همچنین معضل شرکت هایی مانند سیمان مجد خواف و وکالتنامه حدود 55 هزار نفر به بورس پرس گفت: طبق قانون احکامی دائمی که قبلا" در برنامه پنجم توسعه بود، سهام همه شرکت های سهامی عامی که نزد سازمان بورس ثبت شده اند باید در بازار سرمایه داد و ستد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر همین اساس بود که بازار پایه فرابورس راه اندازی شد تا سهام شرکت هایی که هنوز فرایند پذیرش را طی نکرده اند ، امکان معامله داشته باشند. بنابراین معاملات سهام شرکت های سهامی عام در خارج از بازار سرمایه ممنوع و باطل است.

این عضو شورای عالی بورس درباره فروش وکالتی سهام عدالت هم توضیح داد: بعد از آزادسازی سهام عدالت، مدیرعامل شرکت سپرده گذاری مرکزی به درستی موضوع خلاف قانون بودن فروش وکالتی سهام عدالت توسط برخی دارندگان کم اطلاع و به قیمت های ارزان را در شورای عالی بورس مطرح کرد که با ابلاغ دادستان کل ، معاملات وکالتی سهام عدالت در سراسر ایران ممنوع شده و وجاهت قانونی ندارد.

حسینی مقدم در مورد وکالت 9 سال قبل 55 هزار سهامدار "سخواف" به یک گروه که منجر به سوء مدیریت ، زیاندهی ، برگزاری مجامع در نقطه صفر مرزی خواف به جای تهران و... شده به بورس پرس توضیح داد: این موضوع و همچنین دادن وکالت سهام به دیگران از جنبه های مختلف قابل بررسی است اما عمده ترین عامل آن ناشی از عدم آگاهی سهامداران است.

وی ادامه داد: برای حل این معضل علاوه بر اقدام به ابطال وکالتنامه ها ، سهامداران این شرکت و دیگر شرکت های مشابه می توانند موضوع را با سازمان بورس در میان گذاشته و از مدیران و کارشناسان نهاد ناظر بازار سرمایه مشورت بگیرند . 

انتهای پیام/

R1010113/P/S7/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فروش وکالتی سهام سهام عدالت سهام شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۴۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاماندگان سهام عدالت بخوانند

تین نیوز

سرپرست سازمان خصوصی سازی با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، ابراهیم بازیان درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بارها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هرگونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • افت بیش از ۵ هزار واحدی شاخص بورس +نقشه
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • نیروگاهها، فروش برق خود را به هفته پایانی هر ماه موکول نکنند
  • آغاز طرح فروش فوری ریسپکت ۲ ویژه متقاضیان عادی + جدول
  • آینده بورس در چند پرده
  • پیش‌بینی بورس در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۳/ پیشتازی فولادی‌ها و پالایشی‌ها در این هفته
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • جاماندگان سهام عدالت بخوانند