Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد فرماندار شهرستان اردکان از وجود یک نقص قانونی در کارگروه واگذاری صنایع و معادن استان یزد که باعث بروز مشکلاتی در شهرستانها می‌شود، گلایه کرد.

«بهروز شهابی‌زاد» در کارگروه محیط‌زیست این شهرستان که با حضور جمعی از متخصصان زیست محیطی و مسئولان اردکان برگزار شد، گفت: در واگذاری معدن یا صنعت‏، کارگروه‌هایی در استان تشکیل می‌شود که حتی فرماندار شهرستان مربوطه نیز در آن حضور ندارد که نقص قانونی در این فرآیند به شمار می‌رود و بستر را برای بروز مشکلات بعدی در شهرستان‌ها آماده می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مجموعه بزرگ فولادی شهرستان اردکان بیش از ۲۸ هزار نفر جمعیت و ۱۲۰۰ دانش‌آموز به این شهرستان وارد کرده اما نماینده عالی این شرکت صنعتی و معدنی، کمتر در شهرستان حضور می‌یابد و با مسئولان دیدار می‌کند.

‌شهابی زاد تصریح کرد: تعهدات و کمک‌ها به‌ صورت متمرکز و استانی ابلاغ می‌شود و در نتیجه، روستای سرو سفلی در کنار صنایع فولادی اردکان معادل یک روستای دیگر با کیلومترها فاصله و در یک شهرستان دیگر آن‌ هم براساس سرانه جمعیت عوارض دریافت می‌کند که عادلانه نیست.

فرماندار اردکان با اشاره به این که واحدها نباید به بهانه‌ی ایجاد اشتغال حداقل‌ ضوابط زیست‌محیطی را زیر پا گذارند، یادآور شد: نصب دستگاه پایش ذرات PM2.5 شهرستان در سال گذشته نشان می‌دهد که فعالیت علمی صنایع توام با حفظ سلامت مردم برای مسئولان شهرستان مهم بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی واگذاری صنایع فرماندار اردكان خلا قانونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۵۲۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد

ایسنا/اصفهان نایب رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان گفت: تحلیل‌های غیر کارشناسی بعضی از دستگاه‌های اداری و صدور بخشنامه نابجا و بدون برنامه امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد.

حسام‌الدین فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا به چالش‌ها و مشکلات سرمایه‌گذاری در کشور به ویژه در بخش معادن اشاره و اظهار کرد: امنیت سرمایه‌گذاری و ایجاد مشارکت بخش خصوصی مهم‌ترین مؤلفه برای توسعه اقتصادی است و اگر این مقوله از بین برود آنگاه سرمایه‌ها در فعالیت‌های غیرمولد فعال می‌شود.

وی افزود: بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری نیازمند حمایت و امنیت شغلی بوده و اگر این زمینه‌ها برای آنان فراهم نشود دست از فعالیت کشیده و اقتصاد دچار مشکل می‌شود.

نایب‌رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان با بیان اینکه تحلیل‌های نادرست بعضی از دستگاه‌های اقتصادی امنیت سرمایه‌گذار را تهدید می‌کند، تصریح کرد: اعداد و ارقام در برنامه‌ریزی تنها رکن تصمیم‌سازی نیستند، چرا که در عمل سرمایه‌گذاران با چالش‌ها و هزینه‌های پنهانی روبرو هستند که کمتر دستگاه اداری از آن‌ها خبر دارد.

وی ادامه داد: بهره‌گیری از صاحبان صنایع در تصمیم‌سازی‌ها باعث ارائه مدل‌های موفق خواهد بود و منجر به صدور بخشنامه و سپس لغو آن نمی‌شود.

به گفته فرهادی، سال گذشته صدور بخشنامه برای فعالان و سرمایه‌گذاران معادن  در خصوص عوارض و مجوزها صادر و بعد از مدتی لغو شد که صدور آن ناشی از بی‌توجهی به بعضی مؤلفه‌های کاری و تحلیل‌های نادرست بود.

وی خاطرنشان کرد: صدور بخشنامه برای مالیات و عوارض واردات و صادرات مواد اولیه و یا تولیدات معادن باید متناسب با شرایط بازار انجام شود، چراکه بی‌توجهی به این موضوعات بر تولید و درآمدزایی تأثیر می‌گذارد.

به اعتقاد این فعال اقتصادی، تحلیل‌های غیرمنطقی و غیر کارشناسی امنیت سرمایه‌گذاران را از بین برده و چرخه‌های تولید را دچار مشکل می‌کند و یک تصمیم اشتباه در یک عرصه بر کل فرآیند تولید اثر می‌گذارد.

وی اضافه کرد: فعالان معادن و معدن کاران در صورت حمایت امکان تأمین مواد اولیه را برای مشاغل دیگر فراهم می‌کنند و نباید نسبت به این قشر بی‌توجهی شود.

فرهادی با بیان اینکه در شرایط فعلی اقتصادی کشور با حمایت از سرمایه‌گذاران قادر به جهش تولید خواهیم بود، خاطرنشان کرد: با وجود معادن ارزشی در کشور بهره‌گیری از آن به تولید در بخش‌های دیگر هم کمک کرده و در بعضی از منابع مثل سنگ ساختمانی امکان صادرات و ارزآوری وجود دارد.

نایب رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق بازرگانی اصفهان از مسئولان در رده‌های مختلف خواست تا در تصمیم سازی‌ها از کارشناسان و افراد فعال در هر بخش اقتصادی استفاده شود تا آیین‌نامه‌ها و بخشنامه‌ها متناسب با شرایط تولید و ایجاد امنیت اقتصادی باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • تحلیل‌های غیر کارشناسی، امنیت سرمایه‌گذاری را از بین می‌برد
  • سرمایه گذاری بر روی معادن طلای افغانستان
  • فلرها، سلامتی مردم عسلویه را نشانه گرفته است
  • ضرورت اصلاح قانون معادن به نفع محیط زیست
  • رونمایی از پوستر اولین دوره جشنواره داستان نویسی استان در گردکوه
  • محوطه تاریخی نوشیجان در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود
  • استاندار اصفهان: تغییر در سطح فرمانداران و مدیران کل
  • تغییرات فرمانداران و مدیران کل در استان اصفهان
  • «نوشیجان» در فهرست موقت یونسکو ثبت می‌شود