Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس فوتبال»
2024-04-30@00:18:49 GMT

دو اسطوره پرسپولیس در کنار بزرگان دنیای فوتبال

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۶۷۸۹

دو اسطوره پرسپولیس در کنار بزرگان دنیای فوتبال

سایت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا در گزارشی، به بازیکنان ایرانی حاضر در تیم‌های فوتبال قطر اشاره کرد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

علی دایی و کریم باقری دو اسطوره پرسپولیسی در بین بهترین ها قرار گرفتند بخش عربی سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) در یک نظرسنجی و گزارشی تفصیلی، به انتخاب بهترین باشگاه تاریخ فوتبال قطر پرداخته و افتخارات پنج باشگاه برتر این کشور و نیز ستاره های نامدار در تاریخ آنها را بررسی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این گزارش باشگاه‌های السد، العربی، الدحیل، الغرافه و الریان به عنوان برترین و پرافتخارترین باشگاه‌های تاریخ فوتبال قطر معرفی شده‌اند.

سایت AFC در این گزارش با اشاره به افتخارات و تاریخچه باشگاه السد قطر، به نام‌های بزرگ و بازیکنان تاریخ‌سازی اشاره کرده که زمانی پیراهن این تیم را بر تن کرده‌اند. این سایت نوشت:

بسیاری از ستاره‌های بزرگ تاریخ فوتبال جهان، پیراهن السد را بر تن کرده‌اند که از این بین می‌توان به روماریوی برزیلی اشاره کرد؛ ستاره‌ای که البته تنها ۱۰۰ روز عضو باشگاه بود.

در میان دیگر ستاره‌های تاریخ فوتبال جهان که به السد پیوستند، می‌توان به نام رائول گونسالس، ژاوی هرناندس، عبدی پله غنایی، علی دایی و کریم باقری ایرانی و یونس محمود عراقی اشاره کرد. یوسف شیبو، بوشعیب المبارکی و حسین عموته مراکشی هم از دیگر بازیکنان تاریخ باشگاه بودند. این ستاره‌ها از بازیکنان تاثیرگذار در تاریخ باشگاه السد به شمار می‌روند.

در بخش معرفی باشگاه العربی که مرتضی پورعلی گنجی را در اختیار دارد نیز آمده است: گابریل باتیستوتا ستاره صاحب‌نام آرژانتینی تصمیم گرفت العربی، آخرین باشگاه فوتبالش باشد و به همراه این تیم، عنوان آقای گلی لیگ قطر را به دست آورد. همانطور که بسیاری از ستاره‌های فوتبال جهان از جمله اشتفان افنبرگ، جواد نکونام و همچنین هموطنش خداداد عزیزی برای این تیم بازی کردند.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کریم باقری السد علی دایی السد علی دایی کریم باقری تاریخ فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۶۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمسایی به دنبال تغییر تاریخ در فینال

به گزارش ورزش سه، خاطره شکست تلخ و ملال آور دوره گذشته از ژاپن همچنان از یاد‌ها نرفته و این قهرمانی می‌تواند برای شمسایی و ستاره‌هایش التیام بخش دردها و خستگی‌های اخیر باشد. آن زمان لزوم دگرگونی در تیم ملی را تکرار می‌کرد و به چهره های جدید روی آورد و به آن‌ها دل بست. چیزی که باعث شد بسیاری علیه او جبهه بگیرند و تصمیمش را « بی‌اعتنایی به واقعیت » بخوانند. او پس از ناکامی در فینال جام ملت‌های آسیا تصمیم گرفت چند تغییر ظاهراً بزرگ انجام دهد، ولی همچنان قماری که در تغییر نسل به راه انداخته بود را ترک نکرد. ابتدا علی‌اصغر حسن زاده به تیم ملی فراخواند که تشویق خیلی‌ها را برانگیخت که این تصمیمش نشان از تیزهوشی‌اش بود و سپس برترین های لیگ باشگاهی را زیر ذره‌بین خود قرار داد.

نتایج تیم ملی پس از جام ملت‌های آسیا در تورنمنت‌های متخلف از جمله تایلند و برزیل، امیدوار کننده بود، اما بحث‌های تاکتیکی میان علاقه‌مندان به فوتسال شدت گرفت، با این تفاسیر که دیدگاه او در مربیگری آزادی عمل دادن به ستاره‌هایش بود، به رخ کشیدن قریحه و تکنیک آن‌ها و همه این‌ها ایران را به جایی رسانده که انتظارش را می‌کشیدند و تا برآورده کردن توقعات تنها یک قدم دیگر فاصله داشته است.

وحید شمسایی دوران بازیگری پُرزرق‌وبرقی را پشت‌سر گذاشته و از او یک اسطوره در ورزش ایران ساخته است. سرمربی تیم ملی، در برهه‌ای که قاتل بالفطره دروازه ها به شمار می‌رفت، در جام ملت های آسیا هشت بار طعم قهرمانی را چشید و روی هم رفته 194 گل را در این رقابت‌ها به ثمر رساند. رکورد دست‌نیافتنی 31 گل در یک دوره از مسابقات به وحید شمسایی در سال 2001 تعلق دارد و خیلی‌ها را حیرت زده کرده است و 9 بار آقای گلی جام را به خود اختصاص داد و کفش طلایی را چنگ زد.

شمسایی روی نیمکت تیم‌های باشگاهی، عملکرد موفقی را در دبیری تبریز و تاسیسات دریایی تهران برجای گذاشته که طی این سال‌ها با تمامی ستاره های فوتسال به قهرمانی ایران و آسیا دسته یافته است. اما جای خالی قهرمانی قاره کهن در کسوت مربیگری‌ ملی در کلکسیون افتخاراتش حس می‌شود.

به هر حال، شمسایی به نخستین توفیق خود روی نیمکت داغ ایران نزدیک شده و همچنین سیزدهمین قهرمانی تیم ملی ایران در جام ملت‌های آسیا که باید آن‌ها تحقق خواهند یافت یا خیر.

دیگر خبرها

  • رباح ماجر: مسی نه، کرویف قله خلاقیت فوتبال است!‏
  • بوکایو ساکا: کریستیانو رونالدو الگوی من و بسیاری از بازیکنان دنیای فوتبال است
  • عبدالکریم حسن در فهرست 19 نفره بهترین مدافعان چپ تاریخ پرسپولیس
  • گذری کوتاه بر تاریخ و زندگی اسطوره استعمارستیزی جزیره هرمز ایران
  • حواشی دنیای فوتبال
  • ستاره‌هایی که باعث حذف پرسپولیس شدند
  • پرسپولیس چه زیبا باخت/ برد آلومینیوم اراک در تاریخ فوتبال کم‌نظیر بود
  • شمسایی به دنبال تغییر تاریخ در فینال
  • بزرگان پرسپولیس برابر آلومینیوم بزرگی نکردند/ خط دفاع هماهنگ نیست
  • ستاره‌هایی که باعث حذف پرسپولیس شدند/ از کریم باقری تا احمد نوراللهی و کاپیتان