Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نیرو گفت: برنامه وزارت نیرو بر این است که هیچ ظرفیت تولیدی انرژی تجدیدپذیر را از دست ندهد اما در مسیر بالفعل کردن پتانسیل‌های بالقوه تولید این نوع انرژی، توجیه اقتصادی و اولویت بندی وجود دارد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، محمد ساتکین، معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان ساتبا، صبح امروز در نشست خبری با اهالی رسانه، ضمن اشاره به این نکته که حوزه شرقی کشور، جزء بزرگترین منابع انرژی باد در جهان قرار دارد، عنوان کرد: در حال برنامه ریزی برای جذب بخش خصوصی و حمایت از آن در جهت احداث نیروگاه‌های بادی و استفاده از ظرفیت موجود در کشور هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*توسعه توربین‌های بادی فراساحلی در دستور کار است

معاون وزیر نیرو، در بیان اینکه برای ترسیم اطلس بادی ایران در بخش مرزی در افغانستان نیز بررسی‌ها انجام شده است، گفت: احتمالا در آینده طرح‌های مشترکی بین ایران و افغانستان عملیاتی شود، زیرا اطلس بادی ایران با همکاری کشورهای آلمان و دانمارک طراحی شده و هم اکنون ما می‌توانیم تخصص و دانشی که در کشور ایجاد شده را به کار گرفته و اطلس بادی افغانستان را نیز طراحی کنیم.

ساتکین، در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، مبنی بر برنامه‌ وزارت نیرو به منظور استفاده از ظرفیت انرژی باد دریاها با استفاده از توربین‌های بادی فراساحلی، تصریح کرد: برنامه سازمان ساتبا بر این است که هیچ ظرفیت تولیدی انرژی تجدیدپذیر را از دست ندهد اما در مسیر بالفعل کردن پتانسیل‌های بالقوه تولید این نوع انرژی، توجیه اقتصادی و اولویت بندی وجود دارد.

وی، با اشاره به اینکه  ظرفیت‌های تولید انرژی تجدیدپذیر درون‌ساحلی عظیمی در کشور وجود دارد، گفت: اولویت ساتبا با پروژه‌های خشکی است اما برای سال‌های آتی توسعه میادین بادی دریایی را در نظر دارد.

*ظرفیت انرژی تجدیدپذیر در کشور، 824 مگاوات است

رئیس سازمان ساتبا، در توضیح این‌نکته که مجموعه ظرفیت نصب شده انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور را ۸۲۴ مگاوات برآورد می‌شود، افزود: در چند سال اخیر نصب این نیروگاه‌ها سرعت پیدا کرده به شکلی که در سال ۹۹ یا اوایل سال ۱۴۰۰ حدود ۴۰۰ مگاوات دیگر نیز به این ظرفیت اضافه خواهد شد.

ساتکین با بیان اینکه این ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری بخش خصوصی و حمایت‌های تشویقی وزارت نیرو انجام خواهد شد، گفت: در حال حاضر نیز ۸۸۰ پروژه دیگر در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر در حال سرمایه گذاری و آماده احداث داریم.

معاون وزیر نیرو با اشاره به اینکه بهره‌وری انرژی نیز در اولویت فعالیت‌های این وزارتخانه قرار دارد، ادامه داد: برای افزایش بهره‌وری فعالیت‌های متعددی را در دستور کار قرار دادیم که عوض کردن یک میلیون کولر گازی و تبدیل آن‌ها به درجه انرژی A از جمله این طرح هاست که در مرحله نخست اجرا شدن این طرح ۲۰۰ هزار دستگاه کولر گازی جایگزین خواهد شد که این رقم معادل ۴۸۰ مگاوات انرژی است.

*حمایت از دهک‌های پایین درآمدی با استفاده از تولید انرژی تجدیدپذیر

ساتکین، با بیان اینکه به دنبال راحت‌تر شدن شرایط مردم در استفاده از پنل‌های خورشیدی هستیم، گفت: با ورود کمیته امداد امام خمینی (ره)، بسیج سازندگی و بنیاد مستضعفان، امکان استفاده از این پنل‌ها برای خانواده‌ها یا مشترکان خانگی فراهم شده است به این شکل که مشترکان با دریافت وام‌های بلاعوض و یا تسهیلات بی بهره یا کم بهره امکان خرید این پنل‌ها را بدست می‌آورند و در عوض برق تولیدی این پنل‌ها را با قیمت ۱۰۴۰ تومان به شبکه خواهند فروخت که این کار سبب استقلال آن‌ها از دریافت کمک هزینه از سازمان‌هایی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) خواهند شد.

وی، با بیان اینکه ده میلیون تومان از وام پرداختی به صورت بلاعوض و ۳۰ میلیون آن نیز به صورت کم بهره به خانواده‌های کم بضاعت خواهد بود، اضافه کرد: تاکنون ۲۲۰۰ پکیج معادل ۱۱ مگاوات از این تسهیلات استفاده شده است.

معاون وزیر نیرو، در خصوص استفاده از انرژی حاصل از زباله، گفت: به دنبال محقق کردن طرحی هستیم که در آن اگر سرمایه گذاران در شمال ایران از زیست توده (زباله) برق تولید کنند ما برق آن‌ها را گران‌تر خواهیم خرید. در حال حاضر نیز به دنبال راهکارهایی برای جذب سرمایه گذاری در این بخش هستیم.

وی، در خصوص افزایش بهره وری در بخش‌های مختلف، افزود: پرداخت یارانه سود تسهیلات به افرادی که بهره وری را افزایش دهند و ثابت کنند که مصرف برق شان را کاهش داده اند به خصوص در بخش صنعتی، تنظیم روشنایی در ادارات و اجرای طرح اصلاح الگوی مصرف در همه بخش ها، از طرح‌های مورد نظر برای افزایش بهره وری مشترکان برق است.

*به دنبال صادرات تکنولوژی به کشورهای منطقه‌ هستیم

ساتکین، با بیان اینکه اکثر قراردادهای ما در بخش سرمایه گذاری برای انرژی‌های تجدیدپذیر قراردادهای خارجی است، ادامه داد: البته ما قراردادهای خود را با شرکت‌های ایرانی منعقد می‌کنیم، زیرا امکان پرداخت ارز برای سرمایه گذاران نیستیم و پرداخت‌های ما به صورت ریالی است، اما این شرکت‌ها پشتوانه خارجی دارند.

وی، با اشاره به قانون ۲۰ درصدی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در ادارات دولتی، گفت: ما باید به ادارات ابتدا ضرر مالی ناشی از استفاده نکردن از انرژی‌های تجدیدپذیر را نشان دهیم در عین حال در حال طراحی قبض برای مصرف کنندگان این بخش هستیم به این ترتیب که یک قبض نارنجی برای برق تولید شده از انرژی‌های فسیلی و یک قبض سبز برای برق استفاده از منبع انرژی‌های تجدید پذیر صادر خواهد شد.

معاون وزیر نیرو با بیان اینکه ما به دنبال افزایش راهکارهای تامین منابع هستیم، افزود: هم اکنون ۱۰ درصد از عوارض قبض مشترکان برای انرژی‌های تجدیدپذیر صرف می‌شود که این رقم تا ۱۲ درصد امکان افزایش دارد، اما ما به دنبال ایجاد فشار برای مردم نیستیم بنابراین محل تامین منابع جدید، اضافه خواهیم کرد.

ساتکین، اضافه کرد: هم اکنون تلاش می‌کنیم با کشورهای همسایه که بازار آن‌ها دست نخورده است تفاهم نامه امضا کنیم که البته افغانستان می‌تواند بهترین بازار باشد که ما تجهیزات و دانش خود را در خصوص انرژی‌های تجدیدپذیر به این کشور صادر کنیم.

انتهای پیام/

 

منبع: فارس

کلیدواژه: انرژی وزیر نیرو انرژی های تجدیدپذیر وزارت نیرو انرژی وزیر نیرو انرژی های تجدیدپذیر وزارت نیرو انرژی های تجدیدپذیر انرژی تجدیدپذیر معاون وزیر نیرو سرمایه گذاری بهره وری خواهد شد پنل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۸۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد

اطلاعات ارائه شده نشان می‌دهد که ساعت گلکسی واچ 7 قادر خواهد بود سطح قند خون کاربران را اندازه‌گیری کند.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، گزارش‌های منتشر شده در مورد ساعت‌های گلکسی واچ ۷ نشان می‌دهد که قابلیت‌های جدیدی در زمینه ردیابی سلامتی ارائه خواهد کرد؛ برای نمونه، انتظار می‌رود که سطح قند خون کاربران را اندازه‌گیری کند، این قابلیت به افراد مبتلا به دیابت و همچنین افرادی که درگیر دیابت نیستند کمک می‌کند که سبک زندگی سالمی را دنبال کنند.

اندازه‌گیری سطح قند خون با استفاده از ساعت هوشمند به روش غیرتهاجمی است و نیاز به سوراخ کردن پوست و استخراج خون نیست، بنابراین افراد می‌توانند آسان‌تر سطح قند خون خود را اندازه‌گیری کنند، به طور کلی انتظار می‌رود که اغلب گجت‌های پوشیدنی در آینده از این قابلیت پشتیبانی کنند.

شرکت سامسونگ هنوز به قابلیت اندازه‌گیری سطح قند خون توسط گلکسی واچ ۷ اشاره نکرده است، اما این احتمال وجود دارد که به حسگر اندازه‌گیری قند خون مجهز شود، البته هنوز اطلاعاتی در مورد نحوه عملکرد سیستم نظارت بر قند خون فاش نشده است؛ انتظار می‌رود که ساعت هوشمند گلکسی واچ ۷ در تاریخ هفتم جولای همراه با گلکسی فولد ۶ و فلیپ ۶ عرضه شود.

ممکن است ساعت هوشمند گلکسی واچ ۷ به تراشه جدید Exynos W940 عرضه شود که ۵۰ درصد کارآمدتر از نسل قبلی خود است و تا ۳۲ گیگابایت حافظه ذخیره‌سازی داخلی دارد.

کد خبر 748222

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری انرژی های تجدید پذیر در استان اصفهان
  • دردسرهای افزایش بیش‌ از حد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • دردسرهای افزایش بیش‌ازحد انرژی‌های تجدیدپذیر برای آینده
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • تولید انرژی تجدیدپذیر در ۲۰هزار مدرسه هدفگذاری شد
  • اندازه‌گیری قند خون با گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • اندازه‌گیری قند خون با ساعت گلکسی واچ 7 امکان‌پذیر خواهد شد
  • توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر برای کاهش مصرف سوخت
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا