Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، عباس اسماعیلی یکشنبه ۲۵ خرداد افزود: این روند در خصوص اقدامات عملی و موثر برای قطع انتشار ویروس کرونا در دادگاه‌های خراسان جنوبی از ۱۳ اردیبهشت امسال تاکنون انجام شده است.

وی گفت: دادگاه‌های آنلاین از طریق پایگاه ابری قوه‌ قضاییه برگزار می‌شود که از این طریق هم امنیت اطلاعات اشخاص مورد نظر قرار گرفته و از طرفی افراد از منزل و محل کار هم می‌توانند در این دادگاه حضور یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیلی ادامه داد: بیشتر دادگاه‌های آنلاین با اشخاص خارج از استان برگزار شده است و با توجه به این‌که این افراد باید از استان‌های درگیر با کرونا برای حضور در دادگاه شرکت می‌کردند این فناوری اقدامی عملی و موثر در کاهش انتشار ویروس بود.

معاون آمار و فناوری اطلاعات دادگستری خراسان جنوبی تصریح کرد: برای افرادی که به تلفن همراه هوشمند دسترسی نداشتند دفاتر پیشخوان در سراسر کشور آماده ارتباط‌گیری با دادگاه‌های آنلاین بود و این افراد برای ارسال لوایح می‌توانستند از طریق دفاتر در سراسر کشور اقدام کنند.

وی از برگزاری ۳۲۶ دادگاه آنلاین برای زندانیان استان خبر داد و افزود: دادگاه‌های آنلاین برای زندانیان به شیوه ویدئوکنفرانس برگزار شد و هیچ زندانی برای شرکت در دادگاه از زندان خارج نشد.

اسماعیلی گفت: استفاده از فناوری در خدمات قضایی ضمن کاهش انتشار ویروس کرونا هزینه‌ها را در بخش‌های مختلف کاهش خواهد داد.

ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» ماه دسامبر (آذر ۹۸) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد و بتدریج به سایر کشورهای دنیا سرایت کرد.

رعایت فاصله اجتماعی همچنان موثرترین روش پیشگیری از کرونا است و مهمترین اصل خودمراقبتی است که برای در امان ماندن از ابتلا به کرونا باید تا مهار کامل ویروس جدی گرفته شود.

استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و براساس آخرین آمار شهرستان‌های بیرجند و نهبندان در وضعیت قرمز شیوع کرونا قرار گرفتند.

کد خبر 521658 برچسب‌ها كرونا در ايران قوه قضائیه استان خراسان جنوبی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران قوه قضائیه استان خراسان جنوبی دادگاه های آنلاین خراسان جنوبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۹۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی

به گزارش خبرنگار مهر، قوه قضائیه برای جلوگیری از شهادت کذب علاوه بر راه‌اندازی سامانه شهود و مطلعین که شهود حرفه‌ای و غیر واقعی را شناسایی می‌کند، در پیش‌نویس لایحه تعزیرات فصلی قانون افزایش مجازات شهادت کذب را پیش بینی کرده است.

دروغی که در محکمه به زبان بیاید می‌تواند منجر به صدور حکم غلط علیه کسی و یا گاهی مرگ یک نفر شود. امیرالمومنین علی علیه السلام فرموده‌اند: دروغ در دنیا ننگ و عار است و در آخرت عذاب جهنم، زیرا شهادت کذب گاهی می‌تواند منجر به خسارات جبران ناپذیری شود. ممکن است ساختمانی که قرار است خانه چند جوان باشد با یک شهادت دروغ نیمه‌ کاره رها شود، کسب و کار کسی تعطیل و یا آبروی کسی برود و یا حتی خانواده‌ای از هم دور شوند.

اما با توجه به قانون پیشنهادی جدید اگر کسی سوگند دروغ یاد کند، به «مجازات اجتماعی درجه ۷» یعنی ۹۱ روز تا ۶ ماه زندان، جزای نقدی و بین ۱۱ تا ۳۰ ضرب شلاق و شش ماه محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم می‌شود.

اگر سوگند دروغ آن فرد روی رأی دادگاه تأثیر بگذارد، «مجازات سنگین‌تر درجه ۶» در انتظار اوست.

اگر شهادت دروغ منجر به مجازاتی مثل سلب حیات حبس ابد یا زندان درجه یک شود، شاهد کاذب به «مجازات سخت درجه ۵» محکوم می‌شود.

اگر فردی به صورت حرفه‌ای و در ازای دریافت پول حاضر به ارائه شهادت دروغ شود باید بداند که در هر حالتی مجازاتش یک درجه تشدید می‌شود. اگر کسی در ادارات شبه قضائی مانند تعزیرات حکومتی یا تخلفات اداری و انتظامی، شهادت دروغ داده باشد و شهادتش مؤثر واقع شود، یکی از مجازات‌های درجه ۷ در انتظارش است.

کسی که سوگند دروغ خورده باشد و پشیمان شود و به صورت رسمی در عدلیه اعلام کند که شهادت دروغ داده است به تشخیص دادگاه ممکن است از مجازات معاف شود یا یک یا دو درجه تخفیف در مجازات او اعمال شود. تصویب این لایحه در مجلس شورای اسلامی موجب کاهش شهادت‌های دروغ شده و احکام صادره متقن‌تر از قبل خواهد شد.

کد خبر 6096970

دیگر خبرها

  • دادگاه رسیدگی به اتهامات گروهک تروریستی منافقین
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • دوازدهمین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات منافقین آغاز شد
  • تعزیر قاچاقچی سوخت در بیرجند
  • برگزاری دادگاه‌های علنی برخط در استان کرمانشاه
  • مقابله با تغییر کاربری ۱۲۸۷۰ هکتار از اراضی زراعی البرز
  • مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی چیست؟
  • افزایش مجازات شهادت دروغ در محاکم قضایی
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی