Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@10:27:53 GMT

۱۷۷ هزارنفر از زنان استان مرکزی در سن باروری هستند

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۸۳۵۷۶

۱۷۷ هزارنفر از زنان استان مرکزی در سن باروری هستند

«اکرم احمدلو» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در سال‌های اخیر به دلایل گوناگون کاهش باروری در بین زنان مستعد بارداری در استان مرکزی رخ داده و این مهم باعث شده تا پس از گیلان این استان دومین رتبه پیری جمعیت را از آن خود کند.

وی اظهار داشت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال های گذشته سن بارداری را ۱۵ تا ۴۹ سال اعلام کرده بود اما با موازین جدید ابلاغی این سن به ۱۰ تا ۵۴ سال تغییر یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارشناس جمعیت و سلامت باروری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: طرح «رایگان بودن یک روزه آزمایش‌های پیش از بارداری» با هدف تشویق خانواده‌ها به زادآوری در پویش بارداری برنامه ریزی شده و مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های بهداشتی استان امروز این پویش را کلید زده‌اند.

احمدلو افزود: جامعه هدف این طرح را زنانی شامل می‌شوند که در سن باروری قرار داشته و تمایل به فرزندآوری دارند.

وی اظهار داشت: بارداری بدون برنامه و در سنین بالا  ممکن است برای زوج‌ها با دشواری‌ها و صرف هزینه همراه باشد و نیاز به غربالگری و آزمایش‌های متعددی دارد تا سلامت مادر و جنین تضمین شده و کمترین خطر را به دنبال داشته باشد.

کارشناس جمعیت و سلامت باروری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تاخیر در بارداری احتمال تولد نوزادان با ناهنجاری مادرزادی را افزایش می دهد و توصیه می‌شود که زوج‌ها در سن مطلوب اقدام به فرزندآوری کنند.

احمدلو افزود: افزایش سن در مردان نیز مشکلاتی را برای فرزندآوری به‌همراه ارد چرا که ضریب باروری مردان با افزایش سن کم شده و خطر اختلالات ژنتیکی بالا می‌رود.

کارشناس جمعیت و سلامت باروری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: تاخیر در فرزندآوری همچنین برای مادر با احتمال افزایش عوارض دوران حاملگی و زایمان همراه است و آگاهی زوج‌هایی که در سنین بالا فرزنددار می‌شوند از این موضوعات موجب می‌شود تا اهمیت لازم به مسایل مراقبتی داده شود.

۴۹ درصد از جمعیت یک میلیون و ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی را زنان تشکیل می‌دهند.
 

برچسب‌ها استان مرکزی زایمان بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان مرکزی زایمان بهداشت و سلامت استان مرکزی زایمان بهداشت و سلامت استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۳۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع موانع ازدواج و فرزندآوری مقدمه جوان سازی و ازدیاد جمعیت

ایسنا/سمنان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان از رفع موانع ازدواج و فرزندآوری به عنوان مقدمه جوان سازی و ازدیاد جمعیت در کشور و استان نام برد.

حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی ۵ اردیبهشت ماه در جلسه قرارگاه جوانی جمعیت استان سمنان با بیان اینکه شان نزول سوره مبارکه کوثر حضرت فاطمه زهرا(س) است اظهار کرد: این سوره در شرایطی نازل شد که مشرکین می‌گفتند پیامبر اکرم(ص) ابتر است و نسل ایشان ادامه نخواهد یافت که این امر نشان می‌دهد تکثیر نسل از اهمیت بالایی برخوردار است. 

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به اینکه نبی اکرم(ص) به تکثیر نسل خود مباهات می‌کند افزود: واژه «کوثر» به خیر کثیر معنی شده است که مهمترین جنبه آن موضوع تکثیر نسل است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی تکثیر نسل را یکی از اهداف اصلی ازدواج عنوان و تاکید کرد: شخصیت افراد کامل نمی‌شود مگر آنکه ازدواج کنند. 

وی با اشاره به تصویب قانون جوانی جمعیت گفت: در هیچ دوره‌ای مقدمات ازدواج تا این اندازه توسط دولت و حکومت فراهم نبوده است.

امام جمعه سمنان در تشریح فلسفه لذت‌ جنسی اظهار کرد: همانطور که بدن انسان برای رشد نیازمند مواد غذایی گوناگون است و خداوند برای آن، میل به خوردن غذا را در انسان قرار داده، لذت جنسی نیز عامل رغبت انسان به تکثیر نسل است.

نماینده ولی فقیه در استان ادامه داد: متاسفانه انسان در موضوع خوردن و آشامیدن، هدف اصلی خلقت را که رشد و سلامت بدن بوده فراموش کرده و لذت جویی را هدف خود قرار داده است. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی افزود: متاسفانه در موضوع لذت جنسی نیز انسان به جای آنکه به تکثیر نسل توجه کند، آن‌را فراموش کرده و بر لذت‌جویی جنسی متمرکز شده است. 

وی با اشاره به آیه ۳۴ سوره نساء گفت: خداوند متعال انسان را به تکثیر نسل در عالم توصیه کرده است لذا جوانی جمعیت و امر ازدواج دستوری الهی است.

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان رفع موانع ازدواج و فرزندآوری را مقدمه ازدیاد جمعیت دانست و افزود: برخی از موانع فرزندآوری در استان مانند مباحث مربوط به غربال‌گری قابل برطرف شدن هستند. 

حجت‌الاسلام والمسلمین مطیعی واگذاری زمین‌های طرح جوانی جمعیت را اقدامی قابل تقدیر خواند و ادامه داد: در کنار این موضوعات باید موانع ازدواج مانند تسهیلات ازدواج و مسکن نیز پیگیری شود چراکه این مشکلات امر ازدواج را به تاخیر می اندازد. 

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان خواستار تشکیل کمیته بررسی و ارزیابی موانع ازدواج ذیل استانداری سمنان شد و خاطرنشان کرد: شناسایی موانع امر ازدواج و فرزندآوری می‌تواند به تحقق اهداف قانون جوانی جمعیت در استان منجر شود. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جمعیت جوان اصلی‌ترین مولفه قدرت و ثروت واقعی هر کشور
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • اهمیت حفظ بهداشت زنان در پیشگیری از عفونت‌های تناسلی
  • نقش موثر آموزش و پرورش در فرهنگ سازی برای جوانی جمعیت 
  • به بهانه کاهش نرخ زاد و ولد در ایران/ چرا زنان ایرانی میلی به فرزندآوری ندارند؟
  • نشست هم‌اندیشی تربیت تسهیل‌گر جوانی جمعیت
  • ارائه بیش از ۱۰۰ خدمت رایگان برای بارداری سالم
  • مستند می‌تواند در گسترش فرزندآوری تاثیرگذار باشد/کنجکاوی اهالی روستا برای ساخت یک فیلم
  • رفع موانع ازدواج و فرزندآوری مقدمه جوان سازی و ازدیاد جمعیت
  • نقش مغفول مانده پدران در سلامت زنان و بارداری | تلویزیون با برنامه‌ «ماه‌ ترین» وارد شد