Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- واشنگتن پست می‎گوید معترضان در آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی اقدام به برچیدن مجسمه‌های عصر برده داری کردند اما مشکل اصلی، ساختاری است که موجب ایجاد برده داری در این کشور‌ها شده و حذف آن دشوارتر از برچیدن این مجسمه هاست. تاریخ انتشار: 17:37 - 25 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۸۸۹۴

خبرگزاری میزان – پس از قتل «جورج فلوید»، شهروند سیاه پوست آمریکایی اعتراضات گسترده‌ای در سراسر آمریکا و کشور‌های اروپایی در اعتراض به نژاد پرستی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

در پی شدت گرفتن تظاهرات، در برخی از شهر‌ها معترضان اقدام به برچیدن مجسمه‌های عصر برده داری کردند.

 

 

معترضان به نظام نژادپرستی می‎گویند «قرار دادن مجسمه چهره‌هایی که تفکرات نژادپرستی داشته و یا حتی در زمان حیاتشان اقدام به برده داری می‎کردند، تفکرات برتر بودن نژاد سفید را ترویج می‎دهد.»

نشریه آمریکایی «واشنگتن پست» در مطلبی به این اقدام معترضان در آمریکا و اروپا اشاره کرده و می‌نویسد «برچیدن یادبود‌های جنجالی به طور شگفت آوری آسان است، اما رفع کردن ساختاری که آنها را ایجاد کرده به مراتب دشوارتر است.»

 

 

طی هفته جاری معترضان، مجسمه‌های جنجالی را در انگلیس، بلژیک و چندین شهر آمریکا به پایین کشیدند.

نگارنده معتقد است «مجسمه‌های استعمارگران، و نژادپرستان شناخته شده در آمریکا و سراسر اروپا در حال ریزش هستند؛ تلاش‌های جدید برای از بین بردن تندیس‌هایی که نمایانگر دورانی تاریک در تاریخ هستند از میان موج تظاهرات علیه خشونت پلیس و مرگ جورج فلوید که نماد تبعیض نژاد نظام‌مند شد، ظهور کرده است.»

 

بیشتر بخوانید: دومینوی به زیر کشیدن مجسمه های نماد برده داری در آمریکا و اروپا

وی  می‎افزاید «من بر این عقیده هستم که این یک تغییر الگو است که اکنون در حال روی دادن است؛ سفید پوستان در حال از دست دادن توانایی خود برای گفتن این موضوع هستند که که این تاریخ است و این شیوه‌ای است که ما آن را نوشته ایم و این شیوه‌ ای است که ما آن را آموزش می‌دهیم.»

 

 

به نوشته «واشنگتن پست»، برچیدن مجسمه‌ها، ظلم و ستم نظام‌مند و خشونت و نفرتی را که سیاه پوستان به مدت قرن‌ها مجبور به تحمل آن بوده اند، از میان نمی‌برد، اما احتمالا یک گام کوچک در این زمینه خواهد بود.»

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا حوادث بین الملل جورج فلوید برده داری مجسمه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۹۹۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، بازداشت بیش از ۲۰۰۰ معترض به جنگ غزه در دانشگاه‌های آمریکا تائید شد.

در همین ارتباط نیز، روزنامه آمریکایی واشنگتن پست اعلام کرد طی دو هفته گذشته بیش از ۲۰۰۰ معترض به جنگ در غزه در جریان تظاهرات‌های دانشگاه‌های آمریکا بازداشت شدند.

اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا از دو هفته پیش در دانشگاه‌های مختلف برای حمایت از مردم فلسطین و محکومیت جنایت‌های رژیم صهیونیستی در نوار غزه آغاز شده و علی‌رغم سرکوب شدید پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا این تظاهرات ادامه دارد و الهام‌بخش اعتراض‌های دانشجویی در دیگر کشورهای جهان بوده است.

ساعاتی پیش شبکه «سی‌ان‌ان» هم اعلام کرد که پلیس و نیروهای امنیتی آمریکا به تجمع و تظاهرات دانشجویان تگزاس حمله و ۱۸ دانشجو را با ضرب‌وشتم بازداشت کردند.

با اوج گرفتن اعتراضات دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی از لس‌آنجلس تا نیویورک در حمایت از مردم فلسطین در غزه، موج ضدصهیونیستی نوپا چنان زلزله‌ای در جهان به راه انداخته که نیروهای پلیس و گارد ملی آمریکا با خشونت تمام به صحنه آمده‌اند.

از سوی دیگر، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در نخستین سخنرانی پس از اعتراضات گسترده دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه که به خشونت و بازداشت شمار زیادی از دانشجویان منجر شده است، گفت که این اعتراضات او را وادار به تغییر سیاست آمریکا در منطقه نکرده است!

اعتراضات در دانشگاه‌های سراسر آمریکا روزهاست که پرتنش دنبال می‌شود و معترضان از برچیدن چادرهایی که در محوطه دانشگاه در حمایت از غزه برپا کرده‌اند، خودداری کرده و در نتیجه مدیریت دانشگاه‌ها خواستار ورود نیروهای امنیتی به داخل محیط‌های آموزشی شدند.

بایدن در نخستین سخنرانی پس از التهابات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا، در کاخ سفید گفت: اعتراضات در دانشگاه‌ها دو اصل بنیادی آمریکا را به بوته آزمایش گذاشت؛ نخستین اصل حق آزادی بیان و تجمع صلح‌آمیز و دومین اصل حاکمیت قانون است.

وی مدعی شد: هر دو باید حفظ و رعایت شوند. ما کشوری استبدادی نیستیم که مردم را ساکت و مخالفان را سرکوب کنیم. در عین حال، کشوری بی‌قانون هم نیستیم. جامعه‌ای مدنی هستیم و نظم باید حرف اول را بزند!

بایدن بدون اشاره به اعتراضات صلح آمیز دانشجویان که با برپایی چادر و شعارهای حمایتی از غزه، دست به تجمع و تحصن زده‌اند، مدعی شد: مخالفت ضرورت دموکراسی است اما مخالفت نباید به هرج‌ومرج و محروم کردن دیگران از حقوقشان منجر شود تا حدی که دانشجویان قادر به پایان ترم و تحصیلات دانشگاهی نشوند!

ادعاها و اظهارات بایدن درباره اعتراضات اخیر در دانشگاه‌های آمریکا در حالی است که نیروهای امنیتی و پلیس این کشور با ورود خشونت‌آمیز به داخل دانشگاه‌ها، از گاز اشک‌آور و باتوم برای متفرق کردن معترضان استفاده و شمار زیادی را بازداشت کرده‌اند.

بایدن در ظاهر چند باری از اقدامات تل‌آویو انتقاد کرده اما واشنگتن هرگز تأمین تسلیحاتی رژیم صهیونیستی را متوقف نکرده است. جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه در حالی وارد هفتمین ماه می‌شود که اشغالگران تاکنون بیش از ۳۴ هزار فلسطینی را که عمدتاً زنان و کودکان هستند، به شهادت رسانده است.

کد خبر 6095382

دیگر خبرها

  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • اتهام‌زنی آمریکا به ما درباره حمله سایبری به اروپا دروغ است
  • پیام ویژه آمریکا خطاب به عربستان درباره سازش با اسرائیل
  • احتمال توافق ریاض-واشنگتن بدون عادی‌سازی روابط با اسرائیل
  • بازداشت ۲ هزار نفر از معترضان حامی فلسطین در آمریکا
  • افزایش آمار بازداشت معترضان به ۲هزار نفر در دانشگاه‌های آمریکا
  • مسکو: واشنگتن در ۶ ماه اخیر، شورای امنیت را گروگان گرفته است
  • الحوثی: آمریکا به دنبال ادامه نسل‌کشی در غزه است/ جنبش دانشجویی دست واشنگتن را رو کرد
  • پردیس‌های آمریکا علیه جنگ غزه
  • بازداشت ۲۱۰ نفر در اعتراضات «روز کارگر» در ترکیه