Web Analytics Made Easy - Statcounter

انوشیروان محسنی بندپی عصر یکشنبه در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در راستای حمایت از کودکان بدسرپرست و بی سرپرست و همچنین همراهی و مساعدت با آموزش و پرورش اعلام آمادگی کردند.

وی افزود: با توجه به رشد روزافزون تراکم دانش آموزی  در کلاس های درس شهرستان های استان تهران و برگزاری برخی از کلاس ها در این شهرستان ها با تعداد  ۳۶ دانش آموز، نیازمند احداث مدارس و اهتمام جدی در این حوزه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار تهران با بیان اینکه مولدسازی دارایی‌های آموزش و پرورش می تواند در زمینه توسعه فضای آموزشی موثر و کمک کار باشد، خاطر نشان کرد: همراهی و کمک خیرین و استفاده از بودجه‌ها و اعتبارات دولتی برای توسعه فضای آموزشی در شهرستان‌های استان تهران مورد نیاز است.

وی عنوان کرد: با استفاده از کمک‌های دولتی، مولد سازی دارایی و استفاده از ظرفیت خیرین شرایطی را فراهم کنیم تا شاهد یک جهشی اساسی در مدرسه سازی شهرستان‌های استان تهران باشیم.

محسنی بندپی یادآور شد: موانع اصلی در مسیر توسعه فضاهای آموزشی شهرستان‌های استان تهران مساله تامین زمین است تا بتوان این معضل را در استان تهران مرتفع کرد.

وی ادامه داد: همه نوع همکاری را می توان در راستای تغییر کاربری‌ها و زمین‌هایی که دارای کاربری آموزشی هستند را در کمیسیون ماده ۵ داشت تا زمین‌های مورد نیاز  و استاندارد آموزشی در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.

استاندار تهران در ادامه به موضوع اشتغال در تهران اشاره کرد و گفت: در سال ۹۸ حدود ۹۶ هزار تکلیف اشتغال بر عهده استان تهران بود که با توجه به برگزاری جلسات منظم و پیگیر که در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری و توجه به زیرساخت‌هایی که در شهرک‌های صنعتی وجود داشت ۸۵  درصد تعهدات اشتغال محقق شد.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش بنیان در سامانه کارا ثبت نام نشدند، تصریح کرد: تکلیف تحقق اشتغال صد درصد انجام گرفته و از تحقق تکلیف ۹۶ هزار نفر هم فراتر رفتیم.

محسنی بندپی بیان کرد: سال ۹۹ تکلیف و تحقق تعهد اشتغال ۹۶ تا ۱۰۰ هزار نفر را عهده دار هستیم و با توجه به اینکه سال ۹۹ اشتغال، رونق و جهش تولید بوده تکلیفی برای پیگیری در این حوزه مشخص شده است.

وی با تاکید بر اینکه مهارت، لازمه و مقدمه شغل است گفت: بنگاه های اقتصادی باید در بخش کشاورزی، صنعت و خدمات که سه بخش اصلی اشتغال هستند زمینه مهارت افزایی کارکنان را افزایش دهند.

استاندار تهران یادآور شد: سربازان به فرموده و ابلاغ رهبری باید در زمان صلح به همراه برگه پایان خدمت، یک برگه مهارت آموزی را هم داشته باشند.

وی اضافه کرد: در آموزش و پرورش هم علاوه بر دریافت مدرک تحصیلی باید افراد مدرک حرفه‌ای و مهارت آموزی را هم اخذ کنند.

محسنی بندپی اظهار داشت: تدوین سند توسعه مهارت آموزی با توجه به ظرفیت‌های استان در حال تدوین است.

شبکه شاد یک رسانه مستقل و رسمی در آموزش و پرورش است

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در ادامه این جلسه به شرایط جدید کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش در راستای پوشش تحصیلی دانش‌آموزان و همچنین آموزش فضای مجازی برای جبران خلاءهای ایجاد شده اقدامات گسترده‌ای را انجام داد.

محمد صیدلو افزود: طراحی و اجرای شبکه شاد از مزایای فراوانی برخوردار بوده و توانسته نیازهای آموزشی و پرورشی دانش آموزان را در فضای مجازی و شرایط کرونایی به خوبی مدیریت کند.

وی به موضوع دانش آموزان بازمانده از تحصیل در شهرستان‌های استان تهران اشاره و عنوان کرد: بررسی علل دقیق بازماندگی از تحصیل دانش آموزان و دلایل ترک تحصیل آنان به شکل جدی در حال بررسی است تا بتوان در این زمینه تصمیمات علمی و راه حل‌های موثر و مطلوبی را اتخاذ کرد.

نشست شورای آموزش و پرورش استان تهران با حضور استاندار تهران، تقی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران، مدیرکل نوسازی  و تجهیز مدارس استان تهران و جمعی از مسئولان آموزشی آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در سالن جلسات استانداری تهران برگزار شد.

تامین زمین مناسب، استاندارد و با وسعت کافی مطابق با ضوابط آموزشی جهت ساخت و ساز فضاهای آموزشی تربیتی و ورزشی و تقاضای فرمانداری بهارستان در خصوص بازنگری طرح تفصیلی از جمله مواردی بود که در دستور کار جلسه امروز شورای آموزش و پرورش استان تهران قرار گرفت.

برچسب‌ها شهر تهران اداره کل آموزش و پرورش تهران شهرستان ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر تهران شهر تهران شهرستان های استان تهران استاندار تهران آموزش و پرورش دانش آموزان محسنی بندپی شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۰۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی موحدی جمعه شب در جمع خبرنگاران با تبریک هفته معلم و گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری و شهدای دانش‌آموز و فرهنگی استان بوشهر از ارتقا رتبه آموزش و پرورش استان بوشهر در عرصه کنکور سراسری خبر داد و اظهار داشت: آموزش و پرورش استان بوشهر در عرصه قبولی دانش‌آموزان در بین ۳۲ استان رتبه ۱۳ کسب کرد و این صعود چند رتبه نشان از تلاش خانواده‌ها، دانش‌آموزان و فرهنگیان است.

وی از تدوین سند چشم‌انداز توسعه آموزش متوسطه استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: نقشه راه و سند توسعه آموزش متوسطه استان بوشهر تا سال ۱۴۰۸ طراحی شده و از مهر ماه امسال اجرایی می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر به فعالیت‌های حوزه پرورشی پرداخت و با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری ۱۱ هزار دانش‌آموز استان بوشهر به اردوی راهیان نور اعزام شدند گفت: در همین راستا ۳۵ هزار دانش‌آموز به اردوی راهیان توسعه و پیشرفت اعزام شدند.

موحدی برگزاری یادواره ۵۸۲ شهید دانش‌آموز و فرهنگی استان بوشهر را از دیگر برنامه‌های حوزه‌های پرورشی دانست و خاطرنشان کرد: در سال تحصیلی جاری مراسم تشییع شهدای گمنام ۸ سال دفاع مقدس در ۳۵۰ مدرسه با مشارکت ۱۵۰ هزار دانش‌آموز استان بوشهر برگزار شد.

وی از برپایی جشن تکلیف ۱۵ هزار دانش‌آموز استان بوشهر خبر داد و تصریح کرد: در سال تحصیلی جاری ۱۰ هزار دانش‌آموز استان بوشهر در جشن تکلیف شرکت کردند که نسبت به سال قبل آن رشد ۷۱ درصدی داشته است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر از ساخت و افتتاح ۱۲۰ مدرسه در ۲.۵ سال دولت مردمی ایران قوی آیت‌الله رئیسی در استان بوشهر خبر داد و بیان کرد: در این مدت به ارزش ۱۰۰ میلیارد تومان تجهیزات در مدارس استان بوشهر توزیع شده است.

موحدی با اشاره به حل مشکل ناوگان خودروی آموزش و پرورش استان بوشهر گفت: بدون اعتبارات دولتی ۵۰ خودرو به ارزش ۲۰ میلیارد تومان خودرو برای آموزش و پرورش استان بوشهر خریداری شد.

وی کمبود معلم را یکی از مشکلات اساسی آموزش و پرورش اعلام و خاطرنشان کرد: امسال یک‌هزار ۱۵۰ معلم، دبیر، مربی، مشاور، مربی بهداشت، مربی تربیت‌بدنی، آموزگار پس از پذیرش در آزمون استخدامی جذب آموزش و پرورش استان بوشهر می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بوشهر با اشاره به جذب ۵۲۱ نفر فارغ‌التحصیل دانشگاه فرهنگیان در آموزش و پرورش استان بوشهر اضافه کرد: در مجموع تا سال تحصیلی جدید مهرماه امسال، یک‌هزار و ۶۷۱ معلم و مربی جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می‌شود.

کد خبر 6096014

دیگر خبرها

  • ۱۷۳۴ کلاس درس در آذربایجان‌غربی در حال احداث است
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • ساخت ۵۵ کلاس درس در اشنویه
  • مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان شهرستان دیر حل شود
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • هیچ دانش‌آموزی نباید از تحصیل باز بماند
  • ترک تحصیل ۱۵ درصد دانش‌آموزان خراسان شمالی در دوره متوسط دوم
  • ۱۶۰۰ معلم جدید در آموزش و پرورش استان بوشهر استخدام می شوند
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد