Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایلنا، علیرضا سعدی پور امروز در نشست همکاری‌های حوزه‌های علمیه با آموزش‌وپرورش در دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران ضمن گرامی داشت 10هزار و 400 شهید استان و شهدای مدافع حرم و شهدای سلامت بر بهره‌گیری از ظرفیت حوزه‌های علمیه در ترویج تربیت دینی تأکید کرد و گفت: در مازندران 650 دانش‌آموز در 6 مدرسه معارف مشغول تحصیل هستند و طلاب وظیفه هم در آنجا فعالیت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از خدمت شبانه‌روزی فرهنگیان استان برای تولید محتوا در ایام تعطیلی مدارس در پی شیوع کرونا اشاره کرد و افزود: از آغازین روزهای تعطیلی مدارس استان با توجه به تأکید ستاد ملی مقابله با کرونا فعالیت‌های آموزشی و تربیتی از طریق فضای مجازی و شبکه شاد در حال اجرایی است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش مازندران به اجرای موفق طرح تربیت حکیمانه با محوریت سوره لقمان در رشته‌های (حفظ، ترجمه، تفسیر، ادبی و پژوهشی) اشاره کرد و ادامه داد: بیش از 15هزار نفر از فرهنگیان و دانش آموزان در رده سنی نوجوان و جوان در این برنامه شرکت کردند.

سعدی پور بابیان اینکه جشنواره فرهنگی «مجازندران» با هدف شناخت استعدادها و ظرفیت های دانش آموزان در عرصه های فرهنگی هنری برگزار شد، اظهار کرد: 27هزار دانش آموز در این جشنواره شرکت کردند و 7هزار اثر به دبیرخانه این جشنواره رسید.

وی بیان کرد: کرونا اگرچه یک تهدید برای حوزه تعلیم و تربیت بوده و مدارس را به تعطیلی کشاند اما یک فرصت تعالی برای حوزه تعلیم و تربیت هم بود چراکه با شیوع این ویروس، شاهد انقلاب آموزشی هستیم.

سعدی پور بابیان اینکه دانش آموزان و فرهنگیان استان 64هزار و 500اثر فاخر در ایام کرونایی تولید کردند،افزود: در بخش الگوهای برتر تدریس نیز 2هزار اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده است.

وی به اجرای پویش تلاوت سوره حمد ویژه دانش آموزان ابتدایی باهدف تقویت دانش آموزان و بهره‌مندی از کرامات این سوره برای رفع بلای کرونا با حضور چهار هزار دانش‌آموز اشاره کرد و ادامه داد: همچنین 14هزار نفر در پویش تلاوت سوره قدر مشارکت داشتند.

سعدی پور از برگزاری جشنواره عصر انتظار با موضوع مهدویت و انتظار با مشارکت کلیه دانش آموزان استان خبر داد و افزود: هزار و 700 اثر به دبیرخانه این جشنواره رسید.

وی به تعامل صداوسیمای مرکز مازندران برای بهره‌مندی از ظرفیت دانش آموزان قرآنی استان در ویژه‌برنامه «ماه بهشت» در ایام ماه رمضان اشاره کرد و افزود: 20 دانش‌آموز قاری و مؤذن استان در این برنامه اجرا داشتند.

سعدی پور از واریز حقوق ائمه جماعات مدارس مازندران در دو بازه زمانی خبر داد و اظهار کرد: 38 دوره آموزش نماز، قرآن و عترت با طراحی نوین و برخط با حضور بیش از چهار هزار دانش‌آموز برگزار شد.

وی به برگزاری جشنواره مصباح الهدی در بیش از چهار هزار مدرسه استان اشاره کرد و گفت: جشنواره رسول مهربانی ها با محوریت سیره عملی و اخلاقی رسول مکرم اسلام حضرت محمد مصطفی(صلی‌الله علیه وآله وسلم) در آینده‌ای نزدیک برگزار خواهد شد.

سعدی پور به اجرای برنامه بهار مهربانی اشاره کرد و یادآور شد: ماه رمضان امسال دانش آموزان و فرهنگیان استان برای کمک مؤمنانه به نیازمندان بیش از 15 میلیارد ریال کمک کردند.

 

 

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: تعلیم و تربیت حضرت محمد حقوق ویروس اسلام دانش آموزان دانش آموز سعدی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۱۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند

به گزارش خبرنگار مهر، علی نعیمی صبح دوشنبه در اولین دوره آموزشی تکمیلی برای دانش‌آموزخبرنگاران اردبیلی اظهار کرد: اولین دوره آموزشی متمرکز و تکمیلی دانش‌آموزخبرنگاران پانا امروز برگزار می شود.

وی خاطرنشان کرد: هدف از برگزاری این دوره توسعه و گسترش سواد رسانه‌ای در بین دانش‌آموزان علاقه‌مند به حرفه خبرنگاری و در راستای اهداف سازمان دانش‌آموزی در راستای نقش‌آفرینی اثربخش در قالب بسته تحولی «هر دانش‌آموز، یک نقش اجتماعی» و «هر مدرسه یک خبرنگار» است.

مدیر سازمان دانش آموزی آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: این دوره آموزشی با حضور ۱۶۵ دانش‌آموز علاقمند به حرفه خبرنگاری که از بین ۸۵۰ نفر از دانش‌آموزانی که در دوره مقدماتی، حد نصاب نمره را کسب کرده بودند در محل کانون فرهنگی - تربیتی شهید رجایی اردبیل برگزار شد.

نعیمی تصریح کرد: در این دوره آموزشی، موضوعات خبرنویسی، گزارش‌ خبری، عکاسی، فیلمبرداری خبری و تدوین توسط مدرسان استانی تدریس شد.

وی ادامه داد: به تمام شرکت‌کنندگان در دوره‌های آموزشی در صورت موفقیت در آزمون عملی، گواهینامه پایان دوره و کارت افتخاری خبرنگاری اعطا خواهد شد.

نعیمی بیان کرد: دانش‌آموزان آموزش‌دیده پس از پایان دوره به عنوان خبرنگار دانش‌آموز در محل تحصیل و سکونت خویش نسبت به تهیه گزارش و خبر اقدام خواهند کرد.

مدیرسازمان دانش‌آموزی استان اردبیل افزود: بر اساس داده‌های آماری در سامانه نورینو تاکنون ۸۷۰۰ نفر از دانش‌آموزان این استان برای عضویت در خبرگزاری پانا ثبت‌نام کرده‌اند.

در این برنامه با نواختن زنگ رسانه نمونه گزارش‌های ویدئویی تهیه شده توسط خبرنگاردانش آموزان پخش و از دانش‌آموزخبرنگاران فعال پانا تجلیل شد.

کد خبر 6097931

دیگر خبرها

  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • برپایی نمایشگاه مشاغل دانش‌آموزی زارچ 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • رقابت دانش‌آموزی «کیدکد» با حمایت روبیکا برگزار شد
  • دومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی سمپاد برگزار می‌شود
  • جشنواره دانش‌آموزی فرهیختگان جوان ۱۹ اردیبهشت آغاز به کار می‌کند/ ایجاد شبکه پژوهشی قوی و منسجم در بخش دانش‌آموزی
  • موفقیت دانش آموزان کیش در مسابقات لیگ علمی دانش آموزی پایا