Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - «پاسارگاد» یکی از شرکت‌های بیمه ای است که در راستای هدف حداکثرسازی خلق ثروت برای صاحبین سهام خود موفق عمل کرده است.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه خبری راز پول؛ انضباط مالی زمینه برگزاری مجمع عمومی عادی سالانه این شرکت را در موعد مقرر قانونی مهیا کرد تا هیات مدیره هرچه سریع تر عملکرد سال مالی گذشته خود را به ذی نفعان گزارش کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سود خالص 593 میلیارد تومانی و تقسیم 102 میلیارد تومان آن در بین سهامداران، بر مدیریت مبتنی بر ارزش بیمه پاسارگاد که بر حداکثر کردن «ارزش سهام داران» تاکید دارد، اشاره می کند.
بررسی محرک های ارزش سهام داران بیانگر این موضوع است که هیأت مدیره بیمه پاسارگاد به مولفه‌های مؤثر در این زمینه مبنی بر افزایش نرخ رشد فروش، حاشیه سود عملیاتی، سرمایه گذاری در دارایی های ثابت و سایر سرمایه گذاری ها، بهای سرمایه و مدت پیش بینی ها توجه ویژه ای داشته است.
مولفه های مالی تائید شده در مراجع ذی صلاح نشان می دهد که تیم مدیریتی بیمه پاسارگاد در سال مالی گذشته تصمیمات عملیاتی، سرمایه گذاری و مالی را که با محرک های ارزش سهام داران در ارتباط مستقیم است به شکل مطلوبی مدیریت کرده است که در ادامه مصداق این تصمیمات تشریح خواهد شد.
پرواضح است که پرداختن به مولفه مالی«ارزش سهامداران» بیمه پاسارگاد را متمرکز به دستاوردهای مدیریتی کوتاه مدت نکرده است که این مسئله دارای دو دلیل عمده است.
«پاسارگاد» از سال 1385 تاسیس شده و تاکنون به عنوان یکی از مجموعه های با ثبات مدیریتی در صنعت بیمه کشور شناخته می شود. ثبات مدیریت در گروه مالی پاسارگاد خسیسه ای ذاتی است و این گروه مالی ترکیب با ثباتی را در دهه ی اخیر تجربه کرده است. بر همین اساس است که ترکیب مدیریتی بیمه پاسارگاد در سال های اخیر به شکلی پایدار باقی مانده است.
از سوی دیگرترکیب پرتفوی بیمه پاسارگاد و سهم قابل توجه بیمه های عمر در سبد بیمه‌ای این شرکت که تا 63 درصد بالغ می شود، سبب برنامه ریزی و نگرش بلندمدت مدیریتی با رویکرد درآمدهای پایدار و مطمئن برای ذی نفعان شده است.
ترازهای مالی «پاسارگاد» نشان می دهد که استراتژی این مجموعه بر مبنای نگرشی بلندمدت و دست یابی به مزیت های رقابتی طراحی شده است تا جایی که با گذشت 14 سال از عمر فعالیت این مجموعه و با وجود تورم و فضای ملتهب کسب و کار و اقتصادی کشور ناشی از تحریم ها که شرکت های صنعت، مبتلا به آن هستند، بیمه پاسارگاد در منطبق ترین حالت با محیط پیرامونی خود است و با تکیه بر منابع و شایستگی ها همواره فرصت های تازه ای در این مجموعه ایجاد می شود که نمونه این موضوع افزایش سرمایه شرکت در سال های اخیر و برنامه های موجود در این زمینه و زمینه سازی برای ایجاد شرکت تخصصی بیمه عمر در کنار افزایش سهم نگهداری و قبولی اتکایی در صنعت بیمه است.
به عنوان نمونه درآمد این شرکت در بخش حق بیمه قبولی اتکایی در سال گذشته به 35 میلیارد تومان رسیده است.
منابع اطلاعاتی نشان می دهد که بیمه پاسارگاد با سهم 63 درصد در بخش بیمه‌های زندگی و 37 درصد در رشته‌ غیر زندگی توانسته در راستای هدف خود مبنی بر برنامه ریزی جامع به منظور دستیابی به ترکیب مناسب پرتفوی در بیمه‌های اشخاص، اموال و مسئولیت دست پیدا کند.
حاصل تأکید بر بهره برداری مناسب از ذخایر و اندوخته های شرکت با حضور فعال در بازار پول و سرمایه کشور به عنوان یک هدف مهم، سرمایه گذاری در اوراق بهادار و سپرده گذاری 54 درصد دارایی ها در این بخش است که به رقم 4 هزارو 221 میلیارد تومان در سال مالی 1398 رسیده است.
ترکیب مناسب پرتفوی بیمه پاسارگاد سبب شده است که این شرکت از ریسک این روزهای بازار بیمه ای کشور، یعنی ریسک مطالبات در امان باشد تا جایی که رقم مطالبات از نمایندگان و بیمه گذاران این شرکت به نسبت پرتفوی قابل توجه نیست. به عبارت دیگر این شرکت با 3268 میلیارد تومان پرتفو 350 میلیارد تومان مطالبات دارد که حدود 11 درصد حق بیمه های شرکت است.
پرتفوی بیمه پاسارگاد در بخش بیمه های ثالث و درمان مدیریت شده است و سهم این رشته ها پس از بیمه‌های عمر در رتبه‌های دوم و سوم قراردارد. نسبت خسارت مدیریت شده این رشته ها از دیگر مولفه های مهم فعالیتی در بیمه پاسارگاد است. از 484 میلیارد تومان سود ناخالص فعالیت های بیمه ای در این شرکت 303 میلیارد تومان آن مربوط به بیمه های زندگی است و 181 میلیارد تومان در بخش بیمه های غیرزندگی.
توجه به مولفه کارآفرینی و ایجاد اشتغال سبب شده است «پاسارگاد» امروز دارای 1060 نفر پرسنل در داخل این مجموعه باشد و با تشکیل شبکه بزرگ نمایندگان و فروش بالغ بر 470 میلیارد تومان کارمزد پرداخت کند .

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بیمه پاسارگاد میلیارد تومان سرمایه گذاری ارزش سهام بیمه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۱۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکار‌های نوپا براساس موقعیت‌های فرضی رخ می‌دهد و شامل صورت جریان‌های نقدی، ترازنامه مالی و صورت درآمد‌های پیش‌بینی‌شده می‌شود. سند پیش‌بینی مالی که براساس تکنیک‌های مدل‌سازی ساخته می‌شود، به سوالات فرضی سرمایه‌گذاران و بقیه ذی‌نفعان پاسخ می‌دهد.

اما در این میان، لزوم پیش‌بینی سرمایه برای کسب و کار‌های نوپا از اهمیت بیشتری برخوردار است و دلایل زیادی برای ضرورت پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکارهای کوچک وجود دارد.

فواید به‌کارگیری پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌ها

مدیریت مالی کسب‌وکار‌های نوپا و استارت‌آپ‌ها به معنی نظارت بر جریان‌های نقدی و آگاهی از نیاز‌های مالی است که با تکیه بر آن می‌توان روند تولید یا قیمت‌گذاری کالا و خدمات را مشخص کرد. برای کسب‌وکار نوپا یا استارت‌آپ‌های کوچک صرف اشراف داشتن به وضعیت مالی کافی نیست بلکه جایگاه مالی کجا مهم است.

فواید بهره‌گیری از پیش‌بینی مالی برای کسب‌وکار‌های کوچک و نوپا شامل مواردی مانند مدیریت مالی، مدیریت وجوه نقدی، برآورد سرمایه راه‌اندازی، تشخیص سوددِه بودن ایده، تشخیص قابلیت اجرایی داشتن ایده و درنهایت تشخیص زمان رسیدن به نقطه سوددهی می‌شود.

به‌طور خلاصه می‌توان گفت دلیل استفاده از پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک، در مدیریت وجه نقد است. دانستن این نکته که سرمایه از کجا قرار است بیاید و در کجا خرج خواهد شد، تکلیف سرمایه‌گذار و سرمایه‌پذیر را به‌خوبی روشن می کند.

برای آماده‌سازی پیش بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک و کسب‌وکارهای نوپا ابتدا باید جایگاه آن کسب و کار مشخص شود. برنامه‌ریزی برای کسب‌وکاری که در مرحله اجرا قرار دارد، متفاوت از کسب‌وکاری است که هنوز در مرحله ارزیابی آینده قرار داد. تنظیم سند پیش بینی مالی برای مورد اول با تکیه بر داده‌های تاریخی آسان‌تر است اما کسب‌وکار دیگری ممکن است به تحقیقات بازار برای مدل سازی احتیاج داشته باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اهمیت وجود پیش‌بینی مالی برای استارت‌آپ‌های کوچک چیست؟
  • فرابورس برای پذیرش شرکت‌ها شرط گذاشت
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • این کار را انجام ندهید، یارانه تان قطع می شود!
  • استقرار حاکمیت شرکتی برای پذیرش در فرابورس الزامی شد
  • خبر مهم برای یارانه بگیران | چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • توصیه به یارانه‌بگیران؛ چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • چه کنیم تا یارانه مان قطع نشود؟
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور