Web Analytics Made Easy - Statcounter

انوشیروان محسنی بندپی عصر یکشنبه در سومین جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران اظهار داشت: نهادهای حمایتی از جمله کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در راستای حمایت از کودکان بدسرپرست و بی سرپرست و همچنین همراهی و مساعدت با آموزش و پرورش اعلام آمادگی کردند.

وی افزود: با توجه به رشد روزافزون تراکم دانش آموزی  در کلاس های درس شهرستان های استان تهران و برگزاری برخی از کلاس ها در این شهرستان ها با تعداد  ۳۶ دانش آموز، نیازمند احداث مدارس و اهتمام جدی در این حوزه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار تهران با بیان اینکه مولدسازی دارایی‌های آموزش و پرورش می تواند در زمینه توسعه فضای آموزشی موثر و کمک کار باشد، خاطر نشان کرد: همراهی و کمک خیرین و استفاده از بودجه‌ها و اعتبارات دولتی برای توسعه فضای آموزشی در شهرستان‌های استان تهران مورد نیاز است.

وی عنوان کرد: با استفاده از کمک‌های دولتی، مولد سازی دارایی و استفاده از ظرفیت خیرین شرایطی را فراهم کنیم تا شاهد یک جهشی اساسی در مدرسه سازی شهرستان‌های استان تهران باشیم.

محسنی بندپی یادآور شد: موانع اصلی در مسیر توسعه فضاهای آموزشی شهرستان‌های استان تهران مساله تامین زمین است تا بتوان این معضل را در استان تهران مرتفع کرد.

وی ادامه داد: همه نوع همکاری را می توان در راستای تغییر کاربری‌ها و زمین‌هایی که دارای کاربری آموزشی هستند را در کمیسیون ماده ۵ داشت تا زمین‌های مورد نیاز  و استاندارد آموزشی در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.

استاندار تهران در ادامه به موضوع اشتغال در تهران اشاره کرد و گفت: در سال ۹۸ حدود ۹۶ هزار تکلیف اشتغال بر عهده استان تهران بود که با توجه به برگزاری جلسات منظم و پیگیر که در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و سرمایه‌گذاری و توجه به زیرساخت‌هایی که در شهرک‌های صنعتی وجود داشت ۸۵  درصد تعهدات اشتغال محقق شد.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های دانش بنیان در سامانه کارا ثبت نام نشدند، تصریح کرد: تکلیف تحقق اشتغال صد درصد انجام گرفته و از تحقق تکلیف ۹۶ هزار نفر هم فراتر رفتیم.

محسنی بندپی بیان کرد: سال ۹۹ تکلیف و تحقق تعهد اشتغال ۹۶ تا ۱۰۰ هزار نفر را عهده دار هستیم و با توجه به اینکه سال ۹۹ اشتغال، رونق و جهش تولید بوده تکلیفی برای پیگیری در این حوزه مشخص شده است.

وی با تاکید بر اینکه مهارت، لازمه و مقدمه شغل است گفت: بنگاه های اقتصادی باید در بخش کشاورزی، صنعت و خدمات که سه بخش اصلی اشتغال هستند زمینه مهارت افزایی کارکنان را افزایش دهند.

استاندار تهران یادآور شد: سربازان به فرموده و ابلاغ رهبری باید در زمان صلح به همراه برگه پایان خدمت، یک برگه مهارت آموزی را هم داشته باشند.

وی اضافه کرد: در آموزش و پرورش هم علاوه بر دریافت مدرک تحصیلی باید افراد مدرک حرفه‌ای و مهارت آموزی را هم اخذ کنند.

محسنی بندپی اظهار داشت: تدوین سند توسعه مهارت آموزی با توجه به ظرفیت‌های استان در حال تدوین است.

شبکه شاد یک رسانه مستقل و رسمی در آموزش و پرورش است

مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان‌های استان تهران در ادامه این جلسه به شرایط جدید کشور به دلیل شیوع ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: آموزش و پرورش در راستای پوشش تحصیلی دانش‌آموزان و همچنین آموزش فضای مجازی برای جبران خلاءهای ایجاد شده اقدامات گسترده‌ای را انجام داد.

محمد صیدلو افزود: طراحی و اجرای شبکه شاد از مزایای فراوانی برخوردار بوده و توانسته نیازهای آموزشی و پرورشی دانش آموزان را در فضای مجازی و شرایط کرونایی به خوبی مدیریت کند.

وی به موضوع دانش آموزان بازمانده از تحصیل در شهرستان‌های استان تهران اشاره و عنوان کرد: بررسی علل دقیق بازماندگی از تحصیل دانش آموزان و دلایل ترک تحصیل آنان به شکل جدی در حال بررسی است تا بتوان در این زمینه تصمیمات علمی و راه حل‌های موثر و مطلوبی را اتخاذ کرد.

نشست شورای آموزش و پرورش استان تهران با حضور استاندار تهران، تقی زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران، مدیرکل نوسازی  و تجهیز مدارس استان تهران و جمعی از مسئولان آموزشی آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران در سالن جلسات استانداری تهران برگزار شد.

تامین زمین مناسب، استاندارد و با وسعت کافی مطابق با ضوابط آموزشی جهت ساخت و ساز فضاهای آموزشی تربیتی و ورزشی و تقاضای فرمانداری بهارستان در خصوص بازنگری طرح تفصیلی از جمله مواردی بود که در دستور کار جلسه امروز شورای آموزش و پرورش استان تهران قرار گرفت.

* ایرنا

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: شهرستان های استان تهران استاندار تهران آموزش و پرورش دانش آموزان محسنی بندپی شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۲۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری

مدیر کل آموزش و پرورش استان ایلام گفت: ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ علی درویشی امروز- پنجشنبه ششم اردیبهشت‌ماه- در بازدید از روند برگزاری کنکور در شهرستان‌های بدره و ملکشاهی اظهار کرد: حدود ۱۵ هزار نفر داوطلب برای پذیرش در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در استان ایلام با هم به رقابت پرداختند که از این تعداد آموزش و پرورش استان متولی برگزاری آزمون پنج هزار و ۹۹۰ داوطلب است.

وی ادامه داد: نوبت اول کنکور سراسری ۱۴۰۳ در پنج گروه آزمایشی علوم ریاضی، علوم انسانی، علوم تجربی، هنر و زبان‌های خارجی در روزهای پنجشنبه ششم و جمعه هفتم اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود.

مدیر کل آموزش و پرورش استان ایلام اضافه کرد: در شهرستان‌های آبدانان، دهلران، چرداول، ملکشاهی، ایوان و بدره و در ۴۸ حوزه امتحانی دیگر آموزش و پرورش مجری برگزاری این آزمون است.

درویشی افزود: از پنج هزار و ۹۹۰ نفری که آموزش و پرورش متولی برگزاری آزمون آنها است سه هزار و ۷۲۵ نفر آنها دختر و دو هزار ۲۶۵ پسر هستند.

کد خبر 747983

دیگر خبرها

  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • ۲۰ هزار دانش آموز لازم التوجه اردبیلی راهی اردوهای تربیتی می شوند
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • تلاش برای بازگرداندن دانش آموزان بازمانده از تحصیل
  • شرکت ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله نخست آزمون سراسری
  • چرا اردستان معاونت آموزشی و پرورشی ندارد؟
  • نظام آموزشی اردستان، معاونت آموزشی و پرورشی ندارد
  • ۱۵ هزار دانش‌آموز ایلامی در مرحله اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • ۱۵ هزار دانش آموز ایلامی در مرحله‌ اول آزمون سراسری شرکت کردند
  • آموزش تفکیک پسماند به بیش از ۱۰۰۰ دانش‌آموز پیش‌دبستانی در اصفهان