Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@13:12:00 GMT

سود میلیونی دلالان از فروش هر کیلو زعفران

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۹۳۱۹۸

سود میلیونی دلالان از فروش هر کیلو زعفران

به گزارش افکارنیوز،

علیرضا غنی‌زاده سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران اظهار کرد: قیمت واقعی  هر کیلوگرم زعفران 16 میلیون تومان است اما باید در نظر داشت نرخ خریدی که این محصول از کشاورزان خریداری می شود با قیمت فروش آن تفاوت زیادی دارد. 

اخبار اقتصادی- وی با بیان اینکه دلال ها در زمان خرید زعفران این محصول را به قیمت پایینی از کشاورزان خریداری می کنند افزود: خرید 8 میلیون تومان  زعفران از کشاورزان توسط دلال ها حتی به تولید کنندگان ضرر می زند زیرا هزینه تولید یک کیلوگرم زعفران 9 میلیون تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی با بیان اینکه 27 هزار هکتار زمین  به زیر کشت کشاورزان رفته است و اشتغال بالایی برای مردم منطقه و روستائیان دارد ادامه داد:به خاطر کرونا وضعیت صادرات زعفران مناسب نبود و لازم است که از تولید کنندگان حمایت صورت گیرد.

برآورد تولید 500 تن زعفران در سال جاری

وی با بیان اینکه خرید زعفران توسط تشکل های زیر نظر سازمان تعاون روستایی انجام می شود تصریح کرد: برآورد شده است که در سال جاری 500 تن زعفران در کشور تولید شود که در سال گذشته حدود 350 تن زعفران تولید شده بود.

سرپرست سازمان تعاون روستایی  ایران اظهار داشت: نرخ فروش هر کیلوگرم زعفران که به دست مصرف کننده نهایی یعنی مردم به صورت مثقال و گرم فروخته می شود در واقع  18 میلیون و 500 هزار تومان است درحالی که همان محصول  به قیمت 7 تا 8 میلیون تومان از کشاورزان خریداری شده است.

وی افزود: این 10 میلیون مابه التفاوت به جیب دلال ها می رود درحالی که آنها  زعفران را تنها بسته بندی میکند و به مردم می فروشد.

سرپرست سازمان تعاون روستایی ادامه داد:در این شرایط تولید کننده متضرر می‌شود و مصرف کننده نیز گران می خرد و تمام منفعت به جیب دلان می رود.

وی اظهار داشت که تشکل های سازمان تعاون روستایی این آمادگی را دارد که این محصول را با قیت 10 درصد زیر قیمت بازار عرضه کند تا در هر فروشگاه فیزیکی یا فضای مجازی عرضه کند.

غنی‌زاده در پاسخ به اینکه در سال جاری نیز سازمان تعاون روستایی اقدام به خرید توافقی زعفران از کشاورزان می کند، گفت: در سال جاری اگر بازار در حالت تعادل و به نفع کشاورزان باشد، ورود نمیکنیم اما در صورتی که در سال جاری نیز قیمت زعفران پایین باشد دوباره برای خرید توافقی خواهیم داشت.

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دلال کرونا صادرات زعفران قیمت زعفران اشتغال زعفران دلال قیمت زعفران صادرات زعفران سازمان تعاون روستایی سرپرست سازمان میلیون تومان سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۳۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • مالیات بر سوداگری، صیاد دلالان نه مردم عادی
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • امنیت شغلی در گرو رونق تولید/ بیمه کارگران ساختمانی پیگری می‌شود
  • ۲۵ درصد زعفران تولیدی در داخل مصرف می‌شود
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار جعبه تخم نوغان
  • دولت سیزدهم به تولید توجه ویژه کرده است
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان