Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر مقررات فرودگاهی شرکت فرودگاه‌ها گفت: جلسه‌های نهایی تصویب کلیات طرح جامع فرودگاه‌ها برگزار و برای 12 فرودگاه کشور، تصویب شد.

‌فرشید گلیج در گفت‌‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار کرد: در بحبوحه بحران کرونا و با وجود فشردگی امور پیشگیری و مبارزه با شیوع این ویروس در مجموعه شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، جلسه‌های نهایی تصویب کلیات طرح جامع فرودگاه‌ها برگزار و برای 12 فرودگاه تصویب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: طرح جامع فرودگاه‌ها یک الزام و سند بالادستی است و مطابق ماده پنج ICAR114/1 (آیین‌نامه احداث، توسعه، بهره‌برداری و مدیریت فرودگاه‌های غیرنظامی)، سندی دربرگیرنده نیازها و الزامات موجود و پیش‌بینی نیازهای آتی ساخت و بهره‌برداری از فرودگاه بر اساس مطالعات اجتماعی، سیاسی، جغرافیایی و اقتصادی است.

گلیج افزود: مطالعات طرح جامع فرودگاه به عنوان سند بالادستی توسعه هر فرودگاه در تعامل با طرح جامع شهری و روستایی در کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت با سه سناریوی پایه، بدبینانه و خوشبینانه توسط مشاوران ذیصلاح انجام می‌شود.

مدیرکل دفتر مقررات فرودگاهی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل‌ شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران ‌بیان کرد: به تازگی دفتر مقررات فرودگاهی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل ‌‌با توجه به تکالیف استانداردی و مقررات به پیگیری نهایی شدن مطالعات طرح جامع 16 فرودگاه کشور اقدام کرده است.

وی‌ گفت: قرارداد بیشتر این طرح ها سال 97 منعقد شده و در 18 ماه اخیر مطالعات نهایی آنها انجام شده است.

مدیرکل دفتر مقررات فرودگاهی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران ادامه داد: 12 جلسه نهایی تصویب کلیات طرح جامع فرودگاه‌ها از 20 اردیبهشت تا 21 خرداد 99 برگزار و کلیات طرح 12 فرودگاه اهواز، اراک، بجنورد، لامرد، رامسر، نوشهر، ایرانشهر، زابل، بم، خوی، پارس آباد و بندرلنگه با اعمال اصلاحات جزیی به تایید نهایی رسید که پس از طی فرایند مطابق با مفاد قرارداد به زودی ابلاغ می شود.

وی گفت: کلیات طرح جامع چهار فرودگاه دیگر شامل رفسنجان، سیرجان، سبزوار و طبس نیز به زودی به تایید نهایی خواهد رسید.

گلیج افزود: با توجه به پیچیدگی و احتمال تداخل طرح‌های جامع فرودگاه‌های اهواز، رامسر و نوشهر با طرح‌های جامع شهری و برای هماهنگی با مسؤولان استان و شهرستان برای تصمیم‌گیری کلان استان، تا پایان ماه جاری در جلسه‌ای با حضور ‌مدیرعامل و معاونان شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، استاندار خوزستان، فرمانداران و شهرداران شهرهای رامسر، نوشهر و چالوس مطالعات طرح جامع فرودگاه های اهواز، رامسر و نوشهر تشریح می‌شود.

مدیرکل دفتر مقررات فرودگاهی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت فرودگاه‌ها با اشاره به تصویب مطالعات طرح جامع بیشتر فرودگاه‌های کشور و ضرورت بازنگری طرح های جامع فرودگاه‌ها گفت: یکی از برنامه‌های اصلی این اداره کل در سال جاری بازنگری طرح جامع فرودگاه‌های مهرآباد، مشهد، اصفهان و شیراز با همکاری مشاوران داخل و خارج شرکت است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: طرح جامع مدیریت بحران فرودگاه ها توسعه طرح جامع مدیریت بحران فرودگاه ها توسعه شرکت فرودگاه ها فارس فرودگاه مدیریت بحران فرودگاهی شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران مدیریت بحران و پدافند غیرعامل طرح جامع فرودگاه ها مطالعات طرح جامع جامع فرودگاه کلیات طرح جامع تصویب کلیات طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۳۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا

به گزارش اکوفارس به نقل از تسنیم، حمید محله‌ای مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت گفت: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند و بقیه شرکت‌ها طبق قانون بودجه 1402 تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس از فروش در سامانه جامع خدمات، پاسخ دهند.

حمید محله‌ای گفت: زیرساخت‌های لازم برای اتصال شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده را برای اتصال به سامانه جامع خدمات پس از فروش فراهم کرده ایم.

مدیرکل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت افزود: تاکنون از 22 شرکت، 14 شرکت خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش متصل شده اند، اما هنوز دو شرکت بزرگ خودروساز کشور به این سامانه متصل نشده اند.

محله‌ای در ادامه گفت: طبق آیین نامه اجرایی تبصره 10 قانون بودجه 1402 شرکت‌های خودرویی تا پایان آذر ماه فرصت دارند تا به استعلام‌های مربوط به خدمات پس ازفروش که در سامانه جامع خدمات پس از فروش مطرح می شود پاسخ دهند.

به گفته محله‌ای یکی از مهم‌ترین مزیت‌های اتصال شرکت‌های خودرویی به سامانه جامع خدمات پس از فروش شفافیت ارائه خدمات آن‌ها و ایجاد امکان شکایت از عملکرد این شرکت‌ها توسط مردم است.

لازم به ذکر است بر اساس ماده 4 قانون حقوق مصرف کنندگان همه شرکت‌های خودرویی شامل تولید کننده، وارد کننده و مونتاژ کننده موظف هستند خدمات پس از فروش ارائه دهند و بر اساس ساز و کار‌های وزارت صمت این خدمات باید در بستر سامانه جامع خدمات پس از فروش اتفاق بیفتد.

دیگر خبرها

  • ارائه خدمات فرودگاهی به ۳ هزار و ۲۰۰ مسافر در روز
  • کلیات طرح تقاطع غیر همسطح آیت الله طالقانی شهرکرد تصویب شد
  • اجرای طرح توسعه خدمات فرودگاهی در فرودگاه بین‌المللی امام خمینی
  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت
  • میدان شهید زین‌الدین قم سه‌سطحه می‌شود
  • بازنگری مأموریت، چشم‌انداز و ارزش‌های شرکت بیمه سرمد/ بهشتی‌نژاد مدیرعامل بیمه سرمد: ارائۀ خدمات بیمه‌ای به‌هنگام با حفظ کیفیت مهم‌ترین رکن مأموریت بیمه سرمد خواهد بود
  • ضرب الاجل وزارت صمت به ایران خودرو و سایپا
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • تصویب طرح جامع اولین شهرک مسکونی دولتی فارس
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند