Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان از فعالیت ۲۰ هزار هنرمند صنایع‌دستی در استان خبر داد و گفت: تسهیلات مشاغل خانگی به هنرمندان صنایع‌دستی گیلان پرداخت می‌شود. ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۶:۳۹ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

مسعود حلاج‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه 20 هزار هنرمند صنایع‌دستی در گیلان مشغول به فعالیت هستند از اعطای تسهیلات مشاغل خانگی به فعالان این حوزه خبر داد و اظهار داشت: سال گذشته علاوه بر صادرات صنایع‌دستی گیلان از راه گمرکات معادل 600 هزار دلار نیز از طریق صادرات چمدانی نصیب استان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان با بیان اینکه در حال حاضر تعداد 80 رشته صنایع‌دستی در سطح استان رایج است عنوان کرد: در راستای احیای رشته‌های منسوخ شده نیز برنامه‌های متنوع و گسترده‌ای مانند توانمندسازی جوامع محلی از طریق تسهیل‌گران و برگزاری دوره‌های آموزشی در استان گیلان اجرا می‌شود.

حلاج‌پور تجهیز کارگاه‌ها، مستندسازی و برگزاری نمایشگاه‌های ترویجی را از دیگر اقدامات اداره کل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان برای احیاء رشته‌های منسوخ شده صنایع‌دستی ذکر کرد و افزود: نوآوری و به‌روزسازی صنایع‌دستی از طریق برگزاری دوره‌های آموزشی طراحی نیز از دیگر اقداماتی است که در دستور کار قرار دارد.

آذربایجان غربی|بازار صنایع دستی در رکود کامل است/هنرمندان صنایع دستی حال خوشی ندارندبازاریابی صنایع دستی چهارمحال وبختیاری در سطح بین‌المللی پیگیری شود6 بازارچه صنایع دستی در گلستان احداث می‌شود

 وی نوآوری محصول ویژه شاغلان صنایع‌دستی استان گیلان را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه فعالان این عرصه از هر جهت مورد حمایت قرار می‌گیرند تصریح کرد: در راستای حمایت ویژه از هنرمندان فعال در عرصه صنایع‌دستی استان گیلان با تمهیدات به عمل آمده تاکنون تعداد 3 هزار و 800 نفر آنان از بیمه تأمین اجتماعی بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان از اختصاص یک میلیارد و 500 میلیون ریال تسهیلات در سال 98 در بخش تسهیلات مشاغل خانگی جهت پرداخت به فعالان حوزه صنایع‌دستی استان خبر داد و ابراز داشت: پرداخت تسهیلات بانکی به صنایع‌دستی بدون شک در فعالیت این بخش تأثیرات خوبی برجای می‌گذارد.

حلا‌ج‌پور با بیان اینکه تاکنون روستاهایی که در گیلان در زمینه چادر شب‌بافی و حصیربافی معروف بودند به ثبت ملی رسیدند تصریح کرد: در حال حاضر پرونده‌‌ ثبت سفال روستای جیرده، گلیم بالاده اسالم، شالبافی ارده، و رشتی‌دوزی رشت نیز در دست اقدام است که با پیگیری‌های انجام شده امیدواریم نتیجه‌بخش باشد.

وی اقدامات میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان در زمینه صادرات صنایع‌دستی استان و راه‌های توسعه هر چه بیشتر آن را برشمرد و اظهار داشت: برگزاری سمینار تخصصی در مورد آشنایی با ظرفیت‌های موجود تولیدات صنایع‌دستی استان و توسعه صادرات آن از جمله اقداماتی است که انجام آن همچنان استمرار دارد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گیلان از برگزاری دوره‌های آموزشی بازاریابی و صادرات ویژه شاغلان صنایع‌دستی استان سخن گفت و خاطرنشان کرد: صادرات صنایع‌دستی استان گیلان که رونق خوبی هم دارد هم‌اینک از دو طریق گمرک و چمدانی انجام می‌شود و ارزآوری خوبی را نصیب کشور و استان می‌کند.

انتهای پیام/614/ ز

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: صنایع دستی و گردشگری گیلان تسهیلات مشاغل خانگی مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی استان صنایع دستی استان گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۳۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • دستگیری ۳ حفار غیرمجاز در قروه
  • برخورد جدی با تورهای گردشگری غیرمجاز در استان مرکزی
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • حفر گودال ١٥ متری برای کشف اشیاء تاریخی؛ ۳ نفر دستگیر شدند
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • ظرفیت های گردشگری گرمی در قالب جشنواره معرفی می شود
  • حفر گودال ۱۵ متری برای کشف اشیای تاریخی موجب دستگیری ۳ نفر شد
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • مرمت خانه‌های تاریخی اردبیل امسال تعیین تکلیف می‌شود
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا