Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا پورابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره تلاش مجلس یازدهم برای ساماندهی طرح سهام عدالت و تعیین تکلیف جاماندگان از این سهام گفت: به دلیل مراجعات مختلف و صحبت‌هایی که در حوزه‌های انتخابیه از مردم می‌شنویم مبنی بر اینکه بیکار هستند، خانه از خودشان ندارند، درآمدشان ناچیز است اما سهام عدالت را دریافت نکردند؛ لازم دیدیم روند واگذاری سهام عدالت را به دلیل اهمیت موضوع ساماندهی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده مردم کرمان ادامه داد: طرح ساماندهی سهام عدالت را در دو سرفصل با محورهای واگذاری و تعیین تکلیف جاماندگان سهام عدالت نوشتیم.

وی افزود: یک میلیون و ۸۳۰ هزار نفر از دریافت سهام عدالت جا مانده‌اند که این افراد کسانی هستند که در  سال ۸۴  فرم سهام عدالت را تکمیل کردند اما در سامانه مرتبط با این سهام که نگاه می‌کنند، اسم‌شان نیست. 

پورابراهیمی گفت: یک میلیون و ۸۳۰ هزار نفر جامانده از سهام عدالت اولین گروه شاکی از این سهام هستند که درخواست دارند ما وضعیت‌شان را پیگیری کنیم. دومین گروه فرزندان خانواده‌هایی هستند که بعد از سال ۸۴ متولد شده‌اند، این افراد جزو خانواده هستند اما در دامنه دریافت سهام عدالتی که مابقی افراد خانواده دریافت می‌کنند، قرار نمی‌گیرند. 

وی خاطرنشان کرد: از سال ۸۴ تاکنون بسیاری از خانواده‌هایی که سهام عدالت دریافت کردند، صاحب فرزند جدید شدند که این فرزندان از سهام عدالت محروم است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: گروه سوم کسانی هستند که نه جزء آن یک میلیون و ۸۳۰ هزار نفر هستند و نه جزء گروه متولدین ۸۴ به بعد قرار می‌گیرند، این افراد کسانی هستند که طی سال‌های گذشته به دلیل بروز مشکلات اقتصادی، توان مالی آن‌ها کاهش یافته و در حال حاضر جزو دهک‌های کم درآمد محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: طرح ساماندهی سهام عدالت آماده شده، به هیأت رئیسه رسیده است و اعلام وصول شده اما به دلیل آن‌که کمیسیون‌های تخصصی شکل نگرفته است، امکان ارجاع آن برای بررسی فراهم نشده است، اگر همین هفته و یا اواخر هفته کمیسیون‌های تخصصی شکل بگیرد اولین طرحی که به کمیسیون اقتصادی مجلس برسد همین طرح ساماندهی سهام عدالت برای جاماندگان است.

پورابراهیمی ابزار امیدواری کرد که هرچه سریعتر کمیسیون‌های تخصصی شکل گیرد که طرح ساماندهی سهام عدالت برای جاماندگان از این سهام مورد بررسی قرار گیرد تا هرچه زودتر به صحن مجلس برسد و دولت مکلف به اجرای آن شود. 

وی ادامه داد: دولت ایرادی به این طرح گرفته است مبنی بر اینکه منابع برای این طرح ندارند، باید بگویم از نظر ما کل سهامی که بر اثر تعهدات سال ۸۴ و ۸۵ باید انجام می‌شده را هزار واحد بگیریم حدود ۵۸ درصد آن واگذار شده است و حدود ۴۲ درصد آن باقی مانده است، حال دلیلش چیست؟ ما دو گروه دریافت‌کننده داشتیم؛ ۶ میلیون افراد تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی و رزمندگان معسر و ۴۴ میلیون نفر افراد عادی بودند. 

نماینده کرمان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: این ۶ میلیون نفر ۵۰ درصد تخفیف گرفتند و ۵۰ درصد هم از محل سود مستهلک شده است، سهام ۴۴ میلیون نفر فقط ۵۰ درصد از محل سود تصویب شده است. ۵۰ درصد دیگر دولت برگردانده شده است که این کار از نظر ما خلاف است دولت سهامی که باید به کل جمعیت واگذار کند اما به دلیل سودش قطع شده را برگردانده است که با اصل کار مغایرت دارد الان صحبت ما این است از محل ۴۰ درصد آزاد شده سهام عدالت به جاماندگان داده شود. 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بهزیستی خانواده دولت سهام عدالت کمیته امداد امام خمینی مجلس شورای اسلامی جاماندگان سهام عدالت طرح ساماندهی سهام عدالت یک میلیون و ۸۳۰ سهام عدالت دریافت سهام هزار نفر ۵۰ درصد سال ۸۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۳۹۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟

به گزارش همشهری آنلاین، سرپرست سازمان خصوصی‌سازی می‌گوید: بررسی و تشخیص مشمول بودن افراد برای دریافت سهام عدالت جاماندگان بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده؛ می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

ابراهیم بازیان درباره اعطای سهام عدالت به سایر جاماندگان، اظهار کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چراکه واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است و اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و درواقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند.

تدابیر برقی برای عبور از تابستان

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: با توجه به اقدامات و برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و با همکاری مشترکان صنعت برق امسال خاموشی نخواهیم نداشت. همایون حائری با تکذیب تاترازی ۲۰ هزار مگاواتی برق افزود: با توجه به تدابیر در نظر گرفته شده پیش‌بینی برای خاموشی‌ها نداریم.

توانیر علیه ماینرها و کولرگازی

مدیرعامل توانیر، ماینرهای غیرمجاز و استفاده از کولرهای گازی در مناطق عادی را از عوامل رشد نامتعارف مصرف برق عنوان کرد و گفت: فعالیت ماینرهای مجاز ۳۵۰ مگاوات به کمتر از ۵۰ مگاوات رسیده و تاکنون ۸۰۰ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

مصطفی رجبی مشهدی همچنین از ممنوعیت تبلیغ کولرهای گازی در مناطق عادی و معتدل خبر داد که در مذاکره با صداوسیما حاصل شده و ۸۰ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود.

کاهش ۸.۹ درصدی بارندگی

بر اساس داده‌ها و اطلاعات بارش‌های سازمان هواشناسی کشور، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون (اول مهر ۱۴۰۲ تا شامگان ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳) میانگین بارندگی‌های کشور ۸.۹ درصد کاهش یافته است.

طبق آمارها، در این بازه زمانی، بیشترین کاهش بارش معادل ۴۳ درصد مربوط به استان قزوین بوده و استان‌های سمنان و تهران به ترتیب با افت منفی ۴۱.۳ و ۳۹.۸ درصدی بارش‌ها در رتبه‌های بعدی قرار گرفته‌اند.

در مقابل، بیشترین رشد بارش‌های جوی در سال آبی جاری نسبت به مدت مشابه سال آبی قبل به ترتیب به استان‌های سیستان و بلوچستان با رشد ۵۴.۲ درصدی، یزد ۴۱.۵ درصدی و خراسان جنوبی با رشد ۱۹.۷ درصدی اختصاص داشته است.

رشد ۸ درصدی تجارت ایران و اروپا

جدیدترین آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار اروپا (یورو استات) نشان می‌دهد تجارت ایران و ۲۷ عضو اتحادیه اروپا در دوماهه ۲۰۲۴ به ۸۴۷ میلیون یورو رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد افزایش داشته است.

بر اساس این گزارش واردات اتحادیه اروپا از ایران در دوماهه نخست ۲۰۲۴ با افزایش ۳ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده و به ۱۴۴ میلیون یورو رسیده درحالی‌که در دوماهه سال قبل ۱۳۹ میلیون یورو کالا از ایران توسط کشورهای اروپایی وارد شده بود.

نصب ۴۰ دستگاه ایکس‌ری چمدانی در گمرکات

گمرک ایران اعلام کرد: به‌زودی ۴۰ دستگاه آشکارساز چمدانی از سوی یک شرکت دانش‌بنیان در گمرکات اجرایی کشور نصب و راه‌اندازی می‌شود. طبق اعلام گمرک، با اضافه شدن این ۴۰ دستگاه، تعداد دستگاه‌های آشکارساز چمدانی و پالتی در گمرکات اجرایی کشور به تعداد ۱۵۳ دستگاه خواهد رسید.

کد خبر 849174 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها قطعی برق سهام عدالت

دیگر خبرها

  • ویدئو نوشت| کویت؛ جامانده از «جاده توسعه»
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • طحان‌نظیف، سخنگوی شورای نگهبان: طرح ساماندهی مسکن و اجاره‌بها تایید شد/ موارد ردصلاحیت حسن روحانی متعدد است/ برخی ایرادات شورای نگهبان به لایحه عفاف و حجاب هنوز به قوت خود باقی است
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد/ تمهیدات شورای نگهبان برای انتخابات الکترونیک/ آخرین وضعیت لایحه عفاف و حجاب
  • طرح ساماندهی اجاره‌بهای مسکن تأیید شد / آخرین خبرها از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • تایید طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بها
  • آینده بورس در چند پرده
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟