Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، جواد رحمتی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی، در جلسه کمیته بهداشت محیط ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا، از بی‌توجهی مردم و برخی دستگاه‌ها نسبت به برگزاری آزادانه و بدون محدودیت مراسم از قبیل عزاداری و عروسی، ابراز نگرانی کرد و گفت: با وجود مشارکت بسیاری از مردم در طرح‌های مقابله با کرونا، شاهد بی‌توجهی بسیاری دیگر از مردم نسبت به خطر شیوع این بیماری در تجمعات هستیم که لازم است دستگاه‌های مسئول، مانع شکلگیری این تجمعات تا بهبود وضعیت فعلی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمتی اظهار کرد: به رغم وضعیت هشدار در برخی از شهرستان‌های استان و تبریز، تعداد بسیار اندکی از مردم از ماسک استفاده می‌کنند. کرونا تمام نشده و عادی سازی شرایط، تبعات جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت، بسیاری از برنامه‌های صدا و سیما نیزحاکی از عادی شدن شرایط است که امیدواریم رسانه ملی در سیاست‌ها و برنامه‌های تولیدی خود نسبت به حساسیت هرچه بیشتر مردم در مورد کرونا، تجدید نظر کند.  

وی اظهار کرد: بر اساس اعلام رئیس‌جمهور در صورت بحرانی‌تر شدن شرایط فعلی، بازگشت محدودیت‌های اجتماعی و اقتصادی ماه‌های اخیر در کشور، دور از انتظار نیست.  

رحمتی عنوان کرد: آمار و حقایق بیماری کرونا در استان باید به بهترین شکل ممکن، اطلاع رسانی شود. بی‌اطلاعی مردم نسبت به آخرین وضعیت بیماری در استان، از عوامل مهم کاهش حساسیت نسبت به بیماری کروناست.  

رئیس کمیته بهداشت محیط ستاد استانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا در ادامه سخنان خود خواستار افزایش نظارت‌ها بر روند رعایت پروتکل‌های بهداشتی شد و عنوان کرد: از ظرفیت بسیج برای تشدید نظارت‌ها باید استفاده کرده و به عنوان مثال از ورود افراد بدون ماسک به ناوگان حمل و نقل عمومی، جلوگیری شود.  

رحمتی ابراز کرد: بازنگری در بسیاری از رفتارهای عادی مردم متناسب با شرایط کرونا از جمله پرهیز از روبوسی و دست دادن، سرعت انتشار ویروس را کاهش می‌دهد.  

ممانعت از فعالیت میادین دام غیربهداشتی، تشویق و الزام مردم به استفاده از ماسک در فضاهای عمومی و هماهنگی با صدا و سیما و رسانه‌ها برای افزایش آگاهی‌های مردم از مخاطرات بیماری کرونا از موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.  

کد خبر 521797 برچسب‌ها كرونا در ايران استان آذربایجان شرقی فاصله‌گذاری اجتماعی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران استان آذربایجان شرقی فاصله گذاری اجتماعی بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۴۲۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد

مدت‌هاست که مشخص شده است قرار گرفتن در معرض آفت‌کش‌های کشاورزی می‌تواند تا حد زیادی احتمال ابتلا به بیماری پارکینسون را افزایش دهد.

به گزارش مدیسن نت، تحقیقات تازه ژنتیکی اکنون افرادی را که ممکن است آسیب پذیرترین وضعیت در این خصوص داشته باشند نشان می‌دهد.

تیمی در دانشگاه کالیفرنیا، اطلاعات ژنتیکی ۸۰۰ بیمار پارکینسونی را که در مرکز کشاورزی آن ایالت، زندگی و کار می‌کنند، بررسی کردند.

محققان خاطرنشان کردند که بسیاری از این افراد حداقل یک دهه قبل از ابتلا به این بیماری در معرض ۱۰ آفت کش مورد استفاده در محصولات پنبه قرار داشتند و برخی از بیماران تا سال ۱۹۷۴ در معرض این بیماری بودند.

آن‌ها انواع ژن‌های مرتبط با لیزوزوم‌ها، بخش‌هایی از سلول‌ها که ضایعات سلولی را تجزیه می‌کنند، تقویت کردند.

دکتر «برنت فوگل»، استاد نورولوژی و ژنتیک انسانی، توضیح داد که اختلال در عملکرد لیزوزومی مدت‌هاست با ظهور پارکینسون مرتبط است.

این مطالعه نشان داد که انواع مرتبط با فرآیندهای لیزوزومی در بیمارانی که مدت طولانی در معرض آفت کش‌ها قرار داشتند بیشتر بود.

به نظر می‌رسد که این گونه‌های ژنی با عملکرد مناسب پروتئین تداخل داشته باشند. به گفته محققان، این نشان می‌دهد که دفع نابهنجار ضایعات در سلول می‌تواند یکی از دلایل زمینه‌ای پارکینسون باشد که در کنار قرار گرفتن طولانی در معرض آفت کش‌ها رخ می‌دهد.

همانطور که ترکیبات سمی- از جمله پروتئینی به نام آلفا سینوکلئین، که مدت‌ها با پارکینسون مرتبط است- در سلول‌های مغز ساخته می‌شوند، می‌توانند در آنچه که به نام اجسام لویی در بافت‌ها شناخته می‌شوند، نیز تشکیل شوند. محققان خاطرنشان کردند که تجمع جسم لویی یکی از مشخصه‌های پارکینسون در مغز است.

فوگل در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «این مطالعه از این فرضیه حمایت می‌کند که استعداد ژنتیکی ناشی از تغییرات جزئی در ژن‌هایی است که با عملکرد لیزوزومی مرتبط هستند.»

وی افزود: «به صورت روزانه، این گونه‌ها تأثیر زیادی ندارند. اما تحت استرس مناسب، مانند قرار گرفتن در معرض برخی آفت کش‌ها، ممکن است از بین بروند و به مرور زمان منجر به ابتلا به بیماری پارکینسون شوند. به این حالت تعامل ژن-محیط زیست گفته می شود».

فوگل گفت: «داده‌هایی برای بسیاری از اختلالات رایج وجود دارد که نشان می‌دهد تأثیرات محیطی بر توسعه این بیماری‌ها تأثیر می‌گذارد، اما ما هنوز راه خوبی برای اندازه‌گیری این تأثیر یا تعیین اینکه چه کسی به‌طور خاص در معرض خطر است، نداریم».

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پویش «مشهد مهربان»، عامل یکپارچه‌سازی اجتماعی مشهد مقدس
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رئیس دانشگاه تهران: اندیشه امت‌سازی به سرعت در حال تحقق است
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد