Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی و رئیس کمیته بهداشت محیط ستاد استانی مقابله با کرونا، با اشاره به روند رو به رشد آمار مبتلایان به کرونا در استان، گفت: کرونا، تمام نشده و باید تمامی اقشار جامعه با رعایت پروتکل های بهداشتی و محدودیت‌های اجتماعی، مانع شیوع گسترده این بیماری در استان شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، جواد رحمتی در جلسه کمیته بهداشت محیط ستاد استانی مقابله با کرونا، از بی توجهی مردم و برخی دستگاه‌ها نسبت به برگزاری آزادانه و بدون محدودیت مراسم هایی از قبیل عزاداری و عروسی، ابراز کرد: به رغم مشارکت بسیاری از مردم در طرح های مقابله با کرونا، شاهد بی توجهی بسیاری دیگر از مردم نسبت به خطر شیوع این بیماری در تجمعات هستیم که لازم است دستگاه های مسئول، مانع شکل گیری این تجمعات تا بهبود وضعیت فعلی باشند.

وی با تاکید بر الزام تمامی مردم به استفاده از ماسک در فضاهای عمومی اظهار کرد: به رغم وضعیت هشدار در برخی از شهرستان های استان و تبریز، تعداد بسیار اندکی از مردم از ماسک استفاده می کنند.

رحمتی با بیان اینکه کرونا تمام نشده و عادی سازی شرایط، تبعات جبران ناپذیری را به همراه خواهد داشت ادامه داد: بسیاری از برنامه های صدا و سیما نیزحاکی از عادی شدن شرایط است که امیدواریم رسانه ملی در سیاست ها و برنامه های تولیدی خود نسبت به حساسیت هرچه بیشتر مردم در مورد کرونا، تجدید نظر کند.

وی در همین راستا اظهار کرد: بر اساس اعلام آقای رییس جمهور در صورت بحرانی تر شدن شرایط فعلی، بازگشت محدودیت های اجتماعی و اقتصادی ماه های اخیر در کشور، دور از انتظار نیست.

وی عنوان کرد: آمار و حقایق بیماری کرونا در استان باید به بهترین شکل ممکن، اطلاع رسانی شود. بی اطلاعی مردم نسبت به آخرین وضعیت بیماری در استان، از عوامل مهم کاهش حساسیت نسبت به بیماری کرونا است.

رئیس کمیته بهداشت محیط ستاد استانی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا در ادامه سخنان خود خواستار افزایش نظارت ها بر روند رعایت پروتکل های بهداشتی شد و عنوان کرد: از ظرفیت بسیج برای تشدید نظارت ها باید استفاده کرده و به عنوان مثال از ورود افراد فاقد ماسک به ناوگان حمل و نقل عمومی، جلوگیری شود.

رحمتی ابراز کرد: بازنگری در بسیاری از رفتارهای عادی مردم متناسب با شرایط کرونا از جمله پرهیز از روبوسی و دست دادن، سرعت انتشار ویروس را کاهش می‌دهد.

ممانعت از فعالیت میادین دام غیربهداشتی، تشویق و الزام مردم به استفاده از ماسک در فضاهای عمومی و هماهنگی با صدا و سیما و رسانه ها برای افزایش آگاهی های مردم از مخاطرات بیماری کرونا از موضوعاتی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
  

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تبریز کرونا بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۵۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیزشی برای همبستگی با مردم غزه

این حرکت اعتراضی از همان زمانی که اسرائیل اقدام به بمباران گسترده غزه کرد شروع شده بود. گرچه در دو هفته اول تا حدودی فضای رسانه‌ای به نفع اسرائیل بود، چون رسانه‌های غربی اینگونه القا می‌کردند که شروع کننده این نبرد حماس بوده و از همان ابتدای این نیروی نظامی فلسطینی به مراکز تجمع اسرائیلی‌ها حمله کرده و حتی افراد غیرنظامی را کشته و برخی از آنان را به اسارت گرفته و حتی نوزادان را به قتل رسانده است.


اما به تدریج که حملات اسرائیل گسترده شده و زیرساخت ها، خانه‌های مسکونی، مراکز بهداشتی و درمانی و اماکن مذهبی را مورد هدف موشک‌های خود قرار داد فضای رسانه‌ای تا حدودی تغییر پیدا کرده و کم کم جنبش اعتراضی در دانشگاه‌های اروپا و آمریکا شکل گرفت.


حرکات اولیه اعتراضی در ابتدا در سطح خیابان ها، جلوی کاخ سفید و کنگره آمریکا و معابر عمومی و پل‌های معروف برگزار می‌شد، اما از چندی پیش تجمعات در دانشگاه‌ها برپا شد.


این روند ادامه داشت تا اینکه براساس تصمیم رئیس دانشگاه کلمبیا در نیویورک از نیروی پلیس برای برخورد با تجمعات درخواست کمک شد. این خواسته به مثابه بنزینی بود که روی آتش ریخته شد، چون اقدام پلیس در همان وهله اول خشونت بار بود و در جریان این برخورد عده‌ای دستگیر شدند و همین مساله باعث شده که بقیه دانشگاه‌های آمریکا هم به این جنبش اعتراضی بپیوندند. 


دانشجویان معترض از یکسو خواهان توقف جنگ در غزه و قطع همکاری‌های مالی و دانشگاه با اسرائیل بودند و در کنار آن بحث حفاظت و حراست از آزادی بیان در محافل دانشگاهی را مطرح می‌کردند. 


در شرایط کنونی این جنبش دانشجویی در آمریکا فراگیر شده و بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به این جریان پیوستند. بویژه اینکه مهمترین دانشگاه‌های ایالات متحده مثل کلمبیا، ام آی تی، استنفورد و برکلی صدای اعتراض خود را بلند کردند و پلیس هم در اکثر موارد به صورت خشونت بار با دانشجویان و استادان برخورد کرده است. 


مشابه چنین اتفاقی در بین دانشگاه‌های اروپایی هم رخ داد و به عنوان نمونه می‌توان به دانشگاه سوربن در پاریس و دانشکده علوم سیاسی فرانسه اشاره کرد.


با توجه اینکه بعد از جنگ ویتنام و جنبش ضد جنگی که در دانشگاه‌های آمریکا در اواخر دهه ۶۰ و اوایل دهه ۷۰ میلادی در دانشگاه‌های ایالات متحده براه افتاد و در همان زمان هم این حرکت دانشجویی بشدت از سوی پلیس برخورد شد و تاکنون که بیش از ۵۰ سال از این ماجرا می‌گذرد شکل گیری تجمعات و اعتراضات دانشجویی در آمریکا با این حجم از گستردگی تجمعات در دانشگاه‌ها مواجه نبودیم می‌توان پیشبینی کرد که در روز‌های آینده حجم تجمعات اعتراضی در سطح دانشگاه‌های اروپا و آمریکا گسترده‌تر شود.

دیگر خبرها

  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند
  • این دو عامل احتمال پارکینسون را افزایش می دهد
  • خیزشی برای همبستگی با مردم غزه
  • فرود هواپیمای مقامات اسرائیلی در عربستان سعودی / تلویزیون اسرائیل: احتمالا این مقامات برای گفت‌و‌گو درباره عادی‌سازی روابط رفته باشند
  • تأکید مجدد السیسی بر ضرورت آتش بس و ارسال کمک های بشردوستانه به غزه
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • رئیس دانشگاه تهران: اندیشه امت‌سازی به سرعت در حال تحقق است
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد