Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-27@19:04:41 GMT

پروژه کمربندی خلخال فعال شد

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۹۶۹۳۳

پروژه کمربندی خلخال فعال شد

معاون مهندسی و ساخت اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل روز دوشنبه گفت: این پروژه قطعه چهار راه اصلی خلخال - فیروزآباد است که بدلیل ضعف پیمانکار مجری متوقف شده است.

علی یوسف‌زاده اظهارداشت: با خلع ید پیمانکار قبلی اجرای این پروژه به طول ۴.۵ کیلومتر آغاز و با تکمیل و افتتاح آن ضمن حل مشکل ترافیکی خیابان‌های واقع در مبداء ورودی بویژه خودروهای سنگین از جاده فیروزآباد به شهر خلخال ترافیک منطقه شمال غربی شهر به سمت جاده‌های خلخال - اسالم و خلخال - پونل در بخش جنوب شرقی هدایت خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: این پروژه با پیش‌بینی احدث کمربندی خلخال بصورت چهاربانده با قرارداد اولیه ۱۹ میلیارد ریال به پیمانکار جدید واگذار شده و اعتبار موردنیاز آن از محل‌های اعتباری مختلف تامین خواهد شد.

وی افزود: برای تکمیل این پروژه در مجموع ۷۸۰ میلیارد ریال نیاز است که با توجه به اهمیت تکمیل آن در اولویت طرح‌های راه‌سازی اداره کل راه و شهرسازی استان اردبیل قرارگرفته است.

او همچنین گفت: کمربندی خلخال به عنوان فاز چهار راه اصلی خلخال- فیروزآباد و بخشی از پروژه ملی راه رضوانشهر ، خلخال ، میانه به میاندوآب است که همزمان با عملیات اجرایی راه فیروزآباد آغاز شده ولی بدلایل مختلفی در مقاطع زمانی مختلف متوقف و تعطیل شده است.
او بیان کرد: در سال‌های اخیر توجه ویژه‌ای به اجرای پروژه‌های راه‌سازی خلخال و ارتقای شاخص راه‌های ارتباطی این شهرستان شده و این امر سبب افزایش میانگین شاخص بهره‌مندی مردم منطقه از راه‌های اصلی ، فرعی و راه ارتباطی آسفالت روستایی شده است.
 

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای خلخال پروژه ساختمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای خلخال پروژه ساختمانی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای خلخال پروژه ساختمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۹۶۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | گره کور بزرگراه بسیج باز می شود

به گزارش همشهری آنلاین، هادی حق بین در مورد سرانجام ساخت آزادراه شهید شوشتری و رایزنی با محیط زیست برای اجرای فاز دو این آزاد راه، گفت: برای ساخت فاز اول بخش زیادی از معارضین پروژه رفع شده است و به صورت جزئی کماکان معارض مانده؛ اما تأثیر چندانی بر روند اجرای پروژه نمی‌گذارند.

او با بیان اینکه تمام جبهه‌های کاری پروژه ساخت آزادراه شهید شوشتری فعال است، اظهار کرد: امسال فاز اول این آزادراه را به عنوان یک پروژه اثرگذار در جریان بهبود ترافیک تقدیم مردم خواهیم کرد؛ البته اتصال آزادراه به بزرگراه هجرت نیز باید انجام شود و این پروژه نیز آغاز شده است و امید است تا پایان سال این پروژه تکمیل شود.

حق بین در مورد سرانجام نامه شهرداری تهران به سازمان محیط زیست برای عبور تونلی از زیر جنگل‌های سرخه حصار نیز افزود: متأسفانه هنوز بازخوردی در این زمینه از سوی سازمان دریافت نکردیم؛ اما در بازدید نوروزی، خدمت رئیس جمهور این موضوع را عرض کردم که امید است ایشان نیز تأکیدی کنند تا مسئله فاز دوم آزادراه شوشتری حل شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد اثرگذاری که ساخت این آزادراه بر روی جریان ترافیکی تهران خواهد داشت، گفت: پروژه شهید شوشتری یک پروژه ملی است؛ چراکه تهران به دلیل اختلاف ارتفاعی ۹۰۰ متری که از شمالی‌ترین نقطه شهر تا جنوبی ترین نقطه شهر دارد و همچنین شرایط توپوگرافی خاصی که دارد؛ این امکان را نمی‌دهد که در شمالی‌ترین نقطه تهران که شاهد کوه‌ها و ناهمواری‌هایی هستیم، کمربندی شمالی را به راحتی اجرا کنیم و این درحالی است که ما در تهران کمربندی غربی و جنوبی داریم؛ اما فاقد کمربندی شرقی هستیم و کارکرد شوشتری به عنوان کمربندی شرق تهران است.

او تأکید کرد: بسیاری از خودروهای سنگین و سبک برای این که از جنوب تهران به استان های شمالی بروند از شرق تهران طی مسیر می کنند و چون مسیری کمربندی ندارند، از بزرگراه بسیج استفاده می‌کنند که سبب استهلاک معابر و همچنین ترافیک بسیار سنگین و ایجاد آلودگی می‌شود. بنابراین احداث این بزرگراه از ضروریات شهر تهران است.

حق بین ادامه داد: با احداث این پروژه حدود یک و نیم درصد از ترافیک کل شهر تهران کاهش می‌یابد و در منطقه شرق حدودا پنج درصد ترافیک را کاهش می‌دهد و یک روان سازی مناسبی برای بزرگراه بسیج و کل شبکه دربر خواهد داشت و موجب رضایتمندی شهروندان، کاهش آلودگی، کاهش مصرف سوخت و موضوعات دیگر می شود و به همین دلیل ضرورت دارد این پروژه به سرعت احداث شود.

کد خبر 847208 منبع: ایسنا برچسب‌ها ترافیک - شهری بزرگراه تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • ساخت یک بزرگراه جدید در تهران
  • تخصیص ۱۵۰ میلیارد تومان برای تکمیل کمربندی ایلخچی تبریز
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربند ایلخچی
  • افتتاح فاز اول آزادراه شوشتری تا پایان سال
  • تخصیص اعتبار ۱۵۰ میلیارد تومانی برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • اختصاص یک هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل کمربندی ایلخچی
  • افتتاح یک بزرگراه جدید در تهران تا پایان امسال | گره کور بزرگراه بسیج باز می شود
  • پیگیری و اجرای پروژه‌های شهرستان خلخال در اولویت مدیران باشد
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • انعقاد ۱۸۲ قرارداد با سرمایه‌گذاران در شهرک‌های صنعتی فیروزآباد